Jump to content

ESY

Administratori
 • Content Count

  7,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

ESY last won the day on 30 April 2018

ESY had the most liked content!

Community Reputation

2,640 Legendary

About ESY

 • Rank
  a
 • Birthday 4 May

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

28,568 profile views
 1. 7.0.2ix REZOLVĂRI Nu apărea numele celui care îți vindea casa (acum apare). Puteai folosi /dep ca EMS/PD off-duty (nu mai poți). Mesajul de la seif cu limita de bani a fost modificat astfel încât acum afișează limita corectă. Când ieși dintr-un apartament (din complex), nu te va mai da în pământ sau afară. Reparat /ahousesell (nu se vindea casa) /duty de la PD îți va seta acum HP-ul maxim pe care îl ai, nu 100. Reparat /abusinesessell - de acum va seta bizkey 255 (nu 0). Reparat bug legat de loguri, apăreau încurcate. Micșorată puțin limita de caractere de la askq, pentru că dacă dădeai askq cu limita maximă nu apărea în chat. Mesajul de la placeitem nu îți va mai spune că poți pune și bani în mașină (doar mats). ADĂUGĂRI Adăugat loc unde să poți da scrap, refill și repair la bărci în apă (în santa maria, unde se spawnează barca la cumpărare). Adăugat loc unde să poți da refill la avioane/elicoptere (unde era și înainte repair-ul). La /pay nu va mai apărea că "x i-a dat bani lui y" ci "x i-a dat ceva lui y", pentru evitare MG. Când dai takeweed, îți va apărea câte minute mai ai (+ secunde). /checkdriver va putea fi folosită și de liderul facțiunii, pe mașinile facțiunii sale. Pentru repair/refill la bărci și avioane se vor băga mai multe locuri la update-ul următor cu mapping ca lumea, acum am pus așa ca să fie ceva până una-alta.
 2. 7.0.2i REZOLVĂRI La motociclete o să apară alt text în chat când deschizi/închizi portbagajul (nu mai apare "x a închis portbagajul acestei mașini"). Reparat bug unde nu puteai pune materiale în warehouse. Reparat /learn, de acum nu te va mai spawna aiurea când ești scos din learn. Sistemul de drivein nu va mai oferi mai mult HP decât ai maxim. /pdheal îți va da viață maximă. Reparată comanda /toa. Nu mai dispar frecvențele radio. Poți pune materialele în warehouse acum. Reparat findnumber, apărea numele celui care dădea comanda. ADĂUGĂRI De acum vei putea să mănânci chiar dacă nu ți-e foame (pentru roleplay); Timpul minim pentru arest la SACF a fost scăzut la 30 de minute pentru a se face mai mult roleplay în SACF. Limita AFK mărită (din nou) la 15 minute.
 3. ESY

  Feedback

  Am deschis acest topic ca să comunicăm despre problemele pe care le aveți și ați transformat totul într-o secțiune de sugestii sau de bug report. Și după spuneți că nu sunteți ascultați în problemele reale. Au fost și unii care au înțeles rostul acestui topic dar nu pot să caut prin 177 de postări alea 2-3 care chiar contează. V-am rugat de la început să nu mai postați sugestii pentru script. În primele 3 pagini am zis de minim 10 ori asta, dar văd că nu vă interesează. Mulțumesc că m-ați ascultat.
 4. ESY

  Feedback

  Pentru ce folosește omul topicul. Și mai ai pretenția să stau să răspund la lucruri de astea? V-am zis că nu mai citesc ce e pe aici dacă începeți cu de astea.
 5. ESY

  Feedback

  Vă rog frumos, sugestiile pentru sisteme și alte lucruri legate de scripting, le faceți la secțiunea de sugestii. Bug-urile la fel. Server-ul are niște probleme acum pe care le vom rezolva cât de curând posibil.
 6. ESY

  Feedback

  Sugestii server. Am mai discutat despre staff și despre FM. Sugestii server. 1) Sugestii server. 2) Sugestii server. 3) Am mai discutat aici. Arată-mi mappinguri frumoase postate la secțiunea de mapping și promit că le bag. Nici când facem nu e bine... Primul post. Din câte îmi aduc aminte, e aproape gata sistemul de graffiti. Acum că se vor da update-uri mai frecvente se va băga cât de repede posibil. La EMS dacă se fac sugestii și auzim de ele, le punem. Am implementat un sistem care ține toate sugestiile și bugurile într-un loc astfel încât să știm de unde să le luăm, acum trebuie să fie transferate acolo și ne apucăm de muncă. GOV și News sunt scoase. Primul post. Primul post + sugestii server. Vă rog frumos nu mai postați aiurea...
 7. ESY

  Feedback

  Primul post. Primul post. Primul post. Primul post. Primul post. Primul post. A fost deschis până ieri. Primul post. Și restul la fel. Nu vă mai certați aici. Spuneți ce aveți de spus și eu vă răspund. Și dacă nu aveți de spus nimic concret, nu spuneți nimic. Deja am deschis topicul de vreo 2 ore și au început postările aiurea, de genul celor cu sacf ("sacf nou." "vreau sacf" "arata ca dracu sacf"). Veniți și cu o rezolvare sau cu ceva despre care pot discuta cu voi.
 8. ESY

  Feedback

  Primul post. Deja m-am plictisit să zic asta... S-a mai discutat despre admini și răspunsurile lor. Și despre hof/holf s-a mai discutat, voi vorbi cu ei. S-a mai discutat. Voi discuta legat de asta. Dar mai joacă cineva din cei pe care i-ai menționat?
 9. ESY

  Feedback

  Te-am rugat să citești primul post.
 10. ESY

  Feedback

  Parcă am mai răspuns o dată pe primele 2 pagini. Am răspuns mai sus legat de sancțiuni (sau pe paginile anterioare). Se va pune 0.3.7-DL. @Annonim primul post. E greu să răspundem la lucrurile astea în joc, de asta trebuie făcută o reclamație. Pentru că adminul nu poate sancționa fără dovezi și dacă tu îi dai PM și îi spui că X te-a omorât / a făcut ninja-jacking etc, el nu are de unde să știe că așa a fost și că tu ai dreptate.
 11. ESY

  Feedback

  Legat de staff, votează ~10 oameni testerii, iar dacă ceva nu e ok îi putem scoate fără nicio problemă. Nu luăm GM-ul de la zero. Dar îl reparăm încet-încet. @Goddess Annabelle@Zet. ar trebui să se ocupe de LSPD. LSFD-ul cu ce l-am putea ajuta? GOV-ul l-am scos și adăugat de 100 de ori, nu se ocupă nimeni de el. Nu putem face noi nimic în legătură cu asta. DOJ-ul a fost scos pentru că nu se mai ocupa nimeni de el, din nou, nu avem ce să facem dacă nu își dă lumea interesul. Pentru taximetriști, trebuie făcută o sugestie pe forum ca să vedem ce spun și ceilalți jucători. La mecanici la fel ca la gov/doj, nu se mai găsea lider care să își dea interesul și a fost transformat în joc. SACF la fel ca cele de mai sus. Nu văd rostul în a se adăuga 4 facțiuni oficiale pe server pe lângă cele existente dacă nu se poate găsi un lider capabil și membri capabili. E a patra oară când citesc asta. Voi discuta cu adminii să vedem dacă e ok așa. Dar avem un alt plan pentru a reduce cererile de înapoiere între timp.
 12. ESY

  Feedback

  Cât timp era sistemul care te dădea unde erai înainte de /q nu vă plăcea. Acum iar nu vă place. Fă o sugestie să vedem ce spune și restul lumii și dacă feedback-ul e pozitiv, implementăm și asta.
 13. ESY

  Feedback

  Am rezolvat chestia aia cu /low-ul, la update nu va mai fi. Legat de reclamații, lasă-mi un link să văd exact despre ce e vorba și dacă e cazul să introducem o regulă pentru a sancționa astfel de comentarii. Legat de mapping, am mai răspuns o dată. De prima am zis că mă ocup deja. Legat de a doua, se face lunar rezumat al activității staff-ului și se iau măsuri conform rezultatelor obținute. Ar trebui făcută o sugestie să vedem ce părere are majoritatea. Nu pot decide eu singur sau eu împreună cu câțiva admini fără să consultăm jucătorii înainte, mai ales că e o modificare destul de importantă. Lasă-mi un PM și o să fac un poll în weekend. Cum ar fi? Am zis în primul post să spuneți și cum doriți să se rezolve problema. @Zet.@Goddess Annabelle Poți să alegi tu ce spawn dorești. Legat de înapoieri, ne ocupăm. Trebuie să vedem cum facem ca să fie totul ok. Vreo idee? Voi discuta cu ei. Citiți vă rog ce am scris în prima postare. :( Chiar mi-ar plăcea să respectați aia ca să nu pierd timpul să răspund la astfel de postări și să am mai mult timp să răspund la lucrurile serioase.
 14. ESY

  Feedback

  Trebuie sugestie pentru asta (la secțiunea de sugestii) și ne ocupăm. Astea toate sunt lucruri ce ar trebui adăugate la secțiunea de sugestii, mai puțin ultima. Pentru ultima e nevoie de mapperi care să facă lucruri faine. Și dacă știi mapping-uri bune făcute pe aici, lasă-mi niște linkuri. Astea toate ar trebui puse la secțiunea de sugesti. Am răspuns mai sus. Lasă-mi PM cu link către ce zici tu și mă ocup.
 15. ESY

  Feedback

  Legat de skinuri, din câte am înțeles, s-au adăugat o serie la început și vor mai fi adăugate. @SilverMask știe mai multe.
×
×
 • Create New...