Jump to content

Don Petrica

Members
 • Content Count

  710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Don Petrica last won the day on 18 May

Don Petrica had the most liked content!

Community Reputation

1,159 Master

6 Followers

About Don Petrica

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 16 May

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti

Profile Fields

 • Character Name
  Anthony Guffin

Recent Profile Visitors

1,038 profile views
 1. Daca tot se da wipe total, eu zic ca cel mai corect ar fii sa se stearga toate factiunile, indiferent ca sunt neoficiale sau oficiale. Pana la urma inteleg ca echipa din spatele factiunilor respective ( oficiale ) a muncit, insa nu ar fii drept fata de ceilalti jucatori ca lor sa le ramana factiunea cu tot cu statutul de oficial, iar ceilalti sa o ia de la capat cu munca.
 2. Ba si oricum daca va plangeti dupa avere nu rezolvati nimic, wipe-ul tot va fii facut pentru ca daca nu se va face exista sanse ridicate sa apara bugg-uri din cauza sistemelor care se vor adauga, asa ca... Propun sa veniti cu sfaturi utile, cei care plang dupa avere sa se lase, oricum eu prefer sa fie 50 de playeri care sa roleze constant decat 150 care sa se plimbe cu masini scumpe, sa faca s/o intre ei aiurea, sa joace blackjack si sa farmeze.
 3. Am jucat pe serverul asta cativa ani si am ceva bani, insa voi deja luati un joc prea in serios, incepeti sa plangeti pentru o avere. SV-ul asta e de Roleplay, nu de RPG, asa ca nu mai plangeti. Nu trebuie sa faceti job-ul si sa stati afk asteptand payday cum a spus cineva mai sus, puteti rola in timpul ala, evident, daca nu sunteti niste rpg-isti infecti care stiti sa faceti doar DM. Server-ul nu o sa moara pentru ca se stie ca e singura comunitate care a rezistat dealungul timpului, iar mai ales cu wipe-ul total si cu sistemele care se vor adauga, vor venii playeri noi, iar altii se vor reapuca.
 4. Ce caut: Persoane interesate de roleplay-ul de biker, care stiu sa editeze in photoshop sau sunt dispuse sa invete, fara sa fie faction-hopper. Pentru ce caut: https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/168872-berserkers-motorcycle-club/ Contactati-ma prin: PM pe forum.
 5. Ce caut:? Jucatori care stiu sa intretina un roleplay, stiu sa se distreze si sa editeze. Pentru ce caut:? Contactati-ma prin: PM pe forum sau Petrica1605#5269 (discord).
 6. Ce caut?: Persoane doritoare de roleplay, care stiu sa editeze si sa pastreze totul IC. Pentru ce caut?: https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/165539-warlocks-motorcycle-club/ Contactati-ma prin: PM pe forum.
 7. Ce caut?: Playeri care stiu roleplay, sa tina o actiune IC si vor sa isi dezvolte un caracter de durata. Pentru ce caut?: Contactati-ma prin: PM pe forum.
 8. Ce caut: Jucatori care sunt experimentati in Roleplay, sau care vor sa invete. Pentru ce caut: Contactati-ma prin: PM pe Forum.
 9. Ce caut?: Persoane cu un nivel de roleplay moderat, ce pot intretine un roleplay fara OOC, care nu au caracter toxic. Pentru ce caut?: Un nou MC. Contactati-ma prin: PM pe forum.
 10. Ce caut?: Persoane cu un nivel mediu-avansat in Roleplay, care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete. Pentru ce caut?: O grupare stradala, oameni cu origini afro-americane. Contactati-ma prin: PM lui @iDominik
 11. Ce caut?: Persoane cu un nivel mediu-avansat in Roleplay, care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete. Pentru ce caut?: O grupare stradala, oameni cu origini afro-americane. Contactati-ma prin: PM lui @iDominik
 12. Ce caut: Persoane care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete, cu o activitate decenta. Pentru ce caut: Contactati-ma prin: PM pe forum.
 13. Ce caut: Persoane care stiu sau sunt dispuse sa invete sa editeze. Si care pot activa si pe timpul scolii. Pentru ce caut: Contactati-ma prin: PM Forum
×
×
 • Create New...