Sari la conținut

Levitate

Early Sustainer
  • Postări

    1.003
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Levitate a câștigat ziua ultima dată pe August 12 2020

Levitate a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație

287 Excellent

Despre Levitate

  • Dată Naștere Martie 18

Profile Information

  • Sex
    Male
  • Locație
    Braila

Profile Fields

  • Nume Caracter
    N-avem

Vizitatori Recenți Profil

6.321 citiri profil
  1. Levitate

    Menyoo showcase

    Menyoo este un third party GTAV trainer cu care putem crea scene precum cele de mai jos. Cu acest program, putem crea scene/poze precum cele de mai jos. Pentru cei cunoscatori si doresc sa ajute la crearea unui Ghid, va astept cu un mesaj. Urmeaza sa postez un ghid despre folosire si instalare. Spoiler pus datorita pozelor cu o rezolutie foarte mare (1920x1080)
  2. Levitate

    when cops call 911

    e ce trebuie
  3. Sa vina baietii cu Sultan RS si Kanjo
  4. alta persoana veche, hai noroc.
  5. Exista un timp dedicat, intr-adevar, dar daca ramanem cu "daca" si "oare", nu o sa ajungem nicaieri. A fost luata cu troll, din cauză ca nu exista o echipa de moderare activa. Din acest motiv sugerez o echipa de oameni care sa se device pentru acest scop. Exista o multime de posibilități de a promova interacțiunile, cum ai zis si tu, un loc in care sa putem interactiona, fara a fii in-game.
  6. INFORMAȚII Sugestie (informații suplimentare, cu ce ar ajuta sugestia în cauză, etc.): Sugestia este simpla. O platforma social media pentru viitoarele caractere si un mediu nou de interactiune, precum Twitter sau Instagram. Ceea ce sugerez a fost deja implementata, in schimb, sugerez ca aceasta platforma sa fie 100% player-owned. Faction Management-ul sa aibe putin spre zero influenta asupra acesteia. Q1. "Daca se vor abuza de atributii?" Solutia: Alegerea echipei prin aprobarea FM/Staff. E cea mai simpla ( si din punctul meu de vedere, eficienta) solutie. Q2. "De unde se poate achizitiona o platforma de acest tip?" Solutia: Romania Roleplay a detinut inainte SanBook. Se poate folosii aceeasi platforma. Exista, in shimb, o multime de vulnerabilități in aceea platforma. Q3. "De ce am implementa o astfel de sugestie?" Solutia: O echipa de moderare va fii mereu necesara ( mai ales in cazul programelor de photo position aka. Menyoo ). Nu poate fii atribuita o echipa din staff sa modereze toate platformele ,( ref. Reclamatii, asistenta in joc) . Q4. "Sanbook a fost un esec. De ce am incerca din nou?" Solutia: GTA V este un nou joc.Cu noul face creation system alaturi de cel de vestimentație, va exista o unicitate pe platforma. Q5. "Cum va afecta factiunile?" Solutia: Ramane sa aflam, dupa decizia Faction Management. Cel putin, Factiunile legale vor avea posibilitatea de promovarea a relatiilor publice. ( ref. eveninente, stiri, etc ). Voi actualiza topicul pe masura sugestiilor. Poze/video (dacă este cazul): Nu este nevoie.
  7. abea astept sa vad cum devine Davis noul Idlewood si Davis LTD noul peco sud.
  8. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  9. https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/81619-persoane-pentru-roleplay/&page=123&tab=comments#comment-2160171
  10. https://www.pcgarage.ro/surse/inter-tech/energon-cm-650w/ E o sursa decenta, la un pret bun. N-ar trebuii sa ai probleme pana la urmatorul upgrade.
  11. Vorba lui Balthasir. Mai ales ca sursa aia nu e modulara. Te termina cu cablurile, cel putin daca vrei sa faci si un cable management.
  12. E mai mult decat perfect pentru windows
  13. Ar merge totusi sa schimbi placa de baza cu ceva cu mai multe sloturi de RAM. La fel si rami pentru un bonus de performanta in dual channel Edit: https://www.pcgarage.ro/memorii/corsair/vengeance-lpx-black-8gb-ddr4-3000mhz-cl16-dual-channel/ Daca-ti permiti ramii astia. Placa de baza e mai jos.
×
×
  • Creează nouă...