Jump to content

the great kolesnikov

Members
 • Content Count

  3,685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

the great kolesnikov last won the day on 23 February

the great kolesnikov had the most liked content!

Community Reputation

5,260 GOD

About the great kolesnikov

 • Rank
  Deceased

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ro-roleplay.com/
 • Yahoo
  robertflorin32@yahoo.com
 • Skype
  robert.kotov

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6,310 profile views
 1. ce faci ma

  1. Dess

   Dess

   intra pe facebook ca am dat de belea cu permisu

 2. ce plm faci koai

  1. Show previous comments  1 more
  2. the great kolesnikov

   the great kolesnikov

   koaieee fix la tn ma gandeam 

    

   eu cu random avem un proiect unic in cap, te bagi?

  3. Bill

   Bill

   intra pe fb

  4. Samir
 3. Ce caut? membri. Pentru ce caut?: rednecks. Contactati-ma prin: pm forum.
 4. Ce caut?: membri. Pentru ce caut?: ne vom hotari intr-o discutie privata ce fel de factiune facem. Contactati-ma prin: mesaj privat pe forum.
 5. Ba mai trăiesti mă??

 6. Cea mai buna din cele ce le-am avut. Sfarsitul primei generatii. A doua abia incepea. @Addicted to money @Random_Player @bobolont @Pucea Fantastik @Kelan. @Shady Bird @soul of war
 7. Nu e ironie, nu e atac. Dar ati facut-o tarziu, prea tarziu ca sa se mai rezolve ceva. Comunicarea cu playerii trebuia facuta de mult, dar din cate imi amintesc toti de prin staff erau cu nasul pe sus ca au functii si ca nu merita sa se lase la nivelul jucatorilor. Sa ne aducem aminte cand spuneam ca stafful este indiferent, nu ma baga nimeni in seama. Majoritatea si-au pierdut interesul, ma numar si eu printre ei. Oricum ce zic eu aici, parerea unui batran. Poate puteti sa va reveniti, dar trebuie sa fiti siguri ca vreti asta, altfel munciti degeaba (daca sunteti dispusi si nu faceti asta doar ca sa para ca va pasa de playeri).
 8. @$Alex as face iar o factiune de genul, insa doar cu oamenii de atunci fiecare stia sa-si faca role play-ul, atmosfera super smechera
 9. Pe scurta perioada in care am fost Deputy in PD, am inteles de la o parte majoritara din factiune ca se pune accent pe arestari/activitate si nu pe role-play, si cand le-am spus ca promovarile o sa fie mai mult pe partea asta, multi au inceput sa faca ca dracu'. Nu condamn toate persoanele din PD, cat timp am fost am intalnit persoane geniale (@Zet.) si am observat ca aveau mentalitatea deschisa insa nu incercau pentru ca nu aveau de ce. Saptezeci la suta din server se zbate pentru role play in poze si asa mai departe. Nu poti impune unor oameni role play-ul cand pe primul loc la ei este protocolul sau arestarea. Subiectul este generalizat si generalizarea este fara sfarsit. A fost, este si va fi in continuare la fel.
 10. Sunt prea mari pentru media de jucatori. Nu te-ai gasi deloc. Un singur oras ar fi mai plauzibil, mai ales Liberty City (GTA 4, nu GTA 3), e mai mic ca San Andreas dar mai detaliat.
 11. Dar oare harta din GTA 4 merge convertita la fel ca celelalte din videoclipul de mai sus?
 12. Efectiv, mai sus am spus de faptul ca ofiterii care fac asta sunt sanctionati. Nu exista o generalizare in asta, ci doar situatii individuale. Ca nu sunt raportate unele chestii si playerii carora li se intampla asta nu raporteaza ofiterii respectivi cu o reclamatie este altceva. Nu ai cum sa sanctionezi un ofiter doar din vorbe. Si eu sunt dezamagit profund sa vad ca romanul tot la mentalitatea incuiata a ramas si tot timpul generalizeaza, dar ce sa facem, banuiesc ca exista un gram de apreciere in asta de sunt toti asa de pofticiosi. Vorbesc din postura de fost Staff Officers, la momentul actual nu mai sunt in factiune, insa tot simt nevoia sa raspund ignorantilor.
×
×
 • Create New...