Jump to content

Trustmotorcy

Testeri
 • Content Count

  1,141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Trustmotorcy

 1. SACF-ul era în lucru, a fost nevoie de cineva să îl continue. Ar exista mapping nou și prin oraș. Sistemul de graffiti este terminat, cel de droguri s-a promis că va fi adăugat cu noi stupefiante și diverse efecte. Nu avem alte informații pentru că nici un fondator nu vrea să comunice cu noi, deci nu prea știm.
 2. Nu se poate dona până la redeschidere din cauza UCP-ului.
 3. S-a estimat redeschiderea prin decembrie pentru că se lucrează la update.
 4. IP-ul nu e încă disponibil, versiunea pe care rulează va fi 0.3.DL-R1, adică ultima.
 5. S-a discutat aspectul ăsta, nu cred că va mai fi cazul. Interesul comparativ cu 2015 a scăzut. Dacă vor mai rămâne oameni buni și dispuși la TCC, cine știe.
 6. S-a estimat pe 25 august că vor deschide în 2-3 luni, făcând un calcul prin decembrie. Poate mai târziu, poate mai devreme.
 7. chiar îmi doresc să se pună accentul pe sancționări drastice și în staff când o fi redeschiderea vom fi deja organizați pe planul ăsta e normal ca un tester/admin să fie sancționat la fel ca jucătorul doar că în situația lui să fie și suspendat, voi propune
 8. afara e cald si frumos prieteni
 9. Ce caut?: Oameni implicați care știu să editeze și au buna intenție de a realiza un roleplay diferit sau militar. Pentru ce caut?: Aryan Nations, Hate Group. Contactati-ma prin: PM către @Trustmotorcy, @the great kolesnikov sau @lord beesk pentru invite pe discord.
 10. Le stie Alessio, am incredere.

  1. Alessio

   Alessio

   :D Merci pentru votul de incredere!

 11. Ce caut?: Persoana care sa roleze copil de culoare. (5-6 ani si tot asa pana la maturitate) Pentru ce caut? Roleplay familie, doritor care vrea sa se integreze si in Pasadena Denver Bloods si vrea sa inceapa copil. Contactati-ma prin: PM.
 12. de pe youtube, si am facut cont mare de rolam doar in factiune legale sa nu iau ck.
 13. Ce caut?: Jucatori cu nivel peste mediu in roleplay si editare. Pentru ce caut?: Overseas Chinese. Contactati-ma prin: PM pe forum.
 14. cel din poza cu care asteptam tura la truck este admin acum. :))
×
×
 • Create New...