Jump to content

White.

Members
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

190 Excellent

5 Followers

About White.

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 5 February

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jowee'

Recent Profile Visitors

2,087 profile views
 1. White.

  7.0.1 feedback

  Sistemul de furniture este extrem de buguit. Obiectele dispar, isi modifica pozitia intre ele (numele unui obiect ramane acelasi insa preia textura si id-ul altui obiect), texturile (culori) au si ele bugs (obiectele o iau razna si dispar). Iti dispar obiecte atunci cand incerci sa modifici coordonatele si pana nu dai relog nu poti sa scri din nou /furniture (iar cand dai iti dispare ultimul obiect din lista). Am sa las un mic video demonstrativ cu o parte din bugs. Mai pot face si cu restul de buguri. Exista foarte mult lag pe server. Se iau multe SCC-uri, in special seara, iar o parte din jucatori nu se mai pot loga si se iau acele kick-uri pentru spawn fara login. Inainte de ultimul update totul se misca mai bine. @Goddess Annabelle @SilverMask Nu este nimic de la internet intrucat mai multi jucatori se confrunta cu probleme asemanatoare. Pe alte servere internationale (cu ping asemanator) nu exista astfel de probleme, deci nu e o problema de conexiune sau ceva.
 2. Reclamațiile tale sunt nefondate intrucat se poate accesa arhiva tuturor factiunilor care au avut parte de inchidere a depozitelor si mai toti liderii au primit dovezi, atunci cand cereau in trecut. Vei avea ocazia in urmatoarea perioada sa vezi si o alta abordare a DB-ului. Poate atunci incetezi sa mai spui ca nu se arata dovezi. O zi buna!
 3. White.

  [Jane MCquin] Taser

  Lucrarile la 0.3.8 au fost oprite. Nu se vor mai baga obiecte de genul.
 4. Nu s-a scos taser sau bean bag niciodata. Cel putin nu a fost permis asa ceva niciodată. Si inainte de actuala conducere ofiterii erau trasi la raspundere si penalizati pentru astfel de greseli. Idem si cu armele de calibru mic vs. cele de calibru mare. Interzise de mult timp. Dezamagit sa observ ca inca sunt astfel de plangeri din partea civililor.
 5. White.

  Skin-uri

  Am vazut ca s-a dat drumul la RC. Cand se incepe adaptarea serverului pentru noua versiune?
×