Jump to content

bobolont

Members
 • Content Count

  805
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

825 Expert

2 Followers

About bobolont

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 15/04/1999

Recent Profile Visitors

2,417 profile views
 1. Ce caut?:Persoane cu un roleplay decent sau care au dorinta sa invete. Pentru ce caut?: O factiune ce o sa se deschida in viitorul apropiat Contactati-ma prin: PM forum
 2. bobolont

  Feedback

  Personal am renuntat la functie din probleme OOC, in perioada in care eram eu lider, bug-uri erau, dar nu era ceva foarte problematic care sa te tina in loc de la rp. Ba din potriva, au fost elemente de noutate(sediul nou) care sa avantajeze rp-ul. Problema majora pe care am intalnit-o a fost cea cu dezvoltarea unei echipe eficiente si de durata. Foarte putini oameni care sa faca ceva din proprie initiativa, sa vina singuri ei cu ceva mai unicat, majoritatea stand pentru acel pay-day. Nu stiu ce bug-uri majore sunt acum in San News insa daca factiunea o sa fie redeschisa primele saptamani e nevoie de o acomodare si formare a unei echipe, ideea e ca lumea sa nu se grabeasca si sa zica in stanga si in dreapta ca din nou s-a deschis factiunea si nu se intampla nimic. Si cand era @Strappy lider am venit iara rank 2 din cauza motivului de mai sus.
 3. Deja s-a ajuns ca la fiecare 5 minute sa vina cineva sa aiba o tentativa sa te jefuiasca. Aproape orice jucator avea o arma la el, armele erau mult prea exploatate.
 4. Ce caut?:Oameni interesati de un proiect unic pe comunitate, nu conteaza experienta atat timp cat e dorinta de invatare Pentru ce caut?:Un proiect foarte interesant care o sa fie deschis zilele acestea. Contactati-ma prin:Pm forum, bobolont21(Skype)
 5. Ce caut?: Membrii pentru o factiune recent deschisa, nu conteaza experienta in editat si roleplay atat timp cat aveti dorinta pentru invatare. Pentru ce caut?: Contactati-ma prin: PM pe Forum mie, sau @Shady Bird sau @R u b e n.
 6. Un sistem pentru interviuri mai complex, ceva care sa diferentieze un interviu simplu de la "fata locului" cu o emisiune, spre exemplu.
 7. San Andreas Network, dupa parerea mea, este o factiune care poate sa aduca o nuanta de culoare in plus, nu are foarte multe defecte insa imbunatatiri pot sa i se atribuie. -As dori sa vad un nou sediu, un mapping care sa exceleze si sa dea o atmosfera frumoasa. -Duap parerea mea patrulele undercover sunt o prostie, acele dubite reprezinta compania in care tu faci parte. -As vrea ca liderul sa faca documentare pe anumite domenii, ceva ce bounty a incercat insa fara rezultat. Astea sunt doar cateva probleme pe care eu le-am intampinat in perioada in care am fost HC in aceasta factiune.
 8. Majoritatea, dupa cum si voi ati zis, dau skip deoarece nu au chef sa piarda timp, mai bine stau afk in jail. O porcarie. Insa nici pd-ul nu prezinta un interes imens fata de procese. Acum ceva timp am fost prins de politie intr-o actiune de unde am fugit, am fost prins de politie(dupa 1 minut de la actiune), la sectie mi s-a zis ca nu am voie la avocat deoarece au fost ofiteri la fata locului... Trebuie gandit un concept util si prosper pentru aceasta factiune, se poate face ceva frumos.
 9. E foarte adevarat ce zici tu Aryan, eu am facut rp corespunzator si mi-am rolat raniile.Intradevar si ofiterii din masina au facut rp ca sunt raniti grav dar odata ce si al 2-le ofiter a venit, eu cred ca el putea sa vina si la mine sa vada cum ma simit + ca civilul(care daca nu ma insel era @Bobolino)zicea ca sunt ranit pana cand a hotarat ca el sa imi acorde primul ajutor...
 10. Am fost implicat ieri intr-un accident rutier cu o masina din PD.Totul simplu pana aici, incepem sa ne rolam raniile etc.Dupa 2 minute ajunge o alta masina de la PD la locul actiunii.Se da tipul/tipa jos si merge sa vada starea ranitiilor din masina de politie, la noi nici nu s-a uitat.Cheama 1 data EMS, nimic, la fel de inca 2 ori.Mai ajungem o masina de la PD si un civil la locul actiunii.Civilul se interesaeza de starea mea si a prietenului meu in timp ce ofiterul merge la masina de politie sa se intereseze acolo.Asta s-a intamplat in decurs de 7 minute, in acel timp 2 ofiteri nu s-au interesat de starea civililor doar de cea a ofiterilor.Dupa ce EMS mai este chemat de 4-5 ori ajunge o unitate cu 2 persoane.Ambele merg la masina de politie in timp ce mie imi era acordat primul ajutor de la un civil.Dupa ceva timp am observat ca @Liquicity este unul dintre ofiterii raniti si i-am dat pm ceva de genul ,,dupa ce ca vin in 15 minute ala de la ems nici nu se uita la mine,,. Deci cu ce rost sa fac eu rp la un accident daca ems ajunge dupa 15 minute la fata locului si nici macar nu se uita la mine, erau in jurul masinii de politie 2 ofiteri si 3-4 de la ems, in timp ce la masina mea era un civil.
×
×
 • Create New...