Jump to content

Don Petrica

Members
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

802 Expert

5 Followers

About Don Petrica

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 16 May

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Profile Fields

 • Character Name
  Martin Beckham

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Ce caut:? Jucatori care stiu sa intretina un roleplay, stiu sa se distreze si sa editeze. Pentru ce caut:? Contactati-ma prin: PM pe forum sau Petrica1605#5269 (discord).
 2. Ce caut?: Persoane doritoare de roleplay, care stiu sa editeze si sa pastreze totul IC. Pentru ce caut?: https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/topic/165539-warlocks-motorcycle-club/ Contactati-ma prin: PM pe forum.
 3. Ce caut?: Playeri care stiu roleplay, sa tina o actiune IC si vor sa isi dezvolte un caracter de durata. Pentru ce caut?: Contactati-ma prin: PM pe forum.
 4. Ce caut: Jucatori care sunt experimentati in Roleplay, sau care vor sa invete. Pentru ce caut: Contactati-ma prin: PM pe Forum.
 5. Ce caut?: Persoane cu un nivel de roleplay moderat, ce pot intretine un roleplay fara OOC, care nu au caracter toxic. Pentru ce caut?: Un nou MC. Contactati-ma prin: PM pe forum.
 6. Ce caut?: Persoane cu un nivel mediu-avansat in Roleplay, care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete. Pentru ce caut?: O grupare stradala, oameni cu origini afro-americane. Contactati-ma prin: PM lui @iDominik
 7. Ce caut?: Persoane cu un nivel mediu-avansat in Roleplay, care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete. Pentru ce caut?: O grupare stradala, oameni cu origini afro-americane. Contactati-ma prin: PM lui @iDominik
 8. Ce caut: Persoane care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete, cu o activitate decenta. Pentru ce caut: Contactati-ma prin: PM pe forum.
 9. Ce caut: Persoane care stiu sau sunt dispuse sa invete sa editeze. Si care pot activa si pe timpul scolii. Pentru ce caut: Contactati-ma prin: PM Forum
 10. Ce caut: Persoane cu roleplay mediocru, care stiu sa editeze sau sunt dispusi sa invete. Pentru ce caut: O factiune legala de transport ( taxi ), am multe ideei stralucite pentru ea. Contactati-ma prin: PM FORUM.
 11. Ce caut?: Persoane cu un Roleplay mediu, care pot fi active macar 2 ore pe zi, care nu se plictisesc repede de un proiect si cu ideei unice. Pentru ce caut?: Un MC, am totul in planuit, topic facut, mai trebuie doar membrii. Contactati-ma prin: PM pe forum. @Petric?
 12. Ce caut?: Caut persoane care nu se plictisesc rapid, care pot intretine o actiune Roleplay decenta, care stiu sa editeze, si care au ideei unice. Pentru ce caut?: O factiune de rednecks. Contactati-ma prin: PM pe forum.
×
×
 • Create New...