Jump to content

.Stefan

Members
 • Content Count

  1,162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

962 Expert

1 Follower

About .Stefan

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 14 October

Profile Information

 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Character Name
  Dalibor "Hamer" Nabojsa

Recent Profile Visitors

735 profile views
 1. O sa se mai dea wipe total la conturi, bunuri si etc?
 2. Award urile de ce fie sterse? Sunt facute din farm si job cumva? sunt facute pentru a prezenta ca o persoana este implicata si a demonstrat ceva pe comunitate, acum fiecare award are semnificatia lui ce nu tine numai de roleplay. Oricum daca ar fi sterse s-ar face cerere si ar fi primite inapoi deci totul ar fi facut degeaba... pe langa asta ce te deranjeaza pe tine mai tare o persoana ce prezinta award uri sau una care are bullet la level 2 si o masina plina cu arme la level 4? Sau banii facuti din blackjack doar cu /dice ce nu sunt in stare sa dea un /me sa farmul infect si inselaciunile.
 3. Adevarul e ca baietii plang pentru arme si masini, dar hai sa nu uitam ca suntem aici pentru roleplay nu pentru masini cu arme si farming. Daca tot va dati asa buni roleplayeri o sa va faceti toate bunurile inapoi, nu? Daca sunteti asa buni roleplayeri faceti-va o factiune si duceti-o la statutul de oficial si dupa va umpleti de arme si de banii, legat de wipe-ul total e o idee buna pentru ca s-ar mai face putina curatenie.
 4. Hai ca am inteles...
 5. eu am facut-o deja
 6. O simpla introducere. Domnul @elegante inca de la inceput de cand a intrat in staff a facut foarte multe greseli si inca continua sa faca, un mic istoric. O sa pun aici doar reevaluarile in care acestea au fost acceptate si sanctiunile date gresit, sunt multe reevaluari, dar cele respinse nu isi au locul aici. Sanctiune acordata cu un warn din partea lui elegante doar pentru un "pt" pe chat. Alta reevaluare accepta, sanctiune acordata gresit. Inca una, tot la fel sanctiune data gresit si din ura mereu cu o atitudine care lasa de dorit. Inca una. Sanctiune data gresit din nou. Pe langa asta are si foarte multe reclmati la activ, hai sa le vedem: 1. 2. 3. 4. @Balthasir sa nu ne ne mai facem ca nu stim nimic despre ce se intampla in staff (nu insinuiez vreo ceva), la reclmatii e full numai cu numele lui elegante, reevaluari accepte si sanctiuni date gresit din parte lui. Are o atitudine ce lasa de dorit pentru functia pe care o detine fata de toti playeri. Pe noi ne tine in reevaluari si sanctiuni date aiurea de catre el, tot noi pierdem timp ca se raspunde greu la orice, inclusiv la reclamatii. Balthasir daca ne-ai putea comunica si noua cate admin warn-uri sau advertisemente are elegante in acest moment pentru toate prostiile pe care le-a facut si abuzurile. Este o vorba care spune ca "atunci cand iti spune cineva ca esti beat nu ar trebui sa-l asculti, dar cand iti zic mai multi ar trebui sa-i crezi". Exact asa se intampla si aici, toti ne plangem de el pentru ca este vinovat de tot ce se intampla si de atmosfera ce se strica pe server din cauza lui. Macar odata hai sa nu inchid ochii si sa nu ne facem ca nu vedem, asta daca vreti sa schimbati ceva. Sunt foarte multi playeri buni pe comunitate ce ar putea ajuta daca ar detine o functie si ar putea mentine o atmosfera frumoasa, hai sa incercam sa fim mai drastici, ca nu facem un bine daca tragem de o functie. De asta rpg-urile au foarte multi playeri, pentru ca acolo ceea ce tine de staff este foarte drastic, iar o sactiune acordata gresit se pedepseste aspru, asa ar trebui sa fie si aici. Sunt foarte multi playeri pe comunitate buni si cu experienta ce asteapta sa primeasca un loc unde le este cuvenit.
 7. Pai bossule cate sanctiuni gresite a dat @elegante ban-uri si alte prosti si dupa multe reevaluari ce au fost acceptate eu ,cat si alti il vedem in functia de admin. Pai e simplu sa dai un ban sau o alta sanctiune ca dupa sa stai la o reevaluare cate o saptamana. Eu unul daca stau sa fac reevaluari si astept atata timp doar ca a gresit un admin sanctiunea si sa astept pentru raspunsul din partea unui admin pai ma iau toti draci. Asa ma bag direct la un lol sau altceva decat sa stau sa mi bat capul si asa cred ca ar face majoritatea.
 8. As dori sa stiu si eu daca pentru fiecare reevaluare acceptata adminul ce a gresit sanctiunea este sanctionat cu advertisment sau altceva. Daca nu exista o regula de genul ar fi bine sa fie implementata, de exemplu la 3 reevaluari acceptate sau 3 sanctiuni date gresit sa se primeasca un admin warn. Foarte multi playeri pierd timpul in reevaluari ce primesc raspuns chiar si dupa o saptamana. Eu unul imi pierd interesul si cheful cand vad ca se raspunde asa greu. Pe langa asta majoritatea lucrurilor nu sunt facute la timpul potrivit aici pe comunitate, de ex daca spui ca bagi un update pai baga-l nu astept sa pierzi timpul s.a.m.d.
 9. Nu doar playeri si staff ul sunt o problema. Adevarul este ca lumea a avansat, multi s au maturizat si mai mult ies pe afara si fac ceva productiv in loc sa stea pe samp. Anii au trecut si tehnologia a avansat, nu mai e ca inainte cand toti aveau calculatoare slabe si se jucau samp. Acum majoritatea prefera sa se joace un fortnite, un moba sau un shooter. Inainte erau 2 - 3 jocuri pe care le jucam cu toti printre care si samp.
×
×
 • Create New...