Jump to content

goldie

Designeri
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

152 Excellent

1 Follower

About goldie

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://goldieczr.tumblr.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. goldie

  SADoC

  Eu credeam ca am trecut de stadiul in care avem lag pe samp.
 2. //a cum am zis mai sus, un standard al pozelor cu roleplay.
 3. goldie

  SADoC

  Ar fi ceva frumos sa facem totul prin mapping exterior (camerele si celulele sa fie efectiv acolo, pe pamant, sa nu fie un loc unde dai /enter si te teleporteaza intr-un interior). Ar aduce la detaliu si ar face lucrurile mult mai frumoase si realiste.
 4. Topicul are ca rost dezvoltarea serverului pe partea de factiuni si afaceri. Exista o suma destul de mare de jucatori ce vor sa isi deschida factiuni sau noi afaceri, insa nu stiu ce fel de factiune/afacere sa inceapa. Nu au in dosarul de cunostiinte puncte precum 'ce factiune/afacere vor jucatorii' 'ce factiune/afacere ar scoate profit' 'ce factiune/afacere ar prinde popularitate' 'ce factiune/afacere ar ajuta la largirea diversitatii' etc.. Asadar, se asteapta reply-uri cu ce fel de factiuni sau afaceri ati dori sa vedeti pe server sau ati crede ca ar prinde lipici la public.
 5. goldie

  SADoC

  Toti sunteti la fel? Ti-am spus frumos, topicul asta e menit sa aducem propuneri si sa dezbatem subiecte legate de probabil viitoarea noua factiune. Si eu m-am oferit sa ajut cu mapping, insa am trimis un mesaj privat prin care mi-am exprimat dorinta.
 6. goldie

  SADoC

  Puteti sa nu va mai repetati? In ultimele trei pagini s-a tot discutat de SACF si mapping, va face Balthasir o echipa care va lucra la mapping din cate am inteles. Evident ca nu poate exista SADoC fara SACF.
 7. goldie

  SADoC

  In primul rand, deschiderea SADoC ar aduce, dupa parerea mea, factiuni cu activitatea principala in penitenciar. Pentru acest lucru, insa, este nevoie de mai mult decat o factiune noua si cateva obiecte puse. Prin 'mai mult' ma refer la sisteme intregi si o cu totul bataie de cap in privirea planificarii si structurarii tuturor obiectivelor proiectului. Pentru a iti desfasura la capacitate normala o factiune in penitenciar ai nevoie de un program din partea penitenciarului, asta include un sistem de inchidere si deschidere al celulelor, un sistem de evadare (eventual niste obiecte ce pot fi mutate in game fara a fi nevoie de un restart al serverului), si mult mai multe rankuri in SADoC decat gardian (Bucatar + mapping de sala de mese cu bucatarie, Infirmier + mapping de sala de urgente / operatii -> un exemplu, spun eu, bun pentru aceasta sala apare la inceputul sezonului 8 din Dr. House, Ingrijitori si administratori, etc..) Totusi, cel mai bun 'sistem' este atentia sporita din partea echipei de administrare. Faceti lucrurile frumoase si usoare, daca cineva vrea sa evadeze ascultati-l si ajutati-l in planul lui, chiar daca nu este suficient de bun incat chiar sa evadeze. Puteti chiar face un sistem de jail prin care jucatorii sa fie inchisi pe viata (cei ce vor factiuni sau roleplay in inchisoare) pe anumite motive si sa-si formeze un ch. dev. pe respectivul motiv.
 8. goldie

  SADoC

  V-a rugat baltha sa nu mai discutati de gov. S-a facut deja un topic despre gov, ati vorbit in el, s-a inchis, s-a luat o decizie. Suficient. Majoritatea lucrurilor pe care le-ai spus au mai fost discutate, insa mi-a atras atentia sistemul de MDC. Sistemul asta ar aduce actiuni roleplay foarte frumoase, astfel incat daca sistemul este facut bine poti chiar corupe un caracter pentru a elibera un anumit condamnat din penitenciar.
 9. goldie

  SADoC

  Majoritatea jucatorilor sunt arestati cu sentinte sub 30 minute. In viata reala, si arestul, si penitenciarul sunt pline de condamnati, intr-un joc este alta poveste. Trebuie sa adaptam lucrurile pentru cantitatea de jucatori si ratia de condamnati pe care o avem. Trebuie totusi sa intelegi ca exista reguli foarte stricte intr-o inchisoare si nu e chiar atat de usor sa-ti lase o femeie de serviciu o arma in baie. Daca vrei sa faci ceva de genul iti trebuie o actiune foarte elaborata aprobata de FM, la fel ca in cazul atentatelor teroriste si actiunilor de genul asta, pentru ca in viata reala daca ar fi atat de usor sa iei o arma in inchisoare ar fi teroare. Inteleg ca vreti actiune insa haideti sa pastram si o doza de realism. Pana la urma, si in realitate si in joc inchisoarea este o pedeapsa, nu ar trebui sa fie un prilejiu sa te distrezi si mai mult.
 10. Aici ai lasat 'codul penal actual', insa intre timp (de la creearea topicului pana acum) a fost modificat?
 11. goldie

  SADoC

  Scoaterea arestului din LS, toti detinutii vor fi transferati spre SACF si roleplay-ul va fi maxim acolo din partea condamnatilor. Ideal ar fi SACF-ul sa fie transferat undeva mai aproape de LS, cumva pe la periferie, nu atat de departe, pe o ferma, insa asta ramane la decizia voastra.
 12. goldie

  SADoC

  Cum spune si @Andrutu, singurul vehicul normal (autobuz, blindata sau caddy le incadram la masini speciale) ar trebui folosit pentru drumul LS-SACF sau invers, pentru ca unii membrii s-ar putea sa nu aiba posibilitatea sa faca drumul acela de fiecare data cand intra in joc. (Eventual sa existe un mic sediu in LS unde se gasesc aceste masini normale cu care sa te poti duce la SACF).
 13. goldie

  SADoC

  Mappingul nu cred ca formeaza deocamdata o problema, pentru ca daca Balthasir da un mic mesaj prin care cere ajutorul la jucatori in creearea mappingului pentru SACF, sunt 100% sigur ca vor exista jucatori ce se vor oferi sa ajute si toata zona va fi terminata in cateva zile. Munca in echipa trebuie adusa pe comunitate.
 14. goldie

  SADoC

  Nu ii vad rostul unui deagle intr-o inchisoare. Din cate stiu exista doua feluri de echipe intr-o inchisoare: *Echipa nr.1, cea de paza non-stop, ofiterii la uniforma cu tomfa si taser. *Echipa nr.2, cea de interventie, ofiterii in acele costume de urs cu beanbag-uri. In teorie ar mai fi o echipa de extrema urgenta cu arme de foc pentru cei inarmati insa nu cred ca va fi nevoie. Intr-o bataie generala nu vrei sa tragi cu gloante intr-un prizonier si sa omori 5. Pe langa acesti ofiteri ar fi frumos sa mai fie adaugate functii precum medici, bucatari, ingrijitori sau poate chiar functii ce stau la birou, sa dezvoltam o intreaga factiune pe aceasta tema, insa pentru buna functionare a factiunii va fi nevoie de multi prizonieri (eventual marirea sentintelor generale sau inchiderea arestului din LS) sau mai mult interes din partea jucatorilor pentru roleplay in inchisoare. Un sistem okay ar fi sa poti pune pe pauza timerul de jail pentru actiuni mai complexe unde nu vrei sa dispari din senin (sau atunci cand timerul s-a scurs sa fie nevoie ca tu, prizonierul, sa te duci la o usa si sa tastezi o comanda ca sa iesi din inchisoare). Ca masini ar fi Caddy (transport intre gardurile inchisorii), Bus (pentru transport masiv de puscariasi), Securicar (Pentru puscariasii de maxima securitate sau pentru transportul ranitilor la spital) si, in cazul in care chestia cu contabilii, secretarii si chestiile de genul se aplica, un Premier pentru business inafara inchisorii. Payday-ul va fi in functie de grad. Cel mai mic grad va avea salariul cu 200$ mai mult decat cel mai bine platit job de la primarie, de ex. daca la Trucker la 'skill' maxim iei 1.9k pe tura, in factiune ca cel mai mic rank sa iei 2.1k. Astfel nu vor exista discutii ca muncesti mai mult decat la un anumit job si iei mai putini bani.
×
×
 • Create New...