Sari la conținut

aem

Retired Staff
  • Postări

    1.179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    6

Orice postat de aem

  1. (( Salut, Mulțumesc vouă, mulțumesc echipei de Development, mulțumesc echipei de Command, mulțumesc Faction Management, mulțumesc echipei de Management și mulțumesc Florin (porto_). Țin morțiș de câteva zile să vă mulțumesc tuturor care ați depus minimul de efort în aplicații pentru a vă alătura facțiunii. Mulțumesc pentru faptul că aveți încredere în proiectul nostru și în conducerea actuală. Vreau să reamintesc faptul că facțiunea este încă în stadiul de construcție, având până în momentul de față un procentaj de 80% acoperit, de aceea am să vă rog pe toți să mai aveți răbdare pentru mai multe adăugări care vor avea loc pe parcurs. În momentul de față suntem 44 de persoane în facțiune ceea ce este mai mult decât necesar, dar mai există și o listă de reserved în care am adăugat câteva persoane ale căror voturi au fost mixte și nu ne-am putut decide în privința lor, care vor fi permise în facțiune în momentul în care personalul fie scade, fie cerința față de populația server-ului crește. O problemă pe care vreau s-o ating odată cu facerea acestui topic este aceea că nu mai acceptăm reintegrări din trecut. Această săptămână a fost dedicată tuturor celor care au făcut parte din facțiune, fie regular officer, fie supervisor, fie fost staff officer, chiar si Chief of Police. Consider că fiecare a avut timp să se gândească asupra acestui aspect și a avut timp suficient să facă un efort pentru a se interesa de proces și ceea ce vrem noi să facem. Am vrut să iau această măsură pentru a ne ușura "scotoceala" în momentul în care avem un reintegrat de acum 10 generații. Poate pe unii vă lovește această decizie, poate nu, dar trebuie să țineți cont de o decizie luată în cadrul ședințelor de Command. Eu împreună cu echipa vă mulțumim încă o dată și sperăm să fiți alături de noi în continuare, va fi mișto rău. Cu deosebită considerație, aem ))
  2. (( Salut, Acest topic este pentru a pune la curent toți practicanții de role-play de tip Law Enforcement despre ceea ce urmează se întâmple în săptămânile următoare cu facțiunea Los Santos Police Department. În calitate de persoană numită că lider din cadrul factiunii, consider că este datoria mea să informez și să explic cât se poate de bine ceea ce intenționez să fac în perioada următoare. Este o luna de foc în care doresc să dezvolt grupul cât se poate de mult și să aduc lucruri inovative pentru o experiență de joc cât mai plăcută. Pentru a nu va plictisi prea mult și a răspunde celor mai comune întrebări, urmează să fac o lista de Q & A pentru a evita dubiile și eventualele discuții: Q: Doresc să mă alătur, cum pot face parte din această facțiune? A: Toată lumea are o șansă egală de la acest moment. Așa cum ați auzit de nerepetate rânduri, ceea ce se va întâmplă pe această comunitate nu va avea legătură cu ceea ce s-a întâmplat pe San Andreas. Încă nu există o procedura anume de recrutare, dar pot să asigur că nu va există o prima academie pentru cei ce vor să se alăture încă de acum. Urmăriți acest topic pentru eventuale modificări sau modele de aplicare. Q: Mă consider capabil și aș vrea să dețin o funcție puțîn mai mare decât Police Officer, ce pot face?: A: Totul stă în puterile voastre. Nu pot să asigur faptul că toată lumea din facțiune va deține același rang de început, dar pot asigura că procesul de avansare nu va fi foarte riguros la început, deoarece avem nevoie de câți mai mulți oameni implicați. Q: Dacă am fost banat în cadrul facțiunii pe San Andreas, există vreo șansă să fac parte acum din facțiune? A: Da. În cazul în care ai fost banat în trecut iar istoricul tău lasă de dorit, situația ta va fi dezbătută intern, la momentul actual în cadrul Faction Management, deoarece nu există o echipa de Command+. Q: Nu dețin un microfon, dar tot doresc să mă alătur, se poate? A: Momentan nu avem o politică pentru o astfel de speță, dar intenționez să lucrez la asta. În momentul de față cei ce nu dețin un microfon disponibil nu vor putea face parte din facțiunea Los Santos Police Department. Q: Am alte întrebări în legătură cu facțiunea, cui mă pot adresa? A: Mă puteți contacta la adresa următoare de Discord: torez#3585 Sper că am fost destul de clar în lămurirea celor cinci întrebări adresate cel mai des, sau cel puțîn în ultimele 4 ore. Va rog să urmăriți acest topic și eventual anunțurile de pe discord pentru ceea ce urmează să se întâmple. Urmează să am o întâlnire cu întreg Faction Management-ul pentru a pune la punct câteva aspecte și pentru a fi desemnat lider in totalitate. Va mulțumesc că ați citit și spor la treaba. Cu deosebită considerație, aem ))
  3. aem

    România Roleplay - Free Chat

    Nu prea cred ca anotimpul mai e un etalon de urmat. Indiferent de vremea de afara, oamenii o sa se joace daca le place sau nu.
  4. aem

    România Roleplay - Free Chat

    Salut, citeste informatia din topic-ul urmator: https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/176832-romania-roleplay-anunt-oficial/&tab=comments#comment-2223219
  5. aem

    România Roleplay - Free Chat

    Ar fi fost și culmea să te uite lumea.
  6. aem

    România Roleplay - Free Chat

    Și tot ceea ce vezi este doar începutul.
  7. aem

    The Mancinelli Crime Family

    Creme a la creme-ul din eugenie.
  8. Acuzații în limba chineza nu am primit până acum, mulțumesc!
  9. aem

    ce gay esti

  10. aem

    România Roleplay - Free Chat

    ce sa mai revin ma... aparent am fost o influenta proasta in PD si m-au trimis prin academie.
  11. aem

    România Roleplay - Free Chat

    =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  12. aem

    The Red Mafiya

    dati tag la 9gag la descrierea factiunii hahahha
  13. aem

    skkkqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqrrrrrrr

  14. oare ca ieseai non-stop din factiune? -.--....---...---
×
×
  • Creează nouă...