Jump to content

lammy

Members
 • Content Count

  1,378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,134 Master

2 Followers

About lammy

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 13 June

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Marina 348

Profile Fields

 • Character Name
  zed din crenshaw

Recent Profile Visitors

1,120 profile views
 1. Nume Prenume: Zedarius Jacourey Solul curent ((poza cu MyStats)) : https://imgur.com/a/TQ99fWi Accept taxa de intrare: 10.000$
 2. Ce caut?: Persoana cu caracter feminin care e dispus să roleze iubita unui gangster tipic afro-american. La Roleplay nu se pune problema, sunt dispus să invat persoana respectivă din ce stiu și eu. Pentru ce caut?: Vreau sa fac Character Development. Contactati ma prin PM pe forum.
 3. Nu stau sa fac poze cu roleplay membrilor tai. Si da, stiu ca se fac evenimente, doar ca în ultimul timp se tot fac mult mai rar ca de obicei. O dată eram 15 onduty, făceai antrenament sau ședința zilnic. Azi, de abia dacă vezi o ambulanță pe strada.. Și aia condusă de un tip ca.. Imi poti da PM dacă vrei sa stii ca cine. În orice caz, mai multă activitate:)
 4. Activitate, coordonare cu playerii din partea liderului și cel mai important, Roleplay calitativ, la momentul actual sunt membri care nu stiu sa lege două me-uri bine. În rest, promovari aiurea. Keep up, no hate..
 5. pe vremea cand eram fecior cu digal in factiunea lu @CENSORED
 6. [b]Ce caut?:[/b] Jucatori cu un nivel mediu de roleplay ce sunt dispusi sa invete. Nu e problema de editat, ve-ti fi invatati. [b]Pentru ce caut?:[/b] Hard Time Hustler Crips. Contactati-ma prin: @lammy (PM) @LQH (PM) @DRK (PM) - sa aveti si discord daca se poate, trimiteti pm cu o poza cu roleplay-ul vostru.
 7. @CENSORED si @Bitzy m-au ajutat cel mai mult in RP, le mai multumesc inca o data. De asemenea si Florinescu Marin zis @V.TF Sureño m-a ajutat mult
 8. lammy

  SADoC

  Vrei sa spui sa se duca cineva care a facut laba in public in inchisoare cu Ted Bundy. Sustin sa se readauge SADOC, dar sa poata fi aduse arme in interiorul inchisorii, un gen de scenariu. Femeia de serviciu (din FM) se duce la baie, si lasa in spate, acolo un pistol cu /dgun, apoi, detinutul se duce si il ia. Adica, sa nu fie plictisitor in SACF, sa fie asasinati politstii, etc. Ma refer, sa nu fie politistii prea OVER-POWER..
 9. Ce caut?: Persoane care sunt dispuse sa invete RP-ul de rus. Pentru ce caut?: Pentru o viitoare factiune. CONTACT: PM pe forum
 10. Ce caut? : persoane care sunt dispusi sa faca rp de negru si pot invata. Pentru caut? : factiune bloods Pm pe forum
×
×
 • Create New...