Jump to content

ACE

Retired Staff
 • Content Count

  1,738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ACE last won the day on 15 November 2018

ACE had the most liked content!

Community Reputation

1,860 Master

About ACE

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/09/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,414 profile views
 1. Ho ma ca ti-a dat tester deja. Gata, v-ati calmat? Schimbari staff da. Schimbari management da. Script cand?
 2. intru eu link plz
 3. Aryan

  și una de PTM

 4. Aryan

  bravo copile imi place ce faci

 5. Ce caut?: Caratere Ilegale cu BACKGROUND STORY Pentru ce caut?: Roleplay Contactati-ma prin: PM sau Discord (ace#0623)
 6. ACE

  Feedback

  Multumesc... mhm...
 7. Mereu vor exista roboti in PD, problema e ca balanta trebuie sa fie corecta, si partea aia "nerobotizata" sa domine, in ordine ca factiunea LSPD sa se imbine cu roleplay-ul serverului.
 8. ACE

  Skin-uri

  Nu mai deviati de la subiect, veniti cu sugestii pentru skin-uri / enviroment mods / obiecte.
 9. SAMP 0.3.8 - REGULAMENT DE POSTARE Salut, odata cu venirea noii versiuni, SA;MP 0.3.8 au venit & vor veni noi modificari, imbunatatiri cat si alte chestii pe care Kalcor (coderul principal) a spus ca le va implementa in timp. Odata cu aceasta versiune serverele de SA:MP, implicit vor putea sa faca ceea ce si-au dorit de o perioada indelungata, acest lucru este posibil acum cu noua versiune. Asta inseamna ca vom putea adauga moduri de vegetatie, graffiti, parcuri in locuri goale care nu sunt folosite. Deasemenea, vom putea sa adaugam si skin-uri noi pe care serverul va dori sa le schimbe, deoarece intram in 2017 iar serverul si jocul in sine a ramas cu cativa ani in urma. De aceea, iti cerem ajutorul, tie ca si player daca doresti sa contribui la aceasta miscare. Mod-urile nu trebuie sa iti apartina, dar suntem recunoscatori daca doresti sa impartasesti ceva privat cu noi. Deasemenea, se poate cauta in alte parti ca surse de referinta si se poate posta aici orice mod care apartine de categoria low poly (putine puncte vertex, SA Style, similar jocului San Andreas). Modurile pe care le vom considera nefolositoare le vom sterge imediat deoarece dorim sa pastram categoria curata cu moduri pe care le vom folosi in viitor. Deasemenea, daca doriti sa comentati la un mod, faceti-o constructiv si cu scop. De ce considerati ca ar fi bun si de ce credeti ca ar aduce un plus serverului. Modelul de postare il vei avea mai jos, posteaza in acest model pentru ca noua sa ne fie mai usor sa identificam pozele cat si link-ul de download al skin-ului / mod enviroment / moduri de folosinta / etc. Momentan noua versiune ofera posibilitatea de a baga doar obiecte si skin-uri, astfel fiecare sugestie va trebui sa fie postata in sectiunea respectiva folosind modelul de mai jos. MODEL DE POSTARE: [Nume_Prenume] - Detalii mod(skin politist asiatic, obiect graffiti ms-13, skin caine, etc) Nume in joc: Nume mod: (table_med, chair_low, bmrich, bfpoor, amcop, etc) Detalii mod: (skin politist asiatic, obiect graffiti ms-13, skin caine, etc) Poze: Link de download:
 10. Aceasta este sectiunea dedicata licitatiilor de stat pentru proprietati care urmeaza sa fie date in folosinta & care au fost date in reabilitare. Pentru a posta in categoriile noastre, va trebui sa respectati un regulament, si anume regulamentul licitatiei, care contine 10 reguli de baza. Cine nu respecta acest regulament, va fi sanctionat permanent de pe site-ul nostru de licitatii si nu va mai avea sansa o buna perioada de timp de a mai licita din nou. Expertii echipei noastre formate din doua echipe de cinsprezece persoane au la indemanare cele mai bune unelte pentru a va gasi dumneavoastra, clientul nostru, un mediu comfortabil si calduros. Anunturile vor fi publicate de echipa atent selectionata de noi, asigurandu-ne ca va vomp une la dispozitie cele mai bune proprietati care apar pe radarul fiecarui agent de imobiliare din acest oras. Aceasta pagina este complet interzisa persoanelor fizice si actioneaza numai cu companii in colaborare cu guvernul din San Andreas. Nerespectarea unei reguli si primirea unui advertisment va duce la banarea dumneavoastra pe acest site intre 24-48 ore. Nu postati decat daca urmati formatul care a fost deja impus de site. Nu incercati sa umflati urmatoarea licitatie doar pentru a parasi licitatia mai tarziu. Aveti voie sa licitati imediat dupa ce a licitat cineva peste dumneavoastra. Ultimul ofertant are 24 de ore de la licitatia sa pana sa castige proprietatea respectiva. Daca detineti deja o proprietate, sunteti sfatuiti sa nu mai licitati la alta. Proprietarul trebuie sa fie cetatean prin lege al statului San Andreas. Fiecare licitatie are propria marire de oferta, poate varia de la 15.000 pana la 100.000$. Daca ati licitat la o proprietate, nu aveti voie sa modificati pretul intr-unul mai mare, el ramane acceasi pana la urmatoarea oferta. Pretul ofertei celei mai mari castiga licitatia.
×
×
 • Create New...