Jump to content

Andi

Faction Management Public
 • Content Count

  1,292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Andi last won the day on 25 February

Andi had the most liked content!

Community Reputation

1,533 Master

About Andi

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/11/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Călărași

Profile Fields

 • Character Name
  Florin Salam

Recent Profile Visitors

2,524 profile views
 1. ROMÂNIA - ROLEPLAY REEVALUARE (SERVER) 1. INFORMAŢII JUCĂTOR 1.1 Nume şi prenume: Montana Woods și Kayree Love 1.2 Level: 20 si ceva ; nu mai stiu 1.3 IP: nu e nevoie 2. INFORMAŢII ADMINISTRATOR 2.1 Nume şi prenume: Justin Kwon 2.2 Funcţie: Principal 3. DESCRIEREA ACŢIUNII 3.1 Data şi ora: — 3.2 Regula încălcată (motivul afişat): Blacklist 3.3 Perioada sancţiunii (în zile pentru ban, în minute pentru ajail): Permanent. 3.4 O explicaţie a acţiunii: Am avut blacklist. 3.5 Motivul pentru care consideri că sancţiunea a fost acordată greşit: — 3.6 Dovezi (link direct, nu cu img, şi nici album): — 3.7 Link către BANLIST: https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15138.html https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15389.html 3.8 Martor(i): 3.9 Alte informaţii: 4. DECLARAŢIA JUCĂTORULUI "Trimiţând această reevaluare, afirm că toate dovezile şi faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau minţit în leătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate şi sunt făcute pe serverul România - Roleplay." 4.1 Înţeleg şi sunt de acord cu declaraţia de mai sus: DA.
 2. @the great kolesnikov dacă nu există o parte bună nu jucai, nu te zbăteai să schimbi ceva aici şi nu îţi pierdeai atât timp să te distrezi AICI.
 3. Tu oricum eşti negativist şi nu vezi nici o parte bună în tot ceea ce ei încearcă să schimbe, probabil urmează şi o schimbare din partea lor.
 4. Cum să ajungeţi la o chestie pentru dezbaterea unor voturi democratice? Să vorbim despre chestiile importante, pe cele imparţiale să le lăsăm la urmă, părerea mea. Titirez? Nu mă dau important, tu ai spus cu mânuţele tale mici de 12-13 ani că faci multiple account sharing, ow nu suntem băieţi răi. Cumetre, termină-te şi nu mai încerca să laşi pe aici nişte comentari inutile, nu te băga nimeni pe tine în seamă. Să găsim o soluţie, să o dezbatem şi să ajungem cu toţii la un comun acord, eu unul nu am timp de certuri.
 5. Iarta-ma pe mine că nu te cunosc, importantule.
 6. Ca să dezbateti subiectul trebuie măcar să stii ce se întâmplă aici, nu să îti faci ACUM un cont nou de forum si să aduci unele chestii pe care chiar nu le cunosti @Titirez
 7. Începeti să deviati de la subiect si săriti în alte părti. Încercati să vă limitati în a vă exprima liber si a /dezbate/ subiectele importante.
 8. Grandpa :) haide înapoi.

   

  1. aemilio

   aemilio

   unde nephew?

  2. Andi

   Andi

   Aici pe RO.

 9. Fortăăăăă. Poate la buletinul ăsta ne scoate si nouă grupurile, ZIC @Bhowder 600
 10. Zici că ești viu. :)

 11. Sistemul number one.

  1. bahoi testeru

   bahoi testeru

   va distrează bahoi sefan

 12. Are interceptări bune rău de tot, îmi place răw de el. Poate băgăm și noi un roleplay ceva.

  1. Andi

   Andi

   Te astept in pidi. Bătrâne.

 13. Bă, dormi mă?

  1. Andi

   Andi

   Pacat. Dumnezeu să te ierte.

  2. Hallucinate Dreaming

   Hallucinate Dreaming

   CE MA?????? AM FACUT O PAUZA NEBUNULE, CE TE SPERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Andi

  Donatiile, pls.

×
×
 • Create New...