Jump to content

wake up in the sky

Members
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Excellent

2 Followers

About wake up in the sky

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 26 February

Profile Fields

 • Character Name
  Care dintre ele?

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Multe mașini blindate și autobuze, consider ca Gov-ul ar putea fi o prioritate mai mare decât SADoC, dar ar fi frumos oricum.
 2. Legat de asta, parerea mea e ca nu conteaza rank-ul, am patit acum o saptamana cand eram intr-o factiune de raceri sa fiu singurul prins, baietii au facut un plan si au intrat cu o masina 4x4 in care eram condus spre SACF, soferul era singur si avea casca. Odata ce jeep-ul a lovit Cruiser-ul de politie am rolat ca si cand as fi inconstient, ofiterul a apasat butonul de panica dupa impact, ceea ce nu a fost deloc Roleplay din moment in care acesta trebuia sa fie inconstient, apoi au venit cateva unitati de PD la locul faptei printre care si doi admini si un tester, au inceput sa o ia OOC si toata situatia s-a schimbat radical, eu am fost dus in SACF, iar partea cu jeep-ul care a lovit Cruiser-ul a primit avoid, nu acceptati sa pierdeti. In real life daca un jeep lovea o masina de politie nu cred ca ofiterul ar mai fi apasat butonul de panica odata ce Cruiser-ul a si zburat in perete, dupa un asemenea impact nu cred ca mai era in stare sa faca asa ceva, dupa a rolat ca era speriat, tinea statia radio in ambele maini si era plin de sange, ce roleplay e asta? Scena asta se ducea direct intr-un film SF, nu e posibil asa ceva.
 3. Asa este, mereu ei se contrazic cu ceilalti si orice ar fi ei au dreptate de fiecare data, este nedrept.
 4. Comportamentul inadecvat al ofiterilor, rasismul de care dau dovada si faptul ca se cred superior fata de cei pe care ii aresteaza, de exemplu cand am fos arestat si-au batut joc de mine si comportametul in cluburi cand vin on-duty fara sa fie chemati, acestia isi bat joc de animatoare si de oamennii de acolo.
×
×
 • Create New...