Jump to content

Diego.

Administratori
 • Content Count

  3,944
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

199 Excellent

About Diego.

 • Rank
  Still the same
 • Birthday 14/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://ro-rp.ro

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,875 profile views
 1. de ce imi ramane banul cand eu nu am folosit nici un cod?

  1. white and proud

   white and proud

   Ba, termina ma, esti prost?

 2. Felicitări noilor testeri! Vă aşteptăm în joc cu un /re. freelancer / Dino Almaguer Irving_Luna / Savino_Brantley
 3. SESIUNEA XXV Aplicaţiile se vor deschide astăzi, 18.01.2016 la ora 16 şi se vor închide pe data de 21.01.2016, la ora 23:59. Aplicaţiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină (CLICK AICI).
 4. Salut , doresc si eu sa fac o donatie pentru serverul Romania-Roleplay.

 5. Vreau sa donez dar nu mi-a acceptat nimeni cererea la hardroleplay@yahoo.com 

 6. Salut Diego,imi poti verifica si mie cererea de inapoere?

  O sa vezi acolo ce e,este vorba despre o masina de Donator.

  Multimuri anticipate.

 7. [Urgent] Salut Diego,as vrea sa ma ajuti cu ceva.Am donat azi pentru acel patriot si mi-a mai dat cineva inca 4 euro.Si as vrea sa ii dau in plus si sa imi schimbi masina patriot cu un turismo.

  Nu este un deranj foarte mare si server-ul castiga niste bani in plus.

  Este in bine si pentru mine si pentru server.

  Multumesc anticipat!

 8. de ce sa imi ramana banu cand eu nu am facut nici o distrugere frate! Macar ai verificat ce am scris si ce poze am pus! NU VEZI CA EL RECUNOASTE, DE CE SA RAMANA, SA MOR EU CA NU AM MAI VAZUT ASA CEVA NICAIERI FRATE.

 9. Ce caut?: Persoane specializate în executarea unui tatuaj ce pot face un roleplay cât mai complex. Pentru ce caut?: Pentru un salon de tatuaje Contactati-ma prin: Prin PM (poze cu un roleplay cât mai complex în executarea tatuajului pe o persoană)
 10. Sesiunea XX (09.05-11.05) Aplicațiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină iar postarea se va face prin deschiderea unui topic în această secțiune . Atentie ! Topicul deschis nu va fi văzut decât de echipa de Administratori de joc. Cererea va fi postată cu titlul "Nume Forum - Nume_Prenume din joc" conform aplicației următoare: [divbox=#F7F7F7] [center][img]http://i.imgur.com/blLS8WB.png[/img] [size=110]ROMÂNIA — ROLEPLAY[/size] [size=150][b]APLICAŢIE PENTRU FUNCŢIA DE TESTER[/b][/size][/center] [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]1. [b][u]INFORMAŢII CONT SERVER[/u][/b][/size] [u]1.1[/u] Numele contului pe care doreşti funcţia de tester: [u]1.2[/u] Level: [u]1.3[/u] Ore jucate: [u]1.4[/u] Ce alte conturi ai mai deţinut în joc ?: [u]1.5[/u] Poză cu [url=http://www.ro-rp.ro/ucp/index/statistici][color=red][b]MyStats[/b][/color][/url] de la contul de pe care aplici: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]2. [b][u]INFORMAŢII CONT FORUM[/u][/b][/size] [u]2.1[/u] Nume: [u]2.2[/u] Link de la cont: [u]2.3[/u] Cont înregistrat la data de: [u]2.4[/u] Ce alte conturi ai mai deţinut pe forum ?: [u]2.5[/u] Număr de warn-uri: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]3. [b][u]INFORMAŢII PERSONALE[/u][/b][/size] [u]3.1[/u] Prenume: [u]3.2[/u] Vârsta: [u]3.3[/u] Oraşul în care locuieşti: [u]3.4[/u] Metodă de contact: [u]3.6[/u] Alte informaţii: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]4. [b][u]INFORMAŢII DIVERSE[/u][/b][/size] [u]4.1.1[/u] Ai avut vreodată un conflict cu un membru al staff-ului ?: [u]4.1.2[/u] Dacă da, de ce ?: [u]4.2.1[/u] Ai fost sancţionat vreodată ?: [u]4.2.2[/u] Dacă da, de ce ?: [u]4.3.1[/u] Ai mai avut vreodată o funcţie pe această comunitate ?: [u]4.3.2[/u] Dacă da, de ce ai pierdut-o ?: [u]4.4.1[/u] Deţii şi ştii să foloseşti programul TeamSpeak 3 ?: [u]4.4.2[/u] Deţii un microfon funcţionabil ?: [u]4.5[/u] Ce părere ai despre staff-ul (administratori de joc & testeri) serverului ?: [u]4.6[/u] De ce îţi doreşti funcţia de tester ?: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]4. [b][u]DECLARAŢIA APLICANTULUI[/u][/b][/size] [quote]Trimiţând această aplicaţie, afirm că toate faptele şi afirmaţiile prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau minţit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate şi sunt făcute pe comunitatea România - Roleplay.[/quote] [u]4.1[/u] Înţeleg şi sunt de acord cu declaraţia de mai sus: DA / NU.[/divbox] [/code] [b][u][color=#FF0000]Nota:[/color][/u][/b] [b][color=#FF0000] Orice abatere de la instrucțiunile prezentate mai sus ( titlul exact "Nume Forum - Nume_Prenume din joc", modelul fără să săriți nici un câmp ) va duce în consecință la respingerea cererii.[/color][/b] [b] [right]Echipa RO-RP vă urează mult succes ![/right] [/b]
 11. Felicitari noilor testeri! RazvaN - Matt_Baker Wayne_Watson - Wayne_Watson #Zet - Michael_Shelton dariuseekkk - Nigel_Santello Testerii alesi sunt rugati sa ma contacteze prin PM pe forum pentru acordarea grupului iar pe server prin report, pentru acordarea functiei in joc. Nota: Am decis sa nu postez lista celor care au aplicat si au fost respinsi, pentru a nu starni discutii intre voi. Totodata multi dintre voi ati completat cererea superficial cu cate doua trei randuri si nici nu ati activat in ultima vreme dar ati avut curaj sa faceti cerere. Asta ca sa nu va mirati de ce nu va aflati pe lista de mai sus.
 12. Sesiunea XX (3.03-06.03) Aplicațiile se vor completa conform modelului de pe prima pagină iar postarea se va face prin deschiderea unui topic în această secțiune . Atentie ! Topicul deschis nu va fi văzut decât de echipa de Administratori de joc. Cererea va fi postată cu titlul "Nume Forum - Nume_Prenume din joc" conform aplicației următoare: [divbox=#F7F7F7] [center][img]http://i.imgur.com/blLS8WB.png[/img] [size=110]ROMÂNIA — ROLEPLAY[/size] [size=150][b]APLICAŢIE PENTRU FUNCŢIA DE TESTER[/b][/size][/center] [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]1. [b][u]INFORMAŢII CONT SERVER[/u][/b][/size] [u]1.1[/u] Numele contului pe care doreşti funcţia de tester: [u]1.2[/u] Level: [u]1.3[/u] Ore jucate: [u]1.4[/u] Ce alte conturi ai mai deţinut în joc ?: [u]1.5[/u] Poză cu [url=http://www.ro-rp.ro/ucp/index/statistici][color=red][b]MyStats[/b][/color][/url] de la contul de pe care aplici: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]2. [b][u]INFORMAŢII CONT FORUM[/u][/b][/size] [u]2.1[/u] Nume: [u]2.2[/u] Link de la cont: [u]2.3[/u] Cont înregistrat la data de: [u]2.4[/u] Ce alte conturi ai mai deţinut pe forum ?: [u]2.5[/u] Număr de warn-uri: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]3. [b][u]INFORMAŢII PERSONALE[/u][/b][/size] [u]3.1[/u] Prenume: [u]3.2[/u] Vârsta: [u]3.3[/u] Oraşul în care locuieşti: [u]3.4[/u] Metodă de contact: [u]3.6[/u] Alte informaţii: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]4. [b][u]INFORMAŢII DIVERSE[/u][/b][/size] [u]4.1.1[/u] Ai avut vreodată un conflict cu un membru al staff-ului ?: [u]4.1.2[/u] Dacă da, de ce ?: [u]4.2.1[/u] Ai fost sancţionat vreodată ?: [u]4.2.2[/u] Dacă da, de ce ?: [u]4.3.1[/u] Ai mai avut vreodată o funcţie pe această comunitate ?: [u]4.3.2[/u] Dacă da, de ce ai pierdut-o ?: [u]4.4.1[/u] Deţii şi ştii să foloseşti programul TeamSpeak 3 ?: [u]4.4.2[/u] Deţii un microfon funcţionabil ?: [u]4.5[/u] Ce părere ai despre staff-ul (administratori de joc & testeri) serverului ?: [u]4.6[/u] De ce îţi doreşti funcţia de tester ?: [hr]RORP[/hr] [img]http://i.imgur.com/095Ozrz.png[/img][size=150]4. [b][u]DECLARAŢIA APLICANTULUI[/u][/b][/size] [quote]Trimiţând această aplicaţie, afirm că toate faptele şi afirmaţiile prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau minţit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate şi sunt făcute pe comunitatea România - Roleplay.[/quote] [u]4.1[/u] Înţeleg şi sunt de acord cu declaraţia de mai sus: DA / NU.[/divbox] [/code] [b][u][color=#FF0000]Nota:[/color][/u][/b] [b][color=#FF0000] Orice abatere de la instrucțiunile prezentate mai sus ( titlul exact "Nume Forum - Nume_Prenume din joc", modelul fără să săriți nici un câmp ) va duce în consecință la respingerea cereri.[/color][/b] [b] [right]Echipa RO-RP vă urează mult succes ![/right] [/b]
 13. Felicitari noilor testeri! Random_Player /Arthur_Santello #Buri - Alex_Smith #WinterKiller - Umberto_Rodriguez Andu - Roy_Gibbs #Blacky. - Raymond_Dukes Edgar. - Edgar_Rodriguez Testerii alesi sunt rugati sa ma contacteze prin PM pe forum pentru acordarea grupului iar pe server prin report, pentru acordarea functiei in joc. Nota: Am decis sa nu postez lista celor care au aplicat si au fost respinsi, pentru a nu starni discutii intre voi. Totodata multi dintre voi ati completat cererea superficial cu cate doua trei randuri si nici nu ati activat in ultima vreme dar ati avut curaj sa faceti cerere. Asta ca sa nu va mirati de ce nu va aflati pe lista de mai sus.
 14. Sesiunea XIX (12.01-17.01) De acum incolo aplicatiile se vor completa conform modelului de pe prima pagina si se va face prin creearea unui topic in aceasta sectiune . Atentie ! Topicul creeat nu va fi vazut decat de echipa de Administratori de joc Cererea va fi postata cu titlul "Aplicatie pentru functia de tester" conform aplicatiei urmatoare: [i]Numele tau pe forum: [/i] [i]Numele contului pe care vrei sa detii functia de tester( cel mai activ ): [/i] [i]Ce nume ai mai detinut in joc: [/i] [i]Ce nume ai mai detinut pe forum: [/i] [i]Varsta :[/i] [i]Ai mai jucat vreodata pe o comunitate, daca da, cum se numea: [/i] [i]De cand joci pe comunitatea noastra: [/i] [i]Ai fost sanctionat vreodata, daca da, din ce motiv: [/i] [i]Ai avut vreodata un conflict cu unul dintre membri staff-ului actual: [/i] [i]Ai mai avut vreodata functie pe serverul nostru, daca da, de ce ai pierdut-o: [/i] [i]Ce parere ai despre echipa de administrare a serverului: [/i] [i]Ce parere ai despre echipa de testeri a serverului: [/i] [i]Ce ai schimba la echipa de testeri a serverului: [/i] [i]Crezi ca ai fi mai bun decat testerii actuali, daca da, de ce: [/i] [i]De ce vrei sa fii tester: [/i] [i]Care sunt principalele atributii ale unui tester: [/i] [i]Care sunt in principal calitatile unui tester: [/i] [i]Pune o poza cu MyStats ([url=http://www.ro-rp.ro/ucp/index/statistici]click[/url]): [/i] [i]Ai teamspeak si un microfon functionabil? Esti dispus sa le folosesti? ( doua raspunsuri ): [/i] [i]Completeaza dupa formatul urmator: Numele pe care vreau sa iau tester / Numele pe forum - Pending / Respins [/i] [/code] [b][u][color=#FF0000]Nota:[/color][/u][/b] [b][color=#FF0000] Orice abatere de la instructiunile prezentate mai sus ( titlul exact "Aplicatie pentru functia de tester", modelul fara sa sariti niciun camp ) va duce in consecinta la respingerea cereri.[/color][/b] [b] [right]Echipa RO-RP va ureaza mult succes ![/right] [/b]
 15. Sacra Corona Unita Northside Paradiso X4 Southside Villains X3 Grape Watts Families + Central Watts Families
×
×
 • Create New...