Sari la conținut

w2g

Member
  • Postări

    982
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

w2g a câștigat ziua ultima dată pe Mai 27 2022

w2g a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație

1.852 Master

4 Urmăritori

Despre w2g

  • Dată Naștere Septembrie 5

Vizitatori Recenți Profil

4.304 citiri profil
  1. w2g

    apel de urgenta v100

    si totusi eu am primit ban pe rorp discord doar ca am facut o gluma ca s singuru pe server nu mai incercati, lasatii sa si faca treaba
  2. w2g

    apel de urgenta v100

    mariane ti am vazut punctu de vedere si standardele pe discordu rorp-ului, chiar nu esti in masura sa imi dai quote si sa porti o discutie de genul fa mi un text argumentativ de 300 cuvinte despre cum nu e RORP-ul de pe RAGE la fel ca pe SAMP nu mi da quote daca imi zici aceleasi lucruri de mi le ai zis si pe discord, ti am explicat si acolo
  3. w2g

    apel de urgenta v100

    lumea care nu mai intra s-a saturat sa fie acelasi cacat ca pe samp, simplu nu am zis sa cumparati un gamemode care este pe 30 de servere, sunt atatea gamemodeuri faine care nu au fost descoperite in romania si pe nici un server din romania, am mai mentionat ce gamemode ar fi bun pentru rorp, nu mai stau sa ma repet iar. investitii de mii de euro? de unde si pana unde? adevaru e ca actuala soarta a serverului lasa de dorit. cred ca daca ar fi mutarea pe fivem ar fi ff diferite fata de cum e acum.
  4. w2g

    apel de urgenta v100

    1. ti am zis ca poti sa iei gamemode pentru fivem gata facut, poti sa le dai doar la aia de au donat bunurile inapoi, lasa i p aia de au farmat pe 7 caractere alea 20 de ore ca nu se supara nimeni. 3. nu e nevoie sa mutati scripturile astea "bune" pe fivem, gasesti altele de cumparat 4. aveti, dar alegeri sa spuneti "nu este posibil" sau "am inceput asa asa terminam 5. si banuiesc ca alegeti sa jucati in 4 playeri si aia afk in case pe scripturile voastre alea "bune" in loc sa investiti acu sa aveti de castigat dupa? 6. cunosc oameni care n au mai intrat pe rage deoarece nu le mergea clientu, erori, blocari de PC, ramanea in background. sunt 1001 motive, majoritatea sunt pe supports game pe discord esti printre aia 4 de au donat si n au crezut ca raman 6 playeri pe tot serveru sa inteleg? adevaru e ca imi place numa sa tastez 300 randuri si dupa sa rad in photoshop hahaha ce tare.
  5. w2g

    apel de urgenta v100

    1. tocmai, de ce sa nu se profite de ocazie? 2. 3. cine zice ca trebuie sa transfere? doar donatorii sa primeasca ce au donat si in rest sa se dea reset, in afara de topicuri/oficiale etc, nu cred ca plange nimeni daca o ia de la inceput, din contra, sporeste stilu de joc + ca nu se fac diferente dintre aia care se apuca si cei vechi de pe rage (aia de au farmat 400 de ore pe 5 caractere afk in case sa nu se bage, mersi) 4. se asteapta din octombrie "updateul mare de pe platforma" nu o sa mai fie pe partea de enb sau chestii de genul. 5. nu zice nimeni de copiat scripturi, sunt gata facute, doar sa le cumparati (nu va mai bateti capul atat pentru nimic). sunt 1001 gamemode-uri puse bine la punct, nu vad unde-i problema. 6. nu am zis nimic de implementarea unui launcher separat pentru rorp, am vorbit strict de diferentele dintre rage:mp si fivem
  6. w2g

    South Point Kartel (SPK)

    Ne cerem scuze din cauza inactivitatii, asteptam terminarea examenelor si ne reapucam iar de treaba, poate isi mai revine si server-ul.
  7. w2g

    apel de urgenta v100

    Si atunci de ce este mai jucata printre "romani"? De ce au reiesit unele buguri fix dupa update-uri? (cand te uiti la tatuaje se imprima una peste alta) (cand faci drive by cu o arma ca pasager, iti arata ca scoti degetul mijlociu pe geam, chit ca tu tragi) Sunt stabile, nu cred ca intereseaza pe nimeni cum sunt scrise atat timp cat ele MERG IN TOTALITATE SI AU SUCCES. La faza cu hack-ul, nu este numai pe FiveM, inca nu s-a creat un hack compatibil cu anticheat-ul de pe RAGE:MP, nu spune niciodata niciodata. Doar sunetele merg si pe FiveM si pe RAGE, restul trebuie sa le iei pe alea de pe SinglePlayer si sa le faci compatibile pentru RAGE:MP. FiveM are client-ul sau, bagi modurile altfel decat pe RAGE. Fiecare mod este facut pentru un anumit tip de client (fie FiveM, fie RAGE), d-aia cand reiese un mod se face pentru SinglePlayer, FiveM, RAGE:MP (separate) cum ar fi de exemplu QuantV. La arme la fel, se baga diferit atat si pe FiveM cat si pe RAGE. Daca vrei sa iei un mod de pe FiveM sa-l bagi pe RAGE trebuie sa-l faci compatibil cu RAGE-ul (sunt pasi mai complicati, nu am ajuns inca la ei, incerc sa ma interesez cat mai mult pe partea de modding). Pot sa va confirme @ happy$tance si @ sick (2 modderi cu care am colaborat si inca se ocupa de modding-ul pe RAGE:MP). Cam asta e intrebarea la majoritatea care joaca pe server "Daca acolo da, aici de ce nu?" Am facut aceasta propunere si pentru comfortul Developerilor de pe server, sa nu mai stea sa scrie un script de la 0 ca mai incolo sa fie buguit, li se ia la lume la un moment dat si nu toti au rabdarea necesara. Am vorbit cu un developer de pe server si mi-a zis ca unele lucruri nu se pot implementa, d-aia am si facut propunerea asta. Cum am mai spus, majoritatea romanilor joaca pe FiveM, de ce nu o vedeti ca pe o oportunitate?
  8. w2g

    apel de urgenta v100

    Revin iar, propun mutarea pe FiveM. Nu, nu ma refer la FiveM ca avem voice, se poate dezactiva voicechat-ul. Ma refer pe partea de scripting si pe partea de joc. Pe Fivem, daca se da un update la GTA5, nu se bulesc script-urile si trebuie sa le faci iar de la inceput sau sa stai 24/7 sa se editeze la ele. Pe FiveM se gasesc script-uri mult mai complexe si bine puse la punct decat pe RAGE:MP, MULTE. FiveM este prost optimizat, RAGE:MP e mai bun Daca stai sa o iei logic, majoritatea zic ca FiveM este mai prost optimizat decat RAGE, deoarece pe FiveM, cel putin pe serverele romanesti sunt implementate foarte multe moduri de la server (ma refer la cele de masini, care consuma foarte mult pana la modurile de grafica IMPLEMENTATE DIN SERVER). Ma gandesc ca daca spuneti ca FiveM este prost optimizat, FIVEM-ul dispune de mai multe moduri de grafica low quality + fps boost, pe rage:mp nu gasesti compatibile. Doar alea High Quality. La ce te referi prin mutarea RO:RP-ului pe FiveM? Ce ne aduce in plus? FiveM-ul, asa cum am mai spus, dispune de mai multe script-uri bine puse la punct (care nu trebuiesc editate sau scrise de la 0 daca se da update general la GTA 5). Aici ma refer de exemplu script-ul de NPC-uri pe server (alea de pe singleplayer). Ma gandesc ca implementarea NPC-urilor face Roleplay-ul mai complex (ma gandesc x100 la reducerea pursuit-urilor non-rp, pare mai complex cand stai sa te feresti de fiecare). Sistemul de robbing players mai este unul interesant pe FiveM ((132) Player Rob For Mafia or Gangs FiveM Script - YouTube ). Astea sunt doar cateva exemple, mai pot da daca este nevoie. Mapping-ul la fel, este usor de implementat. La fel, sistemul de Loading Screen. Putem spune ca mai repede intri pe server FiveM decat pe RAGE:MP. RAGE:MP putem spune ca nu este la fel de bine optimizat cum este FiveM-ul (nu mi veniti sa-mi spuneti "pai si gta world cum are asa succes", nu are relevanta sa ne comparam cu strainii). Romanul este obisnuit cu FiveM-ul, majoritatea cauta servere text based pe FiveM, nu are rost sa spun motivele. RAGE:MP-ul nu este asa cunoscut INCA printre romani. Ma refer in marea majoritate ca daca RORP-ul se muta pe FiveM sa se caute un GameMode care este asemanator cu YBN LS. Majoritatea romanilor, din ce am citit pe TikTok, comunitati, Youtube, asteapta un server stil YBN LS. Si nu, nu ma refer la varianta cu voice chat, sa se faca varianta text based (accentul romanului lasa de dorit la un astfel de roleplay, se evita si troll-ul). La ce te referi prin GameMode stil YBN LS? Ma refer de la haine, pana la mapping si sisteme. Cum ar fi sistemul de apa si mancare, sistemul de schiopatat atunci cand esti impuscat sau ranit, sistemul de droguri (nu mi ziceti ca si noi avem sistem de droguri, am vazut ce succes a avut), sistem de graffity ((132) GTA V - FiveM - Graffiti Script - YouTube ). Nu-mi dati Quote daca nu aveti motive bune, nu stau sa le citesc. Astept Quote PRO/CONTRA, explicate.
  9. w2g

    apel de urgenta v100

    Bagati voicechat. Nu mai sta nimeni sa se uite la poze cu RP de pe Forum si nimeni n-o sa va faca reclama pe un server roleplay TEXT. Maxim reclama la serverul asta sa faci cu un video de DM. Nu-mi ziceti de cei din afara, nu comparati romanul care nu vrea sa iasa din zona de comfort cu oamenii din state sau ceva de genul. Lumea vrea sa se distreze, nu se mai distreaza nimeni cand tasteaza 300 de randuri.
×
×
  • Creează nouă...