Jump to content

Havana

Members
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Havana last won the day on 1 July 2018

Havana had the most liked content!

Community Reputation

829 Expert

7 Followers

About Havana

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 27/12/2001

Profile Information

 • Location
  Brooklyn
 • Interests
  Ball like a champion

Recent Profile Visitors

2,021 profile views
 1. poate schimbati si voi sistemul ala de distrugeri invechit de epoca si de piatra poate schimbati si voi sistemul ala de taxi macar sa mai se faca si bani prin interactiuni macar daca tot e sistem de damage, tcc macar sau ceva in genul, ca daca iti ramane masina in mijlocu drumului n-ai ce-i face ca trebuie sa vina mecanicu care n-are niciunu tow truck
 2. daca chiar vreti sa faceti ceva dupa wipe cu dm-ul, cresteti sanctiunile la dm ca sa se stie de frica bro
 3. Bună ziua eu sunt GinoPanait 27 si bine v-am regăsit la un nou episod alături de fratele meu MarioPanait 27! Astăzi vă vom prezenta secțiunea de activitate a profilelor de pe forum, după cum bine vedeți... acum îi scriem un mesaj jucătorului pe numele său "dragon" care face parte din "faction management public" care se ocupă cu management-ul factiuniilor doar ca putem vedea ca este și public!

 4. Salut. ce faci?

  1. Havana

   Havana

   Dear Crețu,I wrote you but you still ain't calling...

  2. AlPacino

   AlPacino

   Dear Oprea, stop writing.

 5. BAHOI CE FACI

  1. bahoi testeru
  2. Havana

   Havana

   nu mai juca fortnite ca mi apare notificare mereu si hai inapoi

 6. dre

  dmmm

  1x.JPG (205×537)

  1. Havana

   Havana

   shooter with no legs

    

  2. dre

   dre

   on my blocc

 7. Havana

  Feedback

  sunt de acord cu tine, chestia asta nu mi s-a parut okay inca de cand s-a bagat. Inteleg ca e ca pe cealalta comunitate mare, dar nu trebuie sa luam totul mai ales ca lucrul asta dupa parerea mea nu e un lucru total bun :/ si uh, sa se mai adauge niste skin-uri decente pentru caractere feminine, toate cele de femeie sunt groaznice, mai bine raman la id 93 care mi se pare cel mai decent.
 8. Havana

  Feedback

  Mai puțină aroganță din partea celor din STAFF, cum a spus si @hqz . Mai multa activitate din partea testerilor cand sunt /tduty si intreb ceva pe /askq.
 9. După gândirea voastră v-ați da seama ce harababură totală ar fi fără niște amărâte de protocoale ? V-ar conveni ca după doua minute de urmărire să vă treziti fără mașină ? V-ar conveni ca fiecare ofițer să meargă cu SWAT Tank-ul și să nu mai existe Cruisere prin oraș ? De aici, văd că majoritatea încep să facă DM pe LSPD fără motiv, doar să se distreze. Bun. Dacă nu erau amărâtele alea de protocoale cum le spuneți voi n-ar fi acel "balans". Îți zic și eu că din propria experiență ca și Police Officer nu poți să faci cine știe ce roleplay cu facțiuni ilegale. După ce ești detective + atunci îți poți face o mulțime de planuri și prostii. În legătura cu /me îl încătușează pe X, da mi se pare corect, însă după ce faci aceași chestie te plictisești și ți se ia cheful. ofiterul iar el deoarece intampina prea mari dificultati - după ce vezi trei playeri care nu știu roleplay o să ți se ia de tot, dacă ai fi fost în PD poate oi fi văzut, dar dacă vorbești din necunoștință de cauză, e cam grav. Din punctul meu de vedere, nu o să se întâmple nimic. Nu o să se schimbe nimic, @krieg poate să afirme și el ce am zis mai sus, chiar dacă nu a stat atât de mult.
 10. Eu chiar nu înțeleg de ce te frustrezi pe aici că ți-a dat cineva o amendă de 2k, care îi faci într-o oră. Văd că ofițerul respectiv a dorit să îți dea amendă pentru cască, și ? E ceva în neregulă din moment ce în codul penal scrie asta ? O să îți las mai jos ce scrie în Codul Penal, ah și după părerea mea nu ar mai trebui să vii aici pentru niște chestii amărâte că ți-a dat cineva o amendă de 2K, crede-mă că și eu când nu eram în PD îmi luasem amendă pentru chestia asta și nu am făcut circ pe un topic unde ar trebui să se vorbească chestii mult mai interesante decât ce ai zis tu. După părerea mea ar trebui să se comenteze aici doar chestii importante legate strict de facțiune nu de o amărâtă amendă de 2.000$. (11)16. Nepurtarea centurii de siguranţă sau a căştii de protecţie Orice cetăţean care conduce un autovehicul şi nu are pusă centura de siguranţă (în cazul maşinilor) sau casca de protecţie (în cazul motocicletelor sau a motoretelor). - Regula de trafic (11)16 este o infracţiune care se pedepseşte cu amendarea suspectului cu $2,000.
 11. Ce caut?: Persoana care se stie cu roleplay-ul, creativ si inventiv. Pentru ce caut?: Character development al Contactati-ma prin: PM sau skype : supreme.pompă mică
 12. Ce caut?: Cineva cu care sa fac roleplay de familie. ( sau oricine care ma ajuta la dezvoltarea caracterului, indiferent de sex,rasa, sasmd. ) Pentru ce caut?: https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/143834-herrera/ Contactati-ma prin: PM pe forum, si discutam.
 13. Iunie 2013, ,ma primiti si pe mine ?
×
×
 • Create New...