Jump to content

Tranda

Administratori de joc
 • Content Count

  6,708
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tranda last won the day on 16 October 2015

Tranda had the most liked content!

Community Reputation

731 Expert

About Tranda

 • Rank
  KING
 • Birthday 15 June

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6,683 profile views
 1. S-a spus si in paginile anterioare, o sa o mai repet si eu. Nu mai postati reply-uri care nu isi au rostul pe acest topic, nu este free-chat, nu puteti discuta sau lasa ce reply doriti pentru a-l baga in seama pe x/y/z. Sa ramanem totusi on-topic.
 2. Se tot vorbeste de cateva pagini de promovarea comunitatii. Va astept propunerile pe PM si va pot ajuta pentru promovare pe caile necesare dar hai sa nu doar aruncam in stanga si in dreapta idei, sa le punem in aplicare. O sa primesc vreun mesaj de la vreunul dintre voi, cei care ati tot strigat de asta, cu o initiativa de promivare?
 3. @Plein Și Becali s-a apucat să facă case pentru oamenii săraci și tot a intrat la pușcărie. Ceea ce vorbești tu e pistol cu apă să faci tam-tam, am mai avut discuția asta cu tine o dată și ți-am spus să încetezi. @MacTravish și-a dat efortul să facă un topic interesant și de apreciat iar din 32 de pagini, singura pagină care merită citită și luată în considerare este prima și mai exact postul lui. De ce? Pentru că omul ăsta și-a adunat nemulțumirile însoțite de argumente serioase. Mai sunt câteva răspunsuri din partea voastră serioase, o dată la cinci pagini. Dacă doriți să găsim o cale de discuție între jucatori și echipa administrativă hai să nu o facem in batjocoră și să venim să umplem aici reply-uri de dragul de a fi activi în acest topic. Se plângea cineva pagina anterioară, cred că xflow, că din 32 de pagini nu știu ce s-a mișcat decât. Ok, 32 de pagini pline cu prostii și reply-uri la misto tot din partea voastră. A, vreți să vorbim și să spunem lucrurilor cu argumente și lucruri serioase? Păi atunci așteptam reply-uri gen Mactravish care știe despre ce vorbește și ce vrea să zică. Cu aberații pe care le-am văzut înșirate pe 2,3 pagini „revoluție, PSD-ul” nu o să se schimbe nimic. Vi s-a mai spus, v-ați plâns de echipa administrativă, Balthasir a început o restructurare a staff-ului, v-ati plâns de script, vi s-a spus că se va porni să se lucreze cât de curând posibil. Acum, mai departe, după reply-ul meu, putem discuta lucruri reale și lucruri exact nu aberații și reply-uri in plus care n-au legătură cu nimic mai exact?
 4. Stiu baietii ca esti argintar?

  1. Aryan

   Aryan

   ai grija ca vorbesc cu fratiso lu stii tu cine

  2. Tranda

   Tranda

   esti ciumeg, sa moara aia mica!!!

   de ce nu recunosti ca esti fierar?

 5. știu baietii ca esti spoitor?

 6. te rog scoatemi distrugerea pentru ca era eveniment ic dar ala a venit a dat in min e si dupa imi zice ca nu el a fost

  te rog ajutama

 7. Salut.

   

  Am făcut și eu o cerere de înapoiere pentru un Desert Eagle pe care nu o văd să mai fie nici la cererile de în așteptare, nici în arhivă.

   

  Și am mai pierdut un al 2-lea deagle acum 5 minute pentru că atunci când m-am logat pe server, m-a dat în aer, am murit, m-a dat la spital, am luat kick și pa pistol :))

   

  Refac cererile de înapoiere pentru cele două pistoale sau?

  1. EduardStone

   EduardStone

   Fail, voiam mesaj

 8. esti o forta

  1. Tranda

   Tranda

   ești puterea mea din umbra

 9. Cred că unii dintre voi nu au înțeles rolul topicului și postează aici +1 aiurea, gen @can't be touched. Dacă vrei să dai detalii despre cine a participat la acțiune și cine nu, o poți face în privat. Referitor a acțiunea de mai devreme, am purtat o discuție cu proprietarul casei din Jefferson pentru că el bănuiesc că a făcut toate aranjamentele din casă și l-am sfătuit referitor la poziția obiectelor puse aiurea care nu aduceau decât avantaje lor fără pic de fair-play –– intrarea în casă.
 10. Te gasesc diseara on? Vreau sa donez pt change name 

  1. Tranda

   Tranda

   Donezi conform regulamentului de la donatuu prin pay safe și PayPal, nu se mai fac transfer credit

  2. Mariot

   Mariot

   Nu pot sa iau paysafe de 1 e

  3. Tranda

   Tranda

   În alt mod nu se poate dona.

 11. Intri pe samp sa imi scoti dauna te rog?

   

 12. imi poti sa te uiti peste cererea mea de distrugere si mi-o scoti te rog si imi dai si asigurarea?

   

×
×
 • Create New...