Jump to content

Reclamații sancționate

1. Started by furt wins,

INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: furtwins Data & Ora: 6.15.2022 INFORMAȚII RECLAMAT Nume:Masca 66970 36 DESCRIERE Regula încălcată: Non Roleplay Fear. Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am venit sa-mi fac o modificare intr-un garaj auto, am surprins un mascat cum ameninta un sofer cu arma la cap.M-am facut ca nu i-am vazut si am plecat si am parcat masina.Mi-am scos arma si m-am dus pe langa perete low key si am indreptata arma spre pasager, amenintandu-l. Aparent pasagerul mascat care ameninta soferul si il perchezitiona si controla de bani, ma vede prin spatele masinii, coboara cu arma …

• 2

Reputation Points

• 11 replies
    • 846 views
  2. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Random_Player Data & Ora: 3:00 17/06/2022 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_54305_505 DESCRIERE Regula încălcată: Non-Roleplay, DeathMatch, posibil Hacks sau foloseste controllerul pentru aim assist Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Ma plimbam cu un prieten prin oras incercand sa ne cautam o propietate pentru factiune cand cei doi mascati au intrat pe contrasens in noi dupa cum se vede in videoclip. I-am ignorat si am vrut sa plecam, moment in care unul dintre mascati a tras din masina (probabil chiar de la volan) fix in roata vehiculului meu. Dupa ce a tras in …

• 0

Reputation Points

• 2 replies
    • 222 views
  3. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Random_Player Data & Ora: 3:00 17/06/2022 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_54471_284 DESCRIERE Regula încălcată: Non-Roleplay, DeathMatch, Posibil hacks sau foloseste controllerul pentru aim assist Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Ma plimbam cu un prieten prin oras incercand sa ne cautam o propietate pentru factiune cand cei doi mascati au intrat pe contrasens in noi dupa cum se vede in videoclip. I-am ignorat si am vrut sa plecam, moment in care unul dintre mascati a tras din masina (probabil chiar de la volan) fix in roata vehiculului meu. Dupa ce a t…

• 1

Reputation Points

• 12 replies
    • 318 views
  4. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului:drk Data & Ora: 11:15 6/01/2022 INFORMAȚII RECLAMAT Nume:Dacquan Stokes (daca nu e el sa se verifice DMG-ul pe care mi l-a dat din video) DESCRIERE Regula încălcată: multiple Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Inainte sa se dea restart baietii dadeau ture pe la noi, ne faceau provoking dupa care au dat tag iarasi ca de obicei si l-am prins pe Davin in timp ce dadea tag si l-am omorat, dupa nici 10 au aparut si baietii mei din hoovers drive by din masina (soferul era singurul care avea arma si tragea). Trecem peste astea se da restart si nici bine nu intram pe server ca…

• 0

Reputation Points

• 4 replies
    • 409 views
  5. Started by w2g,

INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: w2g Data & Ora: 1.06.2022 23:46 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Necunoscut (cred ca este Dacquan Stokes, sa se verifice in loguri deoarece pe filmare are masca si nici macar nu se vede id-ul la masca) DESCRIERE Regula încălcată: DM, Drive By ca sofer in miscare, Bug Abuse Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Deci noi eram in oras si dintr-o data se tamponeaza Jafaris Goodwin de noi fara nici un motiv (de mentionat este ca aceasta a tras de tine injurandu-ne ca sa vina prietenul lui mascat sa ne omoare). Masca a urmat sa vina cu masina, masina fiind cu portbagajul deschis (n-…

• 0

Reputation Points

• 11 replies
    • 650 views
  6. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: w2g Data & Ora: 1.06.2022 23:42 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Jafaris Goodwin DESCRIERE Regula încălcată: DM, NON-RP FEAR, Fist VS Gun, MG, CK, Provoking Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Deci noi eram in oras si dintr-o data se tamponeaza Jafaris Goodwin de noi fara nici un motiv, urmand sa faca Non RP Fear si sa ne bata cu pumnii in timp ce noi trageam dupa tovarasul lui (de mentionat este ca aceasta a tras de tine injurandu-ne ca sa vina prietenul lui mascat sa ne omoare). DOVEZI & MARTORI Dovezi (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct lin…

• 1

Reputation Points

• 11 replies
    • 651 views
  7. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Vlad Data & Ora: 01/06/2021, 23:20 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Iker Cadvall DESCRIERE Regula încălcată: Non Roleplay și Metagaming. Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Mă aflam în patrulă alături de @ vladatel și se aud gloanțe trase din Rancho în repetate rânduri, mă îndrept către direcția respectivă și îl observ pe Iker Cadavall cum aleargă nestingherit cu arma în mână pe stradă. Decid să încerc să-l incapacitez printr-o lovitură cu mașina, la care el însă nu dorește să facă roleplay, ba mai mult se coordonează la secundă cu prietenii lui Alberto Molina și Fabian Ocam…

• 2

Reputation Points

• 4 replies
    • 358 views
  8. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: w2g Data & Ora: 30.05.2022 23:17 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Keywon Kelly DESCRIERE Regula încălcată: Non-RP Fear, CK Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): eyk8V0N.png (1920×1080) (imgur.com) Totul incepe pe Carson Ave, cand stateam la stop iar Keywon Kelly trece pe noi cu prietenul sau. Am zis sa tragem langa ei sa vedem care-i faza cu ei. Stimatul Keywon Kelly a ales sa faca NON-RP Fear vorbindu-ne urat, el fiind doar cu prietenul sau si noi fiind 3 in masina, cu manusi pe mana. ZG5Zgou.png (684×237) (imgur.com) QWy37uP.png (800×247) (imgur.com) FrBCLxK.png (759×209) (im…

• 1

Reputation Points

• 13 replies
    • 864 views
  9. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Palamaru Data & Ora: 5/25/2022 21:36 INFORMAȚII RECLAMAT Nume:Diego Navarro DESCRIERE Regula încălcată: Refuz RP, MG. Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am efectuat un jaf intr-o maniera cat de roleplay posibila impreuna cu prietenul meu. Tipul nu a zis nimic pana in momentul in care i-am dat frisk, pana acolo nu a avut nimic impotriva si a cooperat la roleplay, nu a deschis chat-ul OOC. Dupa ce i-am dat frisk a inceput sa planga precum un copil mic pe /b in legatura cu faptul ca el a platit monede pe telefonul ala si multe alte tampenii si ca ce facem noi acolo ce in…

• 2

Reputation Points

• 11 replies
    • 513 views
  10. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Coxu Data & Ora: 1:44:33 5/25/2022 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Sonny Hoffman DESCRIERE Regula încălcată: Death Match/Refuz Rp Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Politist cu apucaturi de vanator. Trage cu shotgun-ul dupa noi in pursuit pe motive cunoscute doar de deplinatatea facultatilor sale mintale. DOVEZI & MARTORI Dovezi (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://www.youtube.com/watch?v=8b9odDezTDE Persoane prezente: Jaivon Ray

• 1

Reputation Points

• 4 replies
    • 452 views
  11. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Vlad1512 Data & Ora: 18.05.22 10:30 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Kadrick Lowe DESCRIERE Regula încălcată: Scam, ad aiurea, non rp fear, poor rp. Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Am vazut un /ad pus de Kadrick Lowe E cineva treaz și caută companie? Dați-mi mesaj. Dupa, l-am rugat pe Bruce Warner(@AngelEyeHD) sa-l sune si sa il cheme la Crucial Fix. Kadrick a venit si dupa ce ne-am pus la masa m-a intrebat daca vreau sa-i cumpar arma si am zis ca o voi cumpara pe 25k. Dupa ne-am dus in spate la Crucial Fix unde am fost jefuit cu acelasi pistol iar eu aveam in mana suma d…

• 1

Reputation Points

• 7 replies
    • 790 views
  12. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: EDY Data & Ora: 18.05 23:15 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_61046_1335 DESCRIERE Regula încălcată: DM, Rob & Kill Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Mă duceam spre DMV, și mă urmăresc tipii ăștia, și mă omoară fără motiv, eu neavând înainte nicio interacțiune. Apoi urmează să fiu jefuit, eu fiind deja în DT. DOVEZI & MARTORI Dovezi (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://www.youtube.com/watch?v=4zJSOLsD-nU Persoane prezente: N/A

13. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: EDY Data & Ora: 18.05 23:15 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_69822_494 DESCRIERE Regula încălcată: DM, Rob & Kill Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Mă duceam spre DMV, și mă urmăresc tipii ăștia, și mă omoară fără motiv, eu neavând înainte nicio interacțiune. Apoi urmează să fiu jefuit, eu fiind deja în DT. DOVEZI & MARTORI Dovezi (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://www.youtube.com/watch?v=4zJSOLsD-nU Persoane prezente: N/A

• 0

Reputation Points

• 2 replies
    • 302 views
    • 1 follower
  14. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: EDY Data & Ora: 18.05 23:15 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_21437_19900 DESCRIERE Regula încălcată: DM, Rob & Kill Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Mă duceam spre DMV, și mă urmăresc tipii ăștia, și mă omoară fără motiv, eu neavând înainte nicio interacțiune. Apoi urmează să fiu jefuit, eu fiind deja în DT. DOVEZI & MARTORI Dovezi (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://www.youtube.com/watch?v=4zJSOLsD-nU Persoane prezente: N/A

• 1

Reputation Points

• 2 replies
    • 305 views
    • 1 follower
  15. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: EDY Data & Ora: 18.05 23:15 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_17406_1017 DESCRIERE Regula încălcată: DM, Rob & Kill Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Mă duceam spre DMV, și mă urmăresc tipii ăștia, și mă omoară fără motiv, eu neavând înainte nicio interacțiune. Apoi urmează să fiu jefuit, eu fiind deja în DT. DOVEZI & MARTORI Dovezi (Poze întregi, fără alte adaosuri, prin direct link): https://www.youtube.com/watch?v=4zJSOLsD-nU Persoane prezente: N/A

• 0

Reputation Points

• 2 replies
    • 231 views
    • 1 follower
  16. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: w2g Data & Ora: 19.5.2022 22:16 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Masca_39966_19900 DESCRIERE Regula încălcată: Q in shoot-out + tras din pozitia soferului Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Tyquan_Yates mi-a spus ca a incercat respectivul cu inca cineva sa-l jefuiasca. Ne plimbam si acesta i-a recunoscut masina la intersectie, am tras dupa el ca sa opreasca, iar cand a intrat in deathtimer, acesta a iesit de pe server. Nu cred ca a fost in crash, sau ceva, deoarece am mai asteptat cateva minute sa-l asteptam sa intre pe server. Unul dintre ei este cu siguranta Anastas Haygay…

• 1

Reputation Points

• 2 replies
    • 244 views
  17. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: pradu Data & Ora: ~23:20, 19 mai INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Nashon Wall DESCRIERE Regula încălcată: DM + provoking + /q in deathtimer pentru a abuza de /helpme sa nu piarda arma Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Nashon Wall si cu Olaoluwa Talabi au venit la noi in cartier si au inceput sa ne faca provoking in ultimul hal (cei doi au fost intrebati ce cauta prin cartier, daca au vreo treaba cu noi, deoarece, fiind gang, presupunem ca lumea ce trece pe aici incearca sa cumpere droguri de la cei de pe colturi, asa e in general, iar cei doi au inceput sa raspunda cu repl…

• 0

Reputation Points

• 1 reply
    • 183 views
  18. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: pradu Data & Ora: ~23:20, 19 mai INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Olaoluwa Talabi DESCRIERE Regula încălcată: DM + provoking + /q in deathtimer pentru a abuza de /helpme sa nu piarda arma Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Nashon Wall si cu Olaoluwa Talabi au venit la noi in cartier si au inceput sa ne faca provoking in ultimul hal (cei doi au fost intrebati ce cauta prin cartier, daca au vreo treaba cu noi, deoarece, fiind gang, presupunem ca lumea ce trece pe aici incearca sa cumpere droguri de la cei de pe colturi, asa e in general, iar cei doi au inceput sa raspunda cu …

• 1

Reputation Points

• 1 reply
    • 180 views
  19. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: Wkn Data & Ora: 17/05/2022 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Bruce Warner (( @ AngelEyeHD )) DESCRIERE Regula încălcată: 1. Metagaming. 2. Refuz RP pentru motive OOC. 3. Minciuni OOC. Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): În urmă cu câteva zile @ AngelEyeHD mă suna IC și mă amenință să îmi închid firma. După câteva zile vreau să fac roleplay cu el având informații IC despre el și firma lui. Am dat un anunț cu scopul de bait de a îl ademeni să îmi închirieze un tractor pentru muncă agricolă. M-a sunat fix el. Am discutat cu el și f…

• 2

Reputation Points

• 10 replies
    • 693 views
    • 1 follower
  20. INFORMAȚII RECLAMANT Numele masteraccount-ului: RABBIT Data & Ora: 18:18 INFORMAȚII RECLAMAT Nume: Kadrick Lowe DESCRIERE Regula încălcată: Dm si non rp Explicația acțiunii (250 cuvinte max.): Au venit prima data si au jefuit uni dintre mecanicii prezenti la garaj, am sunat eu la politie cand am auzit sirenele am iesit din garaj. Am rolat ca le dam filmarile celor de la pd, fix cum a plecat pd-ul au revenit cu roleplay-ul vreau un bodykit pe masina eu plecam spre jeep-ul meu sa merg la politie si au venit dupa mine, au intrat in roata mea din spate si aparent roleplay-ul a fost ceva de genul: /me intra in fukaru /me se…

• 1

Reputation Points

• 22 replies
    • 959 views