Lieutenant I William Rowell (( Andrew Beard ))

Biroul de Reintegrări este locul unde foștii angajați ai departamentului pot trimite o cerere pentru reintegrare în cadrul departamentului. Aceste cereri sunt verificate și discutate exclusiv de Command Staff și High Command.

Moderators: High Command, Command Team

Post Reply
William_Rowell
Posts: 387
Joined: August 24th, 2016, 9:02 pm
Nume forum: Allprogamer
Insigna: 38687
Location: Bucharest / Romănia

Lieutenant I William Rowell (( Andrew Beard ))

Post by William_Rowell » June 14th, 2018, 9:40 pm


Image
Biroul de Reintegrări

 • Nume complet : William Rowell
 • (( Numele de pe forum )) : Allprogamer
 • Motivul demiterii : Demisie proprie
 • Data demiterii : 14 Ian 2018
 • Gradul deținut înainte de demitere : Lieutenant I
 • (( Link către topicul de la demitere )) : ACCES
De ce doriți să vă reintegrați în cadrul Los Santos Fire Department?
 • Doresc sa ma intorc in slujba serviciului medical al orasului San Andreas deoarece m-am plictisit sa stau in casa iar oamenii sa moara in jurul meu. Parca simt cum sunt injunghiat cand vad pe strada un om cum este impuscat sau in cel mai rau caz cum moare. Totodata am intrat intr-o situatie prost financiara si trebuie sa incep sa contribui si eu la platile ce se duc spre stat. E greu sa sti ca traiesti alaturi de membri familiei si nu contribui la taxe sau la ceea ce consumi. Am nevoie de un loc de munca, sau mai bine zis o ocupatie.

Ce anume plănuiți să faceți în continuare?
 • Pentru viitor planuiesc sa muncesc din greu si sa castig increderea celorlalti angajati cat si cel al superiorilor. Planuiesc sa lucrez corp la corp cu acestia si sa contribui astfel la salvarea vietilor cetatenilor orasului. Planuiesc sa raman in slujba serviciului medical o perioada lunga de timp si sa servesc cu mandrie si cu devotament.


(( De ce doriți să reveniți în cadrul Los Santos Fire Department? ))
 • Doresc sa ma intorc in aceasta factiune din doua motive simple. Primul motiv si cel mai simplu, este vacanta si nu am cu ce sa-mi mananc timpul. Alte factiuni ilegale / legale care sa-mi faca cu ochiul nu am vazut. Iar gandul de a ma intoarce in PD cu PO3 nu ma incanta. Asa ca am decis sa incerc sa ma intorc aici macar pentru 1-2 luni. Al doilea motiv pentru care vreau sa ma intorc in factiune este ca mi s-a facut dor de acest tip de roleplay, am trecut printr-un moment de nostalgie cand ma gandeam la caracterele vechi cu care am fost in EMS, adica C. Wise si A. Beard. Ambele fiind or lider la PAD or lider la TD. Mi-am adus aminte de actiuni frumoase pe care le-am facut in aceasta factiune deci mi s-a facut dor de factiune. Totodata vreau sa ma intorc in factiune deoarece am niste idei de roleplay ce pot fi folosite pentru diversificare roleplay-ului monoton din factiune.


(( Credeți că puteți aduce o schimbare? Dacă da, detaliază. ))
 • Da, cred ca pot aduce o schimbare in factiune daca sunt sustinut si obtin cele necesare. Totodata pot aduce o schimbare daca toata factiunea va lucra la schimbare. Nu poti sa ridici o factiune din mormant daca lucrezi singur. ( chiar daca eu am lucrat mai mereu singur ). Ce pot aduce inovativ in factiune? Mai multe tipuri de roleplay, mai multe actiuni. Posibil o reducere a monotoniei existente. Prin alt tip de roleplay nu ma refer la sex in ambulanta la cabana aia mai sus de Las Collinas. Pot aduce un model nou pentur newsletter-ul lunar si nu... nu mai copiez 1:1 newsletter-ul de la PD neavand acces la Source Cod. ( chiar daca am fost mandru ca am reusit sa copiez ceva fara sa am acces la code ).

 • Ați fost demis(ă) neonorabil?: -
  [*](( Dacă da, detaliază motivul demiterii și motivația ta de a reveni )): -
 • Menționați orice ocupație pe care ați avut-o de la demisie până în data de astăzi: Niciuna, am fost gazduit si intretinut de niste prieteni si cativa membri ai familiei.
 • (( Poză needitată MyStats: ACCES de pe toate conturile (faceți album)
 • (( Poză needitată /stats: ACCES de pe contul de pe care aplicați ))
Image
FIRST RESPONDER WILLIAM ROWELL
LIEUTENANT 1 ANDREW BEARD
Image

Keira_Lightwood
Commissioner
Commissioner
Posts: 369
Joined: April 10th, 2018, 4:33 pm
Nume forum: MiNa
Insigna: #--

Re: Lieutenant I William Rowell (( Andrew Beard ))

Post by Keira_Lightwood » June 15th, 2018, 8:32 pm


.
Image
.
Los Santos Emergency Medical Services
Biroul de Reintegrări
Verdict pentru Reintegrare
7 Market,
LSFD Headquarters,
Los Santos, SA 94484
Image
abcStimat(ă) aplicant(ă),
 • Dorim să vă informăm că deliberările cu privire la cererea dumneavoastră de reintegrare în departament au luat sfârșit. În urma acestora, conducerea Los Santos Emergency Medical Services a decis să vă accepte cererea.

  De asemenea, aceștia au luat decizia de a vă reintegra cu rangul de EMT, iar insigna dumneavoastră va fi . Înainte de a intra în tură pentru prima oară de la revenirea dumneavoastră, aveți obligația să:

  [list][*]Recitiți, înțelegeți și semnați declarația cu privire la Los Santos Emergency Medical Services Manual.
  [*](( Cereți /invite și rang în joc de la un membru EMS Executive Staff. ))
  [*](( Cereți numărul insignei în joc de la un EMS Command+. ))

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests