Jump to content

na' zmeu'

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 Excellent

1 Follower

About na' zmeu'

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/11/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  in ani '90

Profile Fields

 • Character Name
  Cauta-ma la caractere

Recent Profile Visitors

333 profile views
 1. Ce caut?: Player cu un roleplay complex ce ar dori sa fac roleplay ca fiul lui si sa am 18 ani. Mentionez ca sunt dispus sa imi dau CN. Pentru ce caut?: Ch.Dev frumos Contactati-ma prin: PM forum
 2. Ce caut?: O persoana feminina Pentru ce caut?: Relatie IC pentru a imi ilustra caracterul mai frumos Contactati-ma prin: PM forum.
 3. Ce caut?: Orice fel de factiune Pentru ce caut? Sa ma distrez Contacti-ma printr-un /PM.
 4. Caut un caracter masculin ce are IC mai mult de 35 de ani pentru a ma ajuta sa ilustrez un caracter. Dau detalii in /PM.
 5. Salut. Caut minim 5 persoane interesate de un nou concept in materie de Motorcycle Club. Seriozitatea, distractia, rabdarea si distractia sunt necesare pentru acest proiect. Accept orice grad de roleplay. Sunt dispus sa invat altii playeri sau sa fiu invatat de altii playeri la randul meu. Cei interesati sa imi lase un Mesaj Privat pe forum. Desigur cau si un co-lider pentru viitoarea factiune.
 6. Caut persoane cu un nivel mediu de roleplay pentru a avea pe partea In Character cativa prieteni pentru a-mi ilustra caracterul mai departe. Am doar cateva cerinte: Roleplay mediu Adolscent/a Pasionat cat de putin de masini & ilegalitati Astept /PM. Bafta!
 7. Caut o persoana dispusa sa imi roleze ca si iubita pentru un viitor character developement ce il voi deschide maine. Pot invata persoana din ceea ce stiu si eu. Vreau sa ilustrez 60% o relatie ( relatie de adolscenti 16-18 ani) si 40% viata caracterului printre ilegalitati si alte probleme in Los Santos. Astept un /PM pe forum cine ar dori.
 8. Caut cinci oameni seriosi si activi pentru o viitoare factiune. Pentru detalii astept mesaje private catre mine ( @Marijuana in Roleplay ).
 9. Salut. Caut în primul rând un membru serios și activ ce ar dorii sa fie co-lider la o viitoare facțiune. Caut și alții playeri dispuși sa roleze în viitorul meu proiect ce se va desfășura la început în Fort Carson. Orice player este interesat de acest proiect îmi poate lasă un mesaj privat pe forum.
×
×
 • Create New...