Jump to content

Random_Player

Members
 • Content Count

  2,369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Random_Player last won the day on 7 September 2016

Random_Player had the most liked content!

Community Reputation

2,651 Legendary

About Random_Player

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. degeaba va chinuiti, lol. Nu exista si nici nu vor exista posibilitati de roleplay decat cele care au ajuns sa fie accesibile de pe timpul lui Criss. Mapping gata, nu e bagat, sisteme care au fost numite gata, nu sunt bagate. Poate cei care au zis ca sunt gata au mintit doar, cine stie. Sau poate ca nu mai exista nimeni capabil sa le introduca chiar daca sunt gata si ro rp mai exista doar ca un portofel pentru a ciupi ocazional niste donatii de la copii care vor infernus.
 2. Ce caut?: membri loiali Pentru ce caut?: sa imi duca factiunea la oficial, iar eu sa fiu laudat fara sa fac nimic Contactati-ma prin: PM va rog
 3. Un autobuz, un security car si 2 premier pentru transportul gardienilor in caz ca se solicita transportul unui detinut periculos. Pe partea de arme, este ok dar cade la datoria lider-ului sa puna in practica un sistem intern de folosinta a acestor arme in functie de situatie deoarece si in realitate, folosirea armelor de foc se aplica in cazuri extreme.
 4. ai bug la profil bro

  de5ebbc1cb673ca47f131fdeace205b8.png

  1. Hookah Papi

   Hookah Papi

   am facut raport pt bug

 5. Media Relations and Community Affairs Division News Release 19-11-2017 Chief Hank Murray declara doliu departamental Chief of Police Hank Murray declara pe data de 13 noiembrie doliu la nivel de departament. In aceasta zi divizia de detectivi si echipa Special Weapons And Tactics pierd cate un membru de valoare pe nume Samuel Galezo (USD) respectiv Thairee Burnett (SWAT). Samuel Galezo este declarat disparut la pranz si ulterior identificat drept cadavrul recuperat de sub daramaturile unei constructii din Blueberry, Red County. Galezo este declarat decedat spre seara, cauza decesului fiind premeditat. Instrumentul asasinarii ofiterului sub acoperire se vehiculeaza a fiind material explozibil ce a condus la demolarea constructii in care acesta se afla. Police Department lucreaza impreuna cu Fire Department pentru a recupera cadavrul ofiterului de sub daramaturi, ca pe urma acesta sa fie identificat dupa amprenta dentara, nici o alta parte a corpului la momentul prezent nu putea conduce la stabilirea unei identitati. Ofiterul Thairee Burnett cade in lupta contra criminalitatii din orasul Los Santos in aceeasi zi cu Samuel Galezo. Burnett este declarat decedat prin impuscare. Ofiterul a fost prins in schimbul de focuri intre echipa Special Weapons And Tactics si suspectii principali in asasinarea lui Samuel Galezo in incercarea de a ii prinde in viata. Serviuciul funerar al celor doi ofiteri cazuti la datorie este onorat pe data de 19-11-1017. IN MEMORIUM OF IN MEMORIUM OF Samuel Galezo Thairee Burnett 1987-2017 1980-2017 Christian Orozco declarat asasinul ofiterului Samuel Galezo si prin asociere complice la asasinarea ofiterului Thairee Burnett, este capturat in viata in Las Colinas. In posesia unei arme modificat ilegal de tip M4, deschide focul asupra ofiterilor de aplicare a legii. Emergency Medical Services reuseste tinerea in viata a suspectului, dupa stabilizare acesta este transferat la penitenciarul de maxima securitate San Andreas. Orozco Christian primeste pedeapsa capitala prin injectie letala fiind declarat criminalul a doi ofiteri de politie in timpul serviciului, atentare la viata a mai multor ofiteri de politie in timpul serviciului, posesie de arma de calibru mare modificat ilegal cu scopuri infractionale, afiliere a unei organizatii criminale ce a atentat la viata ofiterilor de politie. TOATE DREPTURILE REZERVATE DE LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT. MATERIALUL PREZENTAT NU ESTE O FICTIUNE SI REPREZINTA REALITATEA CAT MAI CONCRET POSIBIL. CETATENII SUNT SFATUITI SA APELEZE NUMARUL UNIC DE URGENTE 911 IN CAZUL IN CARE DETIN INFORMATII IN PLUS CU LEGATURA LA MATERIALUL PREZENTAT.
 6. dati admin acestui tester exemplar.

  1. JOKER

   JOKER

   sunt un exemplu pentru toti 

 7. Nu te ai saturat la cat de multe cel mai bun rp er ai luat???

  1. Random_Player
  2. Conejo el verdadero

   Conejo el verdadero

   Ia vezi cum faci rendy si da jmie una........

×
×
 • Create New...