Jump to content
Decembrie, luna evenimentelor pe România Roleplay Read more... ×

Going to War

Members
 • Content Count

  816
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

216 Excellent

About Going to War

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 18 March

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila

Profile Fields

 • Character Name
  Play

Recent Profile Visitors

3,924 profile views
 1. @MiNa Nu cred ca de la a duce o factiune de tipul spital-pompieri-paramedici-chirurgi-(orice mai este) in a duce strict intr-un Fire Department - Pompieri si Paramedici. De ce crezi ca se tot incearca asta? Nimeni nu cunoaste suficienta biologie la un nivel incat sa faca operatii (aici includ gunwound, cap spart, orice mai este). Motivul e simplu: Se realizeaza foarte mult Powergaming doar din simpla nestiinta. Si acum serios, cand playerii si membri vor o schimbare de aproape un an de zile, e doar prostesc sa nu se faca. Daca nu ma insel, singurul care a avut ceva cunostinte a fost Elmer si primul lider al EMS din 2012. Din nou, ai spus despre evenimente. Cand faci ceva de genul, ai nevoie de ceva serios. De la mapping la program la obiecte de lucru pana la roleplay. EMS nu este o factiune monotona daca stii cum sa o duci, sa creezi evenimente, antrenamente, roleplay unic. Alta problema este lipsa de ''cunostinte'' a membrilor, aici vorbesc de foste si actuale grade mari. Au fost tentative de FireStation Roleplay dar mereu am fost ''blocati'' de gradele mari, care din lipsa de cunoastere nu faceau decat sa ingreuneze. (Ce vreau sa zic este ca cam 80% din membri nu vor sa iasa din ''carapacea'' care au fost crescuti, nu vor sa treaca la ceva nou )
 2. Asta se încearcă de aproape trei lideri încoace (cel puțin la dorința membrilor) dar nimeni nu a dorit o schimbare.Ba au fost loviți de schimbări interne sau nu au fost aprobări, mereu intervenea ceva. ( Vorbesc în calitate de fost membru )
 3. Ai revenit ma?

  1. AlPacino

   AlPacino

   Da, cred, da' tu care mai esti?

 4. Unde e ma freedom? 

 5. Doamne ajuta. 

 6. Ex. Tirist, politist in timpul liber. 

 7. Going to War

  Feedback

  Sa se poate face un interior de apartament gata mobilat, ceva nou, fara cele din GTA:SA, sau cel putin la un apartament scump (aprox. 200.000$ la stat) sa se dea interiorul de depozit gratis, sau cel putin ceva gol, cum erau cele vechi.
 8. Going to War

  7.0.1 feedback

  Nu doar ems, ci skinurile in general. Ma refer strict la cele pentru caractere feminine.
 9. Mai traiesti?

  1. DAY-DAY

   DAY-DAY

   oțâră

 10. Going to War

  Persoane pentru roleplay

  [b]Ce caut?:[/b] Persoana cu caracter feminin [b]Pentru ce caut?:[/b] Roleplay BFF [b]Contactati-ma prin:[/b] PM Madeline Meyer/ FORUM
 11. Going to War

  Factiunea care-ai vrea sa activeze din nou.

  PDLB, Al jihad
 12. Hai ca îți stă bine cu verde.

  1. iHunt

   iHunt

   Eh, momentan <3

 13. Going to War

  Persoane pentru roleplay

  [b]Ce caut?:Persoana cu caracter feminin tanar- 18 -21, 22[/b] [b]Pentru ce caut?:RP de BFF, de preferinta membru PD/EMS/GOV[/b] [b]Contactati-ma prin: Pm forum / pm IG Janetta Livingston[/b]
×