Jump to content

Jdey

Members
 • Content Count

  3,259
 • Joined

 • Days Won

  9

Jdey last won the day on 8 November 2019

Jdey had the most liked content!

Community Reputation

501 Expert

About Jdey

 • Rank
  ║▌║█║▌│║▌║▌█
 • Birthday 25 April

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau

Recent Profile Visitors

5,231 profile views
 1. Salut. Se mai deschide ro-rp sau..?

 2. bushi

  legenda spune ca se va intoarce intr-o buna zi si va schimba serverul o data pentru totdeauna

  1. Samir
  2. bushi

   bushi

   am profetit ce se va intampla in urma cu cateva luni

 3. ROMÂNIA — ROLEPLAYINFORMAŢII DESPRE DONAŢII - NU SE MAI ACCEPTĂ DONAȚII PAYSAFE DIN DATA DE 04.02.2019 Comunitatea România - Roleplay doreşte să menţină o atmosferă cât mai plăcută pentru toţi jucătorii, pentru a le face şederea aici cât mai primitoare. Staff-ul comunităţii încearcă în permanenţă să menţină atmosfera de joc şi cea de pe forum la un nivel ridicat, dar toate acestea sunt nule fără ajutorul vostru. Jucătorii sunt cei care susţin o comunitate şi care o ridică. O comunitate are mai multe cheltuieli, pe lângă serverul de joc şi forumul, pe lângă serverele adiacente (teamspeak de exemplu), mai pot apărea unele cheltuieli suplimentare. INFORMAŢII GENERALE Comunitatea România Roleplay vrea să vă anunțe că din data de 04 februarie 2019 (luni) nu mai vor fi acceptate donațiile de tip PaySafe Card. Donațiile de acest tip vor fi scoase pentru o perioadă nedeterminată. Metodele de donaţie sunt: PayPal, MobilPay (telefonie mobilă locală), DaoPay (telefonie mobilă internațională). Pentru a ne revanșa, jucătorii care donează în perioada 04.02.2019 - 18.02.2019 , vor beneficia de un bonus de credite. BONUS CREDITE 1€ <=> 10 12 credite 5€ <=> 50 60 de credite 10€ <=> 115 130 de credite 25€ <=> 260 300 de credite 40€ <=> 420 500 de credite 50€ <=> 530 675 de credite 75€ <=> 780 1000 de credite 100€ <=> 1200 1500 de credite Reducerile vor fi valabile de pe data de 04.02.2019 până pe data de 18.02.2019 , inclusiv! Pentru a intra în posesia creditelor bonus (plata prin sms ), va trebui să faceți un topic la Donații după ce donați!
 4. Bugfix : FURNITURE Bugfix: WAREHOUSE
 5. Restrictie pentru toate comenzile daca nu e logat; Rezolvate erori de la /report; Inlaturate toate comenzile inutile din /help; Schimbare din /asetlider in /asetleader la /acmds; Nu mai poti cumpara obiecte de mobilier in /buyclothes -> Berete; Rezolvata problema de la /v takeduplicatekey (practic acum comanda ar trebui sa functioneze); In banlist trebuie sa apara motivul banului exact, nu doar spatiu (rezolvat); Crash on duty disponibil pentru toate factiunile guvernamentale care dispun de un sistem de /duty; /og gov si /cg gov au fost inlaturate; Rezolvate bugurile de la /duty si /uniform pentru GOV; /facvehpark si /facvehcolor pentru lider GOV; Stringurile pentru numele jucatorilor au fost marite; Rezolvat bugul de la ahousesell si abusinesssell; Readaugat checkseatbelt; /equip la gov merge doar de la rank 12 in sus; Ca membru gov si admin, in momentul in care dai /specoff nu mai primesti skin de pd; Bug fix pentru GOV Sistem nou pentru trace (in favoarea jucatorilor, nu a PD-ului) nefinalizat inca; Adaugat comenzi la San News /newscmds Rezolvat Bug-uri San News Adaugata securitate marita pe server Alte cateva bug fix-uri.
 6. Te iubim Jdey. <3  <3  <3 

 7. frate esti salvarea noastra intoarce-te

 8. Samir

  frate salveazane serverul :anguished:

 9. Bună seara, aș dori și eu să-mi repar Infernusul, doresc să mi se lase un mesaj la numărul acesta. Mulțumesc frumos, o seară cât mai liniștită!

 10. zambeste frate, viata e frumoasa

 11. GENERAL Maşinile care vor primi /unimpound vor primi încă 5 litri de benzină dacă sunt pe 0. BUG-FIX STAFF Modificate unele comenzi administrative. Modificată culoarea la /a. Adăugate /are şi /rre în loc de /areport şi /rreport. LSPD /aswat şi /dswat în loc de /authorizeswat şi /deauthorizeswat Mărit string-ul de la /giveweaponlicense Adaugat /tagcolor pentru PD on duty; Rezolvata problema de la culorile PD (cu /aduty si /testerduty). /givebadge mutată la rank 6. Jobul de detectiv va putea fi luat doar de la rank 10. Rezolvat bug-ul de la /removeweed. /m va putea fi folosit din exteriorul maşinii.
 12. Uitate la mesaje!!!

×
×
 • Create New...