Jump to content

MacTravish

Members
 • Content Count

  1,534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

MacTravish last won the day on 30 June 2016

MacTravish had the most liked content!

Community Reputation

1,609 Master

About MacTravish

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 13/11/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  wo0tdafuck

Recent Profile Visitors

6,084 profile views
 1. vrei sa spui atmosfera frumoasa ca in 2014-2015 cand se ingramadeau 30 persoane la fishing si sweeping? nu inteleg de ce se ia in considerare o aceeasi abordare defectuasa care nu a dat niciodata rezultate de lunga durata
 2. Dacă nu aveți timp de ce nu se ocupă altcineva?
 3. Mă gândeam să îți răspund, dar nu are rost.
 4. M-am auto-ales reprezentantul celor care încă se mai uită la wrestling în 2019, domnule Antonio Alberto.
 5. După cum am spus mai sus, am ales niște reprezentanți și toate chestiunile se discută pe o conferință, dacă nu aveți ceva constructiv de spus, vă rog să nu mai postați.
 6. Se fac aproape douăzeci de pagini și doar trei răspunsuri din partea celor din conducere — nu este un lucru rău, am fost luați în considerare. Cred că toată lumea a avut ceva de spus în tipic și chiar dacă unele chestiuni nu au fost spuse la unisol, cred că problemele majoritare au fost evidențiate de toți, în felul lor. Propun, pentru evitarea discuțiilor repetate sau inutile, să se formeze o secțiune pe forum sau măcar un server de Discord cu reprezentanți din partea jucătorilor și conducerea. Înțeleg că fiecare vrea să își spună oful, dar cred că cel mai productiv și eficient mod este ca dorința fiecăruia să fie exprimată în mod concis de un reprezentant matur. O să formez un grup de Discord, aștept un private message dacă considerați că aveți o infuență pe forum și credeți că puteți să reprezentați doleanțele celorlalți jucători.
 7. Problema ta este că un jucător are la el $500.000 sau că un jucător stă toată ziua să facă jefuri pe server, fără ca cineva să ia măsuri? Ideea din spatele unei probleme este ca atunci când ceva aduce un inconvenient față de majoritatea jucătorilor, să fie luate măsuri — pe mine unul mă deranjează mai mult faptul că există jucători care fac numai deathmatch și jafuri, decât un jucător care umblă cu $500.000.
 8. Noi ne chinuim să limităm jafurile și tu vrei să mărești limita de bani? LS:RP are o economie mult mai mare decât a noastră și limita monetară e de $500.
 9. Toată lumea are dreptul la opinii, boss, inclusiv tu care faci deathmatch alături de Cvetko de două luni încoace.
 10. Michael De Santa, tu esti?
 11. Hai să nu ne mai slugărim pe aici, că nu e prima oară când înjuri jucători, ai și o reclamație la activ. Nu mai posta aici dacă nu ai ceva constructiv de spus.
 12. Dacă chiar țineți cont de ceea ce am avut de spus, vă rog să nu aplicați pentru tester sau la reevaluări. Problema nu o să fie niciodată rezolvată odată ce nu scăpăm de dăunători sau de bisericuțele din administrație și LSPD, chiar dacă o sa fim parte din administrație. Ideea din spatele acestui thread nu a fost sa îmi redobândesc funcția de admin pierdută după ce am decis să îmi dau voluntar ban permanent în urma abuzurilor unui administrator principal, ci de a soluționa problema de la cap (management) la coadă (administrație și testeri) odată pentru totdeauna. Dacă se dorea revenirea mea în administrație, eram acceptat de la prima sau a doua reevaluare după pierderea funcției. O spun și o repet, nu toate persoanele care știu să facă roleplay și au un standard ridicat sunt bune pentru funcția de administrator sau tester — pentru a fi administrator/tester îți trebuie răbdare, profesionalism, încredere de sine, experiență, imparțialitate, caracter, maturitate — chestiuni care lipsesc unora care se află în momentul ăsta în administrație. Vă sfătuiesc să aplicați pentru orice funcție imediat ce problema cu scriptul și toate celelalte doleanțe vor fi respectate de către conducere. Mulțumesc pentru susținere.
 13. În legătură cu regulamentul actual: Ideea din spatele expresiilor în engleză combinate cu cele din română este reprezentată de faptul că, daca se vorbește în limbaj românesc de cartier, toată lumea ar vorbi ca niște țigani sau taximetriști țiganizați. Eu chiar susțin asta, atât timp cât se folosește strict în chat in-character. Overall: În legătură cu PD: Părere în legătură cu alegerile prin vot tip poll: Cam atât am de avut de spus până acum — am rugămintea să citiți pentru a evita repetarea inutilă a cerințelor. Scuze de double.
 14. Le luăm toate pe rând. Mai întâi update cu sistemele terminate și debugging și după situația administrativă.
 15. După cum am mai spus, un poll nu o să funcționeze pentru că o să fie fraudat.
×
×
 • Create New...