Jump to content

Hatake.

Administratori Coordonatori
 • Content Count

  3,082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hatake. last won the day on 16 February 2017

Hatake. had the most liked content!

Community Reputation

528 Expert

About Hatake.

 • Rank
  Legendary Member

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bihor

Contact Methods

 • Yahoo
  game.panel@Yahoo.com

Profile Fields

 • Character Name
  Taevion_King

Recent Profile Visitors

3,872 profile views
 1. Noul Commissioner este Michael Dunsworth
 2. Noul lider pentru facțiunea San Andreas Network este felep( Casey Hickman j)
 3. Noul lider interimar la facțiunea Emergency Medical Services este Larissa Musgrove (Balthasir)
 4. coordonator owww

 5. Noul lider pentru facțiunea San Andreas Network este reender ( Marko Jedvaj) Tot Faction Management-ul dorește să îi ureze succes cu noua funcție!
 6. Noul Mayor of Los Santos este Timofei Savelievich
 7. Noul lider la facțiunea Emergency Medical Services este Cristobal Miralles ( the god of mischief ) *Faction Management-ul îi dorește mult succes cu funcția! Am avut multe aplicații, unele bune, altele mai puțin bune. Dacă nu vă vedeți pe listă, înseamnă că ori ați revenit pe comunitate de puțin timp, ori aplicația voastră nu a fost suficient de bună / FM-ul nu vă consideră capabili pentru funcția asta. Totodată anunț modificări complete referitoare la implementarea facțiunii San News, așadar după cum bine am punctat în introducere, se caută lider pentru San Andreas Network cu experiență deplină în domeniu. Aplicațiile sunt deschise până pe 17.11.2018. vă anunț că se punctează foarte mult creativitatea și planurile de viitor, esențiale pentru SAN, importați lucruri noi în aplicațiile voastre.Se caută persoane cu interes deplin, mai ales în evoluția roleplay-ului de calitate. Toate detaliile despre criteriile după care alegem și cerințele minime le găsiți aici - REF.
 8. Frank J. Pollock devine oficial noul Governor of San Andreas după retragerea lui Bob Walton. Cristobal Miralles este investit în funcția de Commissioner al unității Emergency Medical Services
 9. Sacra Corona Unită, Varrio Nuevo Estrada , AGC , Central Watts Families ,TCC,Barela- s Gang.
 10. Ce caut?: Persoane cu nivel ridicat de roleplay pentru continuarea Facțiunii de Italieni-Americani ( Sacro E Cattivo) Pentru ce caut?: Am nevoie de cât mai mult personal (Italieni-Americani) pentru implicarea acestora în anumite activități legale,ilegale care cuprind coruptia si conducerea statului de către această politică coruptă. Contactati-ma prin: Skype : game.panel sau PM forum.
 11. DOR DE VNE// SCU / CWF !!! CELE MAI ADEVĂRATE!
 12. Mi-e dor de tradiție , respect , onoare ...
 13. Hatake intra putin pe joc,te rog!

×
×
 • Create New...