Jump to content

Zet.

Retired Staff
 • Content Count

  4,104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zet. last won the day on 9 October 2018

Zet. had the most liked content!

Community Reputation

1,242 Master

About Zet.

 • Rank
  TeamSpeak 3 Manager
 • Birthday 09/09/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti

Profile Fields

 • Character Name
  Aguero_Izquierdo

Recent Profile Visitors

7,000 profile views
 1. Care e IP-u la server ?

   

 2. dre

  bravo mai zet

 3. lil zeet ma pis pe mn

 4. tie tataaaa, zetu cu tricicleta.

 5. O sa inchid acest topic momentan. Multe persoane nu inteleg rostul acestui topic. Off-topic , instigare la cearta si asa mai departe. Multumesc persoanelor care au postat pe subiect. Lucrurile postate au fost deja discutate si se lucreaza la rezolvarea problemelor. Aviz pentru persoanele de isi cauta antutaj prin topic. Exista vorba aia “ esti om cu mine sunt om cu tine” . Cam asa se aplica si pe joc. Daca iti cauti anturaj, injuri ic, intri in masinile de politie si asa mai departe primesti cam acelasi lucru. Incepi o cearta, faci poze si te plangi pe topic ca pd-ul face si drege. Topicul ramane inchis pentru moment. Multumesc.
 6. Am inteles ca exista aceasta rivalitate intre PD si ilegale. Intra odata in PD si mergi la idelgas sa faci rp, dupa mai vorbim. Sunt 6 masini de politie, doi se bat asa, de parca nu e nimeni acolo. Stai sa faci rp, intra unu cu masina in tine. Nu spun ca toti membrii din PD sunt usa de biaerica, stati linistiti. Ca si in factiunile ilegale, sunt persoane care nu au o treaba. Mereu criticam dar, nu ne gandim ca poate sunt greseli in ambele parti. Acest topic nu este facut pentru a critica rp-ul din pd sau ilegale. Am sa va rog pe toti sa incetati cu cearta asta.
 7. Urmariri inteligente? Scuza-ma am fost si eu detectiv si nu m-am plans ca poate nu se roleaza si asa mai departe. Probabil erai dat in umrarire sau a fost vreun apel pe tine. Nu vine nimeni asa degeaba. Daca persoana respectiva a facut ceva non rp si tu ai dovezile necesare, poti inainta o reclamatie.
 8. Nu mai vreau sa vad lucruri care ataca factiunea in mod indirect. Personal o sa sanctionez persoanele care nu sunt pe subiect. La ce sugestii am vazut aici, vreti ca pd-ul sa arunce cu tonfa in voi daca se trage.
 9. Loris

  Ce fel de admin esti tu? Dai ban fara sa stii despre ce este vorba? Baiatului ala i-ai dat 2  zile mie 7 una la mana 2 la mana , e frumos ca un gabor sa abuzeze de functie in nestire? , se baga in fata se fute in cur , asa e pe serverul asta? coteiule 

 10. cel mai beton cantaret din 2004 incoace

 11. Fura ba casetofonu. Amintiri frumoase =))
×
×
 • Create New...