Anunțuri
Subforums
6 topics in this forum
-
Salutare comunitate, Din câte știți deja, acum o săptămână a început perioada de testare a serverului nostru de RAGE:MP și vă invităm cu căldură să vă alăturați echipei noastre de testeri. Este un moment vital pentru noi și suntem nerăbdători să primim feedback-ul vostru pentru a putea face ajustările necesare unei experiențe de joc cât mai autentică și distractivă tuturor. Următorii aleși vor fi anuntați vinerea viitoare, pe 5 aprilie în timpul serii. În urma eforturilor noastre, am reușit să rezolvăm 215 buguri minore, medii, majore și critice care au fost identificate în timpul sesiunilor de testare. De asemenea, am primit un număr semnificativ …
-
2
Reputation Points
- 5 replies
- 1.7k views
-
-
Rezultate Sesiunea II - Testing Session Salutare vouă și mulțumiri tuturor celor care și-au exprimat intenția de a se alătura echipei de testing sau mapping. Venim cu rezultate pentru aplicațiile trimise în perioada 23 Martie - 5 Aprilie, perioadă în care puteți vedea aproximativ progresul făcut de către noi. Momentan vom închide aceste aplicații pentru că am ajuns la un nivel satisfăcător de activitate, stabilitate și maturitate cu echipa actuală. În schimb, imediat ce vom avea nevoie noi ajutoare, vă dăm de veste! Felicitări celor aleși! Testing: @ Loera @ skies191 @ Proiettile @ hardstyleSZR …
-
3
Reputation Points
- 17 replies
- 1.7k views
-
-
Salut, Revenim după ceva timp cu noutăți despre comunitatea noastră. Așadar, să nu mai pierdem timpul! Conducere nouă Avem plăcerea de a vă anunța că s-a schimbat conducerea comunității. Prin urmare, aici puteți consulta noua echipă de management. Cu toate că ați mai auzit asta inainte, ne dorim ca de această dată să existe cu adevarat o comunicare mai buna între noi si voi. Formularul "Make RO-RP Great Again" După cum probabil știți, am trimis un formular pe discord pentru a colecta inputul vostru legat de viitorul comunității așa cum vi-l doriți. În urma analizei răspunsurilor voastre (75 la număr), am luat mai multe decizii…
-
4
Reputation Points
- 32 replies
- 3.6k views
- 1 follower
-
-
Rezultate Sesiunea I - Testing Session Vă mulțumim, în primul rând, pentru interesul pe care ni l-ați arătat de-a lungul acestei săptămâni în care am revenit, în forță, sperăm noi, pentru a aduce la viață acest proiect. Am încercat să acceptăm cât mai mulți jucători, fie ei vechi sau noi, însă a trebuit să ținem cont de criteriile menționate și în aplicații (PC setup, timp etc.) Aplicațiile vor rămâne deschise, și, după cum am menționat și în anunțul anterior, cine a fost respins poate aplica din nou, însă recomandarea noastră este ca mai întâi să contactați orice membru Management pentru a primi motivul respingerii. Totuși, vom reconsi…
-
3
Reputation Points
- 34 replies
- 2.6k views
- 1 follower
-
-
Salut, Lucrările la server au început din nou, echipa fiind acum sub o nouă conducere, dotată cu forțe și abilități noi. Ne dorim să gestionăm totul într-un mod profesionist, să punem în aplicare toate sugestiile și dorințele voastre în ceea ce privește gamemode-ul, dar pentru a face acest lucru eficient, avem nevoie de o echipă care să ne susțină. De ce anume avem nevoie? În primul rând, avem nevoie de o echipa pentru testarea sistemelor. Prin urmare, vrem să deschidem aplicațiile pentru poziția de tester pentru o perioadă nedeterminată, oricine poate aplica iar șansele vor fi 100% egale, indiferent de istoricul pe comunitate. În al doilea r…
-
2
Reputation Points
- 9 replies
- 1.2k views
- 1 follower
-
-
Salutare, Mai sus aveți metodologia pe care noi o vom aplica în acest proiect. Practic, aceștia sunt pașii pe care noi îi vom urma pentru a readuce la viață proiectul în urma blocajului prin care a trecut în ultimul an. Vom trece prin fiecare "sprint/bullet point" prezentat pentru a aduce proiectul în faza finală, și nu numai. Mai mult, prin acest anunț vă vom prezenta fiecare pas dar și ce reprezintă cu exactitate fiecare. Facem asta pentru că vrem să optăm pentru o cât mai mare transparență față de comunitate. Analiză Prin analiză înțelegem sugestiile dar și problemele emise de voi. Practic, fiind primul pas, vrem să urmărim exact păr…
-
1
Reputation Points
- 12 replies
- 1.1k views
- 1 follower
-