Jump to content

Dess

Retired Staff
 • Content Count

  1,417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

483 Excellent

5 Followers

About Dess

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 30 October

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,979 profile views
 1. Surpriza speciala, mult asteptata care a picat chiar in prima zi din noul an, dovedeste multe.
 2. Dess

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut? Membrii pentru o factiune de tip gang; Pentru ce caut? Nu va fi vorba despre niciun suernos, nortenos, crips sau alte cacaturi, un gang strict IC, cu actiuni ilegale inspirate din filmul Alpha Dog. Caractere/personaje strict americane, varste intre 16-30 de ani. PM, iar ca sa va faceti o idee puteti urmari asta: https://www.youtube.com/watch?v=VPWjDJmbrak
 3. Dess

  Buletinul comunității — IUNIE 2018

  Nu pot sa nu apreciez faptul ca @Goddess Annabelle posteaza in fiecare luna acest buletin care ne tine pe toti la curent cu ce se intampla pe server; sper sa ne bucuram impreuna de activitatea serverului si sa ne regasim online la scene de roleplay cat mai frumoase
 4. Dess

  women [+20 skins]

  Calumea rau unele.
 5. Dess

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Un personaj de sex feminin, de preferat membru lspd sau ems Pentru ce caut?: Pentru personajul pe care il joc pe caracterul meu Gabriel Cortez, o relatie dinamica strict IC cu o oarecare drama sub control, Gabriel gaseste fel si fel de modalitati ilegale pentru a face bani, personajul feminin va incerca sa-l aduca pe o cale mai buna; un exemplu bun ar fi gen Jax si Tara pentru cine stie. Contactati-ma prin: pm
 6. Dess

  Poze facute de-a lungul timpului

  Am gasit asta pe youtube, Desiderio_Enrique (de aici si numele dess), eram cu KilroY si ludushica parca, in 2012, haha.
 7. Dess

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane de orice sex pentru o factiune legala Pentru ce caut?: O factiune de entertainment (san andreas network); o sa fie frumos, am idei multe si consider ca o sa fie diferit fata de ceea ce s-a prezentat pana acum in astfel de factiuni, atat IC cat si OOC; scopul principal este definit de ceea ce inseamna roleplay curat si autentic CONTACT: PM pe forum
 8. Dess

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut? Personaj hispanic de sex feminin, 16-18 ani. Pentru ce caut? Personaj sora pentru caracterul meu Gabriel Cortez (17 ani), cei mai buni prieteni si in acelasi timp familie, o ard impreuna prin sudul los santos-ului impreuna cu gasca; cei doi vor locuii in flat-ul (garsoniera) lui Gabriel din sudul orasului. Contactati-ma prin: Serviciul de mesagerie privata a forumului. PS: Daca nu ai changename, ca sa pui Cortez la final, facem pe dracu in parte si-ti facem rost + daca factiunea in care rolez se inchide, continuam roleplay-ul in continuare; deci de luat in vedere faptul ca va fi ceva de lunga durata. In spoiler aveti niste poze sa va dati seama despre ce-i vorba. Am gasit.
 9. Dess

  Buletinul comunității — AUGUST 2017

  Sincere felicitari si multumiri lui Silvermask, Impulse si restul echipei, ma bucur sa asist la aceasta evoluare continuă a comunitatii.
 10. O problema OOC nu poate fi rezolvata printr-o metoda IC. Mi-ar placea sa vad ofiterii din departamentul de politie ca se opresc la intersectiile din oras si nu numai, si mi-ar mai placea sa vad ofiterii din departamentul de politie ca îi opresc pe ceilalti participanti la trafic atunci cand acestia nu se opresc la intersectie pentru a se asigura.
 11. Dess

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Sa rolez fiul/fica "rebel/a" al unei familii decente (fiu/fica de politist/avocat), care se inhaita cu drogalai din Los Santos. (sau daca aveti alte idei de genul asta) Pentru ce caut?: Roleplay Contactati-ma prin: Serviciul de mesagerie privata al forumului.
 12. Dess

  Poze facute de-a lungul timpului

  Cateva momente de glorie, amintiri si actiuni de roleplay. (2011-2015) LSPD #Esy, La Telaraña #MacTravish, CBF #ZuZu. *Trebuie sa spun ca desi mai jos sunt doua poze neserioase in care apare chat-ul factiunii lspd, departamentul de politie a fost foarte strict, foarte bine structurat si mentinut pe intreaga perioada in care esy a fost la conducere, momentele de genul erau foarte rare, aproape inexistente. "A thousand battles, a thousand victories" (CBF)
 13. Dess

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: 3 persoane de origine caucaziana / hispanica cu varste cuprinse intre 17-22 de ani si cu un buget de maxim $1.000(IC desigur) incluzand contul bancar si un venit de maxim $144 pe payday(IC desigur). Pentru ce caut?: Un grup de adolescenti/persoane tinere pentru a forma o factiune de tip gang. Contactati-ma prin: Un mesaj privat pe acest cont de utilizator. Hai sa ne distram!
 14. Dess

  Poze facute de-a lungul timpului

  unde esti oare Tony Ray aka Dickhead?
×