Jump to content

daydream

Retired Staff
 • Content Count

  2,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

daydream last won the day on 16 June 2018

daydream had the most liked content!

Community Reputation

3,208 Legendary

About daydream

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Character Name
  eleven

Recent Profile Visitors

5,108 profile views
 1. Dacă o sa se adauge ce ai spus tu, o sa se redeschidă serverul la anul, în cel mai bun caz, ideile tale nu sunt rele deloc, dar o sa dureze ceva pana se adaugă. Plus de asta, ce spuneti voi sunt doar vise, nu cred ca o sa se adauge, si daca se adaugă o sa fie calumea. Dar visati frumos in continuare.
 2. Verisorilor lăsați dracu DM ul ala si nu mai plângeri ca pierdeți armele și casele si plm. E mult mai ok sa se dea wipe, daca tot ce caci atat pe tine ca nu joci pe server pt avere si pentru a face dm, atunci nu mai comenta aiurea. E mult mai ok sa se dea wipe.
 3. bai frate, daca vezi ca ăștia ti au dat muie, taci dracu... Si da, o sa învețe roleplay având în vedere că majoritatea sunt veniți de pe rpguri, am aflat de sv asta de la Razvii, bitter si weezy, si kalu ( el juca de mult pe ro rp, înainte nu isi bătea nonono atat de tare, dar văzând că totul s a dus pe nonono si ca nu se face nimic pentru a rezolva asta, a dat o grav in troll ). Si, Si eu jucam pe rpg dar am invatat pana la urma cum sta treaba cu roleplay ul.
 4. Au fost promovati de la membri ai acestei comunitati la functia de Tester playeri care merita cu adevarat, si felicitari pentru asta. Cat si cei care s-au reintegrat in STAFF, va felicit. @Balthasir tin sa te felicit pentru functia pe care o ai la momentul actual, o meriti cu adevarat, esti un om care se ocupa foarte serios de aceasta comunitate, si te respect pentru asta. @No Good tin sa te felicit si pe tine pentru acest buletin.
 5. frrate pacat ca esti urat... in rest skinurile sunt faine, te iub
 6. te-ai dus pentru totdeauna frate?

 7. daydream

  Asiatici

  nu zic ca este o idee rea, ba din contra.
 8. de baietii grei de pe comunitate, weezy si bitter.
 9. daydream

  Skin-uri

  Ar fi frumos daca s-ar adauga si niste skinuri de copii.
 10. daydream

  Skin-uri

  Exact cum s-a mai spus si mai sus, avem foarte multe skinuri de gangsteri si foarte putine skinuri de civili.
×
×
 • Create New...