Jump to content

cirvno

Members
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

cirvno last won the day on 12 June 2017

cirvno had the most liked content!

Community Reputation

859 Expert

4 Followers

About cirvno

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 25/01/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Sectorul 3

Contact Methods

 • Skype
  rgaming25

Profile Fields

 • Character Name
  cirano adevăratul

Recent Profile Visitors

1,767 profile views
 1. cirvno

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoana cu caracter masculin cu cunostinte in roleplay. Pentru ce caut?: Roleplay de prieteni & altele. Developez un caracter de fata de douazeci de ani dintr-un mediu fara bani. Am multe idei dar nu am cu cine sa le dezvolt. Contactati-ma prin: PM pe forum.
 2. cirvno

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoana capabila sa dezvolte corect un caracter si sa intretina developmentul intr-un cuplu de adolescenti care merg la liceu, et-cetera. Pentru ce caut?: Metoda de contact: PM sau in joc Corinne Daniels.
 3. @Rvmses da tu cat pd vrei sa vina la un departamental cu perimetru? mai mult de 2 masini? Jumate din EMS nu stiu nimic despre medicina si fac cu buna stiinta role play de malpraxis.
 4. cirvno

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoana care cunoaste cu ce se mananca role play-ul de fata si poate developa corect un cont de adolescent. (Dupa cum doreste el) Pentru ce caut?: Caracterul Nicholas Masseria, de 17 ani, fiu al lui Toto Masseria. Am nevoie de cineva cu care sa imi dezvolt developmentul si in acelasi timp sa isi poata dezvolta si el un anumit character. Nu trebuie neaparat cont de italianca, orice nume este binevenit. Contactati-ma prin: PM Forum, In Game la Nicholas_Masseria
 5. cirvno

  [Jane McQuinn] PD Grill

  Pro daca se scot tatuajele. Ar putea fi pro si daca ar fi maneca lunga doar ca aia e uniforma de prezentare nu de patrulare, ar fi util skinul pentru actiuni ce implica role play cu factiuni guvernamentale sau news.
 6. cirvno

  [Jane MCquin] Taser

  Contra. Se foloseste SD Pistol pe server sub forma lui, si asta ar insemna sa traga civilii cu taser unii in altii.
 7. cirvno

  Skin-uri

  @SilverMask Parerea mea este ca o prioritate pentru adaugarea skinurilor sa fie factiunile oficiale de tip motorcycle club. Cele care au un modpack lowpoly si adaptat jocului, dragut, sa primeasca o prioritate in adaugarea skinurilor pe server. Ar fi superb ca toata lumea sa vada cum intr-un ride skinurile sunt adaptate.
 8. Bai desteptilor, erau pe cale de moarte si majoritatea care trageau erau situati sub 20% healthpoints. In Real când aproape mori tu dai cu pumnii sau scoti arma si ii tragi lu gogu în cap? @#Fabi te complici să explici ca la prosti si ei tot n-or să înteleagă, confirmă-le tu că procedura le permite să folosească forta letală dacă sunt în pericol de moarte.
 9. cirvno

  Persoane din circa 2011-2012

  da, VBC 215, si era @ACE mamica si sefă de gang =)) dacă tin bine minte
 10. cirvno

  Buletinul comunității - MAI 2017

  sau gen.. nu stiu frt, BANCA AIA NEBUNA DE PRIN ORAS?
×