Jump to content

Psycho

Head of Beta Testers
 • Content Count

  5,456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Psycho last won the day on 11 February

Psycho had the most liked content!

Community Reputation

4,200 Legendary

About Psycho

 • Rank
  jackboy
 • Birthday 04/03/2000

Recent Profile Visitors

14,557 profile views
 1. Am ales doar din factiunile oficiale, mai ales ca multe link-uri au expirat. Am stat ceva sa le adun, nu vorbesc de ore, ci de zile. De aceea am mentionat "cateva" dintre cele mai memorabile factiuni.
 2. aici erai ma? sunt kinon 

  1. Psycho

   Psycho

   da, m-am teleportat

 3. Statisticile comunitaii de la an la an. Top reputation givers Top reputation receivers
 4. Cateva dintre cele mai memorabile factiuni. The Yorick Organization The Kavanaugh Mob Pagan's MC 332 Crenshaw Boulevard Families VNE The War Dogs MC Southside Villains 13 SCU PPG Al Jihad American Car Club Psycho Flats Squad 516 Grim Reapers MC The Plan B Santello CF Florencia 13 Hornbells Money Lords Crips The Watkins ---- Warwick Connection High End Mafia West Side Armeninan Mob XIII Highway 61 MC Solntsevskaya Bratva Los Antrax Bandidos MC High Times Maravilla
 5. Hall Of Fame - Romania Roleplay Home Of Roleplay Prin acest topic vrem să vă mulțumim că ați fost alături de noi atâta timp. Toate amintirile, timpul petrecut împreună și momentele în care ne-am simțit bine împreună vi se datorează. Ne cerem scuze pentru ultimele evenimente, că nu am fost atât de deschiși cu voi pe cât trebuie și nu v-am ținut la curent în permanență cu situația serverului. Comunitatea România Roleplay a fost, este și va fi cea mai mare comunitate de Hard Roleplay din România. Prima oară am atins 200 de jucători din 200 pe 9 decembrie 2016 - REF, urmând ca pe 7 februarie 2017 să ajungem la 250/250. REF. Aproape 30.000 de caractere si peste 5000 de master account-uri create. Suntem prima comunitate din România de Hard Roleplay care atinge aceste cifre și sperăm că, alături de voi, vom menține în 2020 comunitatea la cel mai înalt nivel. Odată cu deschiderea serverului, promitem sisteme complexe care să vă ajute să vă dezvoltați caracterul într-un mod unic, mapping nou și cel mai important o relație deschisă între Staff-ul România Roleplay și voi, playerii. Mai jos aveți câteva dintre acțiunile și facțiunile care au dus un plus de roleplay, imaginație și care au ajutat la dezvoltarea serverului în materie de Roleplay. România Roleplay - Home of Roleplay 2020.
 6. ce mai faci viata mea? mi-e dor de tine :(

 7. viu zici ca esti

  1. Psycho

   Psycho

   ti-ai facut ma buletin?

  2. Samir
 8. Coteiule ai revenit pe super comunitatea asta? :)) 

 9. esti un ratat

×
×
 • Create New...