Jump to content

Stripy

Members
 • Content Count

  1,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stripy last won the day on 30 July 2017

Stripy had the most liked content!

Community Reputation

688 Expert

5 Followers

About Stripy

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/01/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  i̼͖̬ ͎̝̙̼w̺̗̮̘a̱̝̰̟͖̞̥ṇ͇̜̜͔̮͉t̬̣̯͓̭ ͈͚͇̣͖̠͉t̼̠͓̟̘ͅo̕ ̗̤͓͝f̟u͏͇̘̤̜̮c͉͈̞̘͈͓̩͟k̻͓̼ ̛͔͔̣̜̲̹̱Др̷̮̳͈̫͔̝у̝г̖̼͇͈

Profile Fields

 • Character Name
  Ospatar adu o bere sa nu te injur de muiere

Recent Profile Visitors

1,797 profile views
 1. tester fals -rep scammer

 2. Esti andrew Taylor po 2 in mai 2017?

 3. Haide înapoi in guerilla task force

 4. Siguranta salvatorului, salvatorul inainte sa iti faca operatie pe viu dupa ce esti impuscat intr-un brawl la peko examineaza vizual zona, identifica potentialele pericole, eventual le izoleaza, isi asigura scena inainte sa treaca la prim-ajutor. Daca tu ca paramedic in realitate nu ai conditiile de siguranta necesare nu intervi. E un lucru care se practica in realitate. Aici paramedicii au cam mult curaj si nu tin cont de lucrurile astea. E un plus de realism fara sa intri in RP complex care necesita anatomie multa. Desi acest fapt se incalca de multe ori in viata reala, de exemplu am vazut un paramedic de la SMURD care a trecut 2 sensuri de autostrada pentru a acorda primul ajutor deoarece salvarea mai facea 15 minute pana ajungea pe sensul opus daca lua toate nodurile de autostrada. Insa nu este un motiv ca personalul medical sa nu tina cont de acest lucru.
 5. Nume Prenume: Gabrielle Plouffe Soldul curent ((poza cu MyStats)): https://imgur.com/a/tPw7uLc Accept taxa de intrare: 10.000$ da
 6. De ce a fost bagata stirea cu ATF s-a inchis intr-o săptămâna? Se considera un succes?
 7. Stripy

  women [+20 skins]

  adevaraciune coaemiu
 8. Sa se adauge o acuzatie pentru lipsa placutei de inmatriculare.
 9. si daca omori pe cineva sa iei CK? vrei sa dai 3 euro in fiecare zi? sa nu poti tine un caracter mai mult de 2 saptmani? e totusi un joc
 10. Marirea timpului pentru pursuit, cum a zis si cosmo, inteleg cand o faci la nevoie, dar sunt multi care pur si simplu o fac ca nu au ce face, iar pursuitul in mare parte implica un grup de persoane care conduc in spatele unuia care la randul lui conduce non rp, sare in canale, ia stalpi, o ia offroad cu o masina de viteza etc. Propun scoaterea ierbii de la droguri in limita admisa conform legii date de mine si de sargon, deoarce multi ofiteri nu stiu de ea si te aresteaza pt un gram doua de iarba. Scaderea timpului pentru dare de mita, 180 de minute ca si-a incercat norocul in rp e prea mult. 30-60 minute in functie de caz pare okay. Obstructia faciala sa varieze de la jail la amenda, asa trebuie sa arestam jumate de idlegang, acum putem doar sa ii amendam. Coruperea de minori, violul, proxenetismul sa fie scazute, momentan e 5 ore la corupere de minori, foarte mult pt un act rp. Abuzul copiilor si al animalelor scazut de asemenea. 11.14 sa creasca de asemenea. Drepturile miranda sa fie scoase daca nu avem DOJ, momentan doar incurca, ii spui ca are dreptul la un avocat, dar ii atragi atentia pe pm sa nu ceara ca nu avem doj. Medicina fara licenta 30-60 de minute nu 180. Amenzile sa creasca, ai bani de bullet 2mil, te doare la basca ca iti da pd 4k amenda ca nu conduci bine.
 11. Stripy

  Feedback

  Diversitate mai mare la skinuri, sa se scoata unele sa se adauge altele, skinuri pd/ems, skinuri de femeie, skinuri de oameni normali, nu gangsteri, nu tatuati, cocalari sau skinuri hd. Cand propui un skin sa se adauge mai repede.
 12. http://www.mediafire.com/file/3jp09eeixad22g3/helmets_curtisws_allmcs.rar CREDITS: CURTISWS/IAMOBAMA
 13. http://www.mediafire.com/download/cg8t4tq5yb079v1/Huawei_G7_Ascend_by_Ahquille.rar - chinezaria http://www.mediafire.com/download/4cpl95k3qappl61/Gold_HTC_One_M9_by_Ahquille.rar - htc http://www.mediafire.com/download/xkent1ug7g13vdt/Black_Samsung_Galaxy_S6_by_Ahquille.rar - s6 dreapta http://www.mediafire.com/download/dbuj9ksdd95xvbd/White_Samsung_Galaxy_S6_by_Ahquille.rar - s6 stanga http://www.mediafire.com/download/p9k089qk9aff7al/Moto_E_2nd_Gen_by_Ahquille.rar - http://www.mediafire.com/download/boyz99vtxmeob2f/Silver_iPhone_6_by_Ahquille.rar - iph6 http://www.mediafire.com/download/tzzs7kcmb7k8a1m/iPhone_6S_Rose_Gold_by_Ahquille.rar - 6srose glod http://www.mediafire.com/download/3p1dx53pdqfth0q/iPhone_6S_Space_Gray_by_Ahquille.rar -6s grey - https://imgur.com/a/OBwvZ Daca le vreti inainte sa fie puse pe 0.3.8 bagati rename MobilePhone6 la texutri, ar fii bine sa se bage mai multe telefoane, nu doar unu, sa fie o diversitate, nu toti de la ultimul boschetar pana la district attorney sa aiba telefon caramida rosie Ar putea fii putin editate texturile, scoase iPhone, Samsung, etc si puse chestii specifice GTA gen iFruit, Facade, bitterSweet etc.
 14. Stripy

  Modpack EMS

  lasa linku de download
 15. Stripy

  [Jane MCquin] Taser

  Pai tocmai d-aia am zis sa fie script valabil doar la pd.
×
×
 • Create New...