Jump to content

xBlack

Modders
 • Content Count

  1,402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

323 Excellent

3 Followers

About xBlack

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 4 September

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Deva

Profile Fields

 • Character Name
  Maxwell_Paluch

Recent Profile Visitors

2,719 profile views
 1. Astia nu sunt in stare sa repare un bug si tu vrei gamemode de la 0? Doamne fereste.
 2. Ba, am jucat pe mare parte din comunitatea de SA-MP romaneasca, da RO-RP e cea mai toxica:))) Nu sunt in stare sa rezolve nici macar un bug.
 3. Daca apare o problema cu donatiile, maxim 10 minute si e rezolvata. Daca apare un bug masiv la gamemode(bine, pe langa restul 100 de buguri din 2015), cred ca in 3 zile e reparat, ca vad astia ca nu mai vin donatii.
 4. Asta e, RO-RP-ul e mort chiar daca nu vrem sa admitem. Uneori ma apuca cheful sa intru pe rorp, intru si pac, au ramas aceleasi buguri din 2015-2016, cand jucam. Personal cred ca serverul a murit din lipsa unor update-uri, care nu au fost facute din cauza unor "scuze banale" ce ar trebui sa ierte lipsa unei implicari adevarate. Mereu venea scuza ca sunt examene la facultate, de parca, doar ei sunt la facultate in tara asta. Ma uit, la comunitatile cu servere RPG, aia reusesc sa faca update-uri intr-o singura zi, de 5 ori mai mari cat face RO-RP intr-o luna, si aia au facultate, dar tot au timp. E grav, daca in 2 ani nu si-au gasit 10 minute sa bage mapping-ul la EMS de exemplu. Regret, ca eu m-am lasat acum cativa ani, cand trebuia sa fie bagat mapping-ul de la mall si EMS, si nici pana in ziua de astazi nu a vazut lumina serverului. O alta miscare proasta, este 0.3.DL, o versiune bagata pentru skinuri pokemon, din care doar cateva arata bine. Romania nu e familiarizata cu 0.3.DL, iar versiunea nu aduce nicio imbunatatire semnificativa asupra SA-MP-ului. Pe RO-RP, ori ca rolezi gras si ai skin de gras ori ca nu, tot o sa fugi mai repede decat un atlet. Staff-ul mereu a fost o problema, nu e ales un staff implicat, activ. Uitandu-ma, pot sa compar numarul adminilor de pe RO-RP, cu un server de pe comunitatea lui Bobo, insa numarul playerilor, nu. In fiecare luna se alege staff nou, pentru ca cel ales anterior e ales doar sa fie, nu sa se implice. De multe ori, vazand un update si parca o sclipire de implicare, voiam sa ma reapuc, insa nu o sa mai acord vreo sansa serverului in acest moment, pentru ca de fiecare data s-a promis si nimic nu a fost facut. Au existat alte topicuri "Apel de urgenta" in trecut, iar concluzia cum au zis si mai sus, a fost unban la toti. Asta-i tot. Imi pare rau de munca lu valelele, pentru ca nu e ca si cum RO-RP e singura comunitate unde lucreaza si scripteri adiacenti, iar scripterul principal implementeaza si repara bugurile.
 5. Re frt hai sa ducem lumea cu taxiul

 6. dami unblock pe fb uritule

  1. xBlack

   xBlack

   nai block ma nab

  2. AlPacino

   AlPacino

   ATUNCI DE CE MA LASI IN SEEN?!

 7. cf pulitaie

  1. AlPacino

   AlPacino

   bn pulitaie, tu?

  2. xBlack
  3. AlPacino

   AlPacino

   IESI DE AICI SI LASA-MI PROFILUL IN PACE AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 8. xBlack

  Feedback

  Reintoarcerea pe 0.3.7. Nu vad rostul la 0.3.8., blocheaza dezvoltarea serverului. Jucatori noi n-o sa apara, n-o sa-si faca nimic 0.3.8. doar sa vada ca nu se poate conecta pe RORP.
 9. Mi-a cazut o lacrima cand am vazut ca ti-ai schimbat fotografia de profil.

  Era mult mai tare negrul cu pahare.

 10. O anexare mai importanta si asupra RolePlay-ului in jail. E banal la momentul actual daca primesti jail IC, pentru ca efectiv n-ai ce sa interactionezi. Cred ca s-ar putea lucra mai mult la asta. Si pe @AlPacino sergent.
 11. xBlack

  Skin-uri

  Ar necesita prea mult de munca. In plus, daca se exagereaza de adaugarea skinurilor o sa rezulte un mare lag, desi update-ul o sa fie bine optimizat, sunt sanse sa fie si lag.
 12. xBlack

  Skin-uri

  Nu trebuie nici sa te grabesti foarte mult, o sa dureze ceva timp totusi pana finalizeaza kalcor.
 13. Ceva de facut in EMS. La momentul actual, sunt cam 2 apeluri pe zi in tot EMS-ul, dintre care unul este ori fake, ori refuza sa roleze. SAMP-ul e facut sa interactionezi, nimeni nu vrea sa stea si sa roleze singur intr-un spital, singur. Iar in patrula, ideea e buna, insa tot ce faci e sa te plimbi cu o ambulanta. Ar trebui gasit ceva de facut si pentru EMS.
×
×
 • Create New...