Jump to content

Conspiracy

Modders
 • Content Count

  2,961
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

675 Expert

8 Followers

About Conspiracy

 • Rank
  Enthusiast
 • Birthday 5 November

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,266 profile views
 1. te stiu de undeva

  1. Paulus

   Paulus

   Ești ăla de stă lângă fântânica din centru?

  2. Conspiracy

   Conspiracy

   stau departe, dar ne vedem acolo in 10 min

 2. de ce ai poza cu tine in plan principal si maica ta pe fundal?

  1. Conspiracy

   Conspiracy

   vrei report sa iti iei demote fraiere?

 3. Conspiracy

  Skin-uri

  Faceti o lista prin care sa oferiti posibilitatea unei alegeri mai vaste, care sa favorizeze pe toata lumea, o lista care sa contina skin-uri pentru toate rasele, ci tipurile de roleplay, echilibrat, pentru mai multe din ce am vazut deja ati discutat mai sus: permisiuni de donatori, factiuni oficiale
 4. De ce toate argumentele la un comentariu foarte explicit, de la un player, evident, indignat au fost "eu mereu intreb, skip sau roleplay?". Nu cred ca este problema la server, daca voi nu va folositi de orice imprejurare ca sa faceti roleplay si va blocati singuri oportunitatile printr-un handbook de cacat, playerii din afara factiunii nu mai au nici un rol de jucat in activitatea factiunii EMS. Folositiva de creativitate si asumativa riscul de a iesi din niste clisee care au robit factiunea asta de cand se stie, iar lucrurile o sa decurga altfel.
 5. Tu nu esti caracterul tau. Daca si in 2017 inca exista dubii si preconceptii legate de cum ar trebui sa fie un anume caracter, atunci nu ati invatat nimic de-alungul anilor. Exista tipuri de oameni, dar doar in operele lui Caragiale. In realitate, oameni buni, indiferent de functia ocupata, caracterul tau are un backround, experienta de viata, probleme de sanatate, care iti alcatuiesc CARACTERUL (PERSONALITATEA). Poate nu este diplomat, poate in anumite situatii exista factori care ii activeaza amintiri neplacute ale caracterului, si evident are alta reactie decat cea ''normala'', normala in ochii tai. Nu poti sa sugerezi ca EMS-ul sa faca si ALTCEVA inafara de ce face, dar in acelasi timp sa le sari la gat ca de ce nu fac roleplay de oameni diplomati, yada yada yada. Vrei sa iti spun eu de ce? Pentru ca automat 80% din oportunitatile de interactiune, cat si dureaza o interactiune se scurteaza de 10 ori daca nu esti atipic si esti un basic bitch (sa nu va ofenseze termenul, nu este atribuit nimanui).
 6. Este veche moda asta sa ne comparam cu LS-RP, iar in acest caz este total irelevant. Daca comparai infrastructura serverelor, daca veneai cu sugestii plauzibile si aratai ca ba, uite ca acolo se poate, atunci props to you, dar ce ai facut tu acum a fost sa te frustrezi in public, si din experienta iti spun ca nu te ia nimeni in seama (chiar daca esti singur sau 10) si iti consumi nervii si imaginea degeaba. Mentalitatea unui server international nu poate fi comparata cu un server national, nici mentalitatea si nici posibilitatile. Vorba batranilor de pe comunitate, nu iti place, du-te pe LS-RP.
 7. where are you nooow when I neeeed you @Arez TE VREM INAPOI
 8. San News trebuie sa isi mute locatia odata pentru totdeauna, din acel capat al orasului imbaxit, care nu numai ca a devenit exasperant si plictisitor, dar este si la o mila de toate zonele 'populate' pe server, motiv pentru care propun sa fie pus mapping-ul din Star Tower. Fixati salariile din nou, in raport cu celelalte factiuni guvernamentale (multi spun ca nu merita, dar este exact pe invers - San News trebuie mereu sa isi gaseasca activitate si sa isi creeze propriile oportunitati de roleplay, cu exceptia stirilor monotone legate de accidente sau pursuit-uri de care toti ne-am plictisit). Nu stiu sigur daca exista deja, probabil ca a fost la un moment dat, dar era buguit, adaugati si /badge (sa functioneze). Nu este o factiune care sa emita multe pretentii pe partea de scripting, rezolvati cerintele de baza ale unei factiuni, iar cu timpul daca va fii necesar, banuiesc ca liderul respectiv isi va exprima dorintele de noi sisteme, insa acestea vin odata cu dezvoltarea factiunii, dupa ce isi incepe activitatea, dupa ce este organizata din toate punctele de vedere.
 9. Prima data cand a comentat doar Lowrey am zi s ca nu are rost, dar nu cred ca sunteti pe bune :)))) Sunteti constienti ca am zis ca nu ar fi normal ca playerii sa fie sanctionati cu inchisoare pe viata sau ce a propus cineva mai sus, atat timp cat PD-ul poate sa faca 10 shootot-uri pe zi si sa nu pateasca nimic, DESPRE ASTA ERA VORBA. Si nu am PRECIZAT ABSOLUT NICAIERI ca s-ar intoarce cineva la un shootout la care a murit, deci @Lowrey te inviti sa iti revizuiesti atitudinea si sa iti exersezi cititul. pace pentru fratele bahoi (@Always On Hunt) (tocmai am observat ca am zis aproape acelasi lucru si mai sus, dar @Lowrey presupun ca pentru tine reprezinta un ideal instigarea la cearta fara absolut nici un motiv)
 10. Nu mi-ai prins ironia si ai interpretat ceva ce nu am zis. Nu poti sa ceri aplicarea unor sanctiuni speciale celor care fac mai multe shootout-uri (nici nu ai precizat ''aceasi zi''), in timp ce LSPD are avantajul unor comenzi si pot sa faca 10 shootot-uri pe zi (nu am zis nicaier ca se intorc cand au murit la acelasi shootout).
 11. da, iar pd-ul in continuare sa moara la 10 shootout-uri pe zi si sa se intoarca dupa un relog, /duty si /equip hai sa fim seriosi
×
×
 • Create New...