Jump to content

Bhowder

Members
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bhowder last won the day on 3 May

Bhowder had the most liked content!

Community Reputation

766 Expert

1 Follower

About Bhowder

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/01/2001

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. Fără un update la sistemul de joc și fără schimbări masive în ceea ce privește mentalitatea jucătorilor cât și a celor din staff, este imposibil să vedem o evoluție. Până la urmă nu văd de ce existe persoane atât de ațâțate împotriva STAFF-ului și a LSPD-ului, nu cred că părțile astea două sunt cele mai dăunătoare pentru comunitate, nu spun că nu ar trebui aduse modificări în cadrul acestor două, dar rămân la ideea că un update la sistemul de joc și prin update, mă refer la ceva serios, nu schimbarea unor culori, praf în ochi, adus jucătorilor.
 2. E aproape imposibil să nu existe o oarecare subiectivitate, în ceea ce privește voturile. băi copil edgy, calmează-te că mă apuc de tine, vrei să ne-o dăm în ambiții?
 3. Nu chiar, că nu sunt cu PSDu', vom merge probabil pe Alianța celor din probation, USR ăștia. Votați @Andi și @Bhowder 600
 4. @Andi și cu mine vom înființa primul partid. Încă nu ne-am gândit la denumire.
 5. Sunt multiple probleme în ceea ce privește comunitatea, însă cred vehement, că una dintre cele mai mari probleme pe care le are în acest moment comunitatea, este roleplayul regizat. Totodată, am observat că degeaba încerci să faci ceva să te zbați să fie o atmosferă cât mai plăcută etcetera, pentru că, trebuie să existe persoane care să-ți taie elanul. Mă aflu în probation de aproape jumătate de an, dacă nu mai bine, am reușit cu chiu cu vai să duc alături de @Andi o facțiune la oficial, proiect la care nu aveam asemena așteptări. Tot alături de @Andi și @Angel am realizat acel Cod penal, care eu zic că a adus un plus comunității dar degeaba, tot în probation am să zac și nu că m-aș plânge, dar sincer mi s-a cam luat și acum, dacă nu voi activa o lună sau ceva, tot acest progres și această muncă se va duce pe apa sâmbetei, reîntorcându-mă în blacklist. Sunt necesare schimbări, când vor veni, nu se știe. Un update, cred că ar face minuni.
 6. Forță rău. Tot așa cu IronHorsemen ăștia că sunt top.
 7. @Andi, poate ne promovează și pe noi în buletinul viitor, de la Probation la Player, cine știe....
×
×
 • Create New...