Jump to content

MiNa

LS Fire Department [HIGH COMMAND]
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MiNa

 1. Voi chiar luati jocul in serios. Unii dintre voi, aduc acuzatii pe care nu si le pot asuma. Ce-i drept, pana la urma ma confrunt cu o minoritate aici, nu stiu cum ati luat voi viata... insa va spun ca nu o sa va mai dau apa la moara. Puteti sa comentati cat va pofteste inima, insa va spun eu care este poanta finala: Dati dovada de imaturitate si frustrare. De acum inainte voi raspunde numai comentariilor construite cu rationalitate si persoanelelor care n-au aparut aici ca sa faca pe maestrii roleplay-ului, mergand pe premiza ca: "Voi nu stiti nimic, iar eu am venit sa va luminez". Parerile acestor entitati sunt nule pentru mine.
 2. Culmea, dar ghici ce: irelevant. (nu iti mai citesc comentariile de ceva timp, nu te mai suprasolicita)
 3. Nu ai cum sa faci doua teste total diferite, in cazul asta, nimeni nu ar dori sa aplice direct FD. Asta ar insemna sa elimin definitiv acel roleplay. Voi comentati dintr-o perspectiva care va ofera avantajul de a veni cu prejudecati, insa nu cunoasteti procesul de impartire si criteriile dupa care functioneaza acesta. Este un joc, probabil ca trebuie sa va reamintesc asta de fiecare data ca sa intelegeti ca nu suntem la Regina Maria ca sa va oferim o tranzitie cat mai reala. Si acum o spun cat mai deschis, ar trebui acuzate absolut toate factiunile pentru non realism, daca ar fi sa eclipsam realitate cu acest joc, dar... suntem intr-un joc, iar realitate este altfel. (si cunosc cazuri extrem de grave de non realism care au fost trecute cu vederea, insa despre asta vom vorbi intr-un nou sezon) @Sirius iar tu intinzi coarda din ce in ce mai mult. De acum incolo, nu voi tine cont de comentariile tale, tot ce faci este sa aduci in discutie niste lucruri care te depasesc in totalitate.
 4. Iti imaginezi ca nu voi tine cont de acest aspect, procesul de recrutare a fost actualizat de ceva vreme. Tu, fiind pe o frecventa diferita cu factiunea in acest moment, nu ai de unde sa stii ce fel de probe fizice aplicam si care este tactica pe care o folosesti acum, de aceea este irelevanta observatia ta. Problemele interne privesc HC si Command. Cat despre acele persoane, vorbesti din nou, in necunostinta de cauza. S-a luat masuri acolo unde a fost nevoie. PS: Applicantii au un handbook foarte sumar, cat sa-i ajute sa treaca acea treapta. Se tin cursuri deschise in care se expune pe larg felul in care o victima primeste tratament, acolo se observa si tipul de roleplay pe care il aplicam. Din pacate, nu sunt zilnice din cauza lipsei de timp.
 5. Evident ca nu pot da curs unor comentarii nefondate, tinand cont de faptul ca marea majoritate a personelor care s-au ancorat in acest topic au cautat sa amplifice basmele cu dinozauri si zane. Am solicitat dovezi in mare parte, referitoare la acuzatiile de genul asta "favorizari"; "gov-ul este de fatada"; "nu se trec promovarile pe gov" implicit momentul in care se contrazice HC. Am de gand sa discut problemele serioase, cu oameni seriosi. Este natural sa resping comentariile unor persoane cu antecedente grave in cadrul factiunii... implicit, antecedente de hartuire a membrilor... lista continua, ca sa te citez pe tine. Singura problema actuala este lipsa activitatii, pe plan IC. In privinta acestui lucru, nu pot face decat sa recrutez in continuare, nu am cum sa oblig oamenii sa renunte la viata personala doar ca sa activeze intr-un joc. Si eu ma aflu in aceeasi situatie, si sincera sa fiu, am ales sa va lamuresc pe fiecare in parte ca sa nu existe confuzii in privinta acestui aspect. Per ansamblu, astept acea persoana care sa-mi sublinieze ceva palpabil, fiindca, nu sunt atat de ignoranta precum par. Iar acest ajutor, de care vorbesc dragii mei colegi, este impresionant avand in vedere ca vine din partea unor persoane neavizate. A ajuta, inseamna a te implica activ si a contribui la ceva constructiv, ma repet, antecedentele distructive ma fac sa va spun negru pe alb, ca cele mai multe comentarii sunt irelevante atat timp cat vin din lumea necuvantatoarelor.
 6. Exagerezi si nu vreau sa facem polemica pe aceasta tema. Nu-mi plac persoanele care vin cu prejudecati nefolositoare, am nevoie de pareri, nu de critica instigatoare. Cu tine am mai avut discutii pe tema EMS-ului si cred ca mi-ai inteles punctul de vedere. @Play Idem. Tu ai fost unul dintre acei membrii, care presta acelasi roleplay "monoton". Toate comentariile de pe acest topic au fost prejudecati la adresa factiunii, nu inteleg cum de fix aceleasi persoane (se cunosc bine) comenteaza pe acest topic. Server-ul este atat de mic incat sa ne invartim intr-un cerc al slabiciunii? (Ca sa nu ma exprim altfel.) Astept opinii si din partea altor persoane, care nu s-au pronuntat pe acest topic.
 7. S-a promovat diversificarea acestui tip de roleplay, devine plictisitor atunci cand este facut numai intern. Este clar faptul ca in afara de incendii si cateva accidente nu se intampla nimic IC, de aceea, EMS-ul este perceput ca fiind o factiune monotona. Problema vine din ambele parti, noi am facut si sustinut diverse evenimente, ba chiar am starnit anumite situatii in cadrul antrenamentelor, insa devine plictisitor daca nu exista si o implicare aparte a playerilor. Iar roleplay-ul de chirurg obositor si nefolositor, dupa cum spui tu, isi are rolul si scopul bine determinat, este ceva vital. @lammy Din partea ta astept dovezi in privinta roleplay-ului slab. (Aici nu ne legam de applicanti sau PF) Ai fost membru EMS si nu ai reusit sa te ridici la asteptarile factiunii, pe langa acest lucru tu cunosti bine faptul ca se organizau si coordonau diverse actiuni/evenimente. @Play Trebuie sa intelegeti, schimbarea este doar o perspectiva aparte, se pot face schimbari pana intr-un anumit punct. @Bad Boy Activitate mai mare - fiecare om are viata sa, nu pot obliga oamenii sa intre in joc la comanda. Exista persoane care au scoala sau un job. Handbook - Tu nu ai avut acces la handbook-ul real, ceea ce ti s-a pus la dispozitie a fost handbook-ul unui applicant. Voi sunteti responsabili si vi se spune de la bun inceput ca trebuie sa cereti lectii pe statie de la supervizori, pe langa acel handbook aveti avantajul de a lucra cu supervizorul pe manechin pentru fixarea informatiilor acumulate din acel manual. Cat despre restul, te rog sa vii cu dovezi solide. Referitor aluziei pe care ai facut-o ("prieten"), fiecare isi are parerea lui si este liber sa o exprime, eu nu ma pronunt in privinta ta, fiindca am in vedere anumite aspecte pe care le-am simtit de la bun inceput. @Bayt al-Hikma Au existat situatii de genul asta, unde a fost cazul. Deocamdata imaginatia playerilor a scazut, stiu numai sa se impuste ca in Vestul Salbatic si sa isi dea PK, automat. Atat timp cat nu exista imaginatia si preocupare, nu am cum sa starnesc din neant niste actiuni revolutionare. Acestea au fost facute in cadrul antrenamentelor. Ultima parte o iau ca pe o poanta de prost gust.
 8. Se vor lua masuri in privinta anumitor lucruri, imi pasa de parerea voastra, chiar extrem de mult. Rank up aiurea si nesactionarea membrilor pe plan intern este oarecum irelevant, au fost sanctionati atunci cand au fost prinsi ca au gresit (consultati sectiunea de pe gov), cat despre acordarea unui rank up, cred ca asta ramane la latitudinea membrilor din cadrul factiunii, fiindca nimeni nu cunoaste procedura de evaluare ca sa afirme faptul ca este dat aiurea.
×
×
 • Create New...