Jump to content

C3driK16

LS Police Department
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

C3driK16 last won the day on 6 August

C3driK16 had the most liked content!

Community Reputation

230 Excellent

1 Follower

About C3driK16

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 22/12/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  România, Dâmbovița.
 • Interests
  LSPD

Profile Fields

 • Character Name
  John Doe

Recent Profile Visitors

416 profile views
 1. #Edi, eu nu m-am referit la operatii, m-am referit la scenele in care se necesită EMS. Oricum voi trebuie să stati doar la spital si atunci când primiti un apel să actionati, sau poate doar o unitate să patruleze dar asta in cel mai rău caz.
 2. Dacă ar fi mai multi membrii FD si mai multă activitate din partea lor cât si mai multi playeri pe server iti zic eu că fac ce trebuie. Problema e alta, ei nu au ce Roleplay să facă dacă ei merg la un player rănit si el zice skip RP că mă bate mama să ies. Hai zău. Sau il vezi pe unu că e impuscat in picior si o ia la fugă pe urmă /q. Nu, dacă si ei ar avea cu cine să facă roleplay atunci ar putea să ajungă undeva.
 3. Si asta este adevărat. Dar ideea este că in PD sunt 30 sau maxim 40 care sunt (după mine putini la membrii care sunt pe server) dar din ei activează doar 20 să zicem. Nu cred că este un deranj dacă serverul o să aibă 100 de jucători sau peste. Acum nu ai cum să faci academie doar cu high command/staff ( un CoP, doi Deputy si un Captain) nu au cum efectiv să facă academia la 20-25 de oameni să zicem.
 4. La sistemul de graffiti dacă se adaugă nu cred ce lag ar putea să facă, suntem totusi in 2019 si se poate băga mai mult mapping si nu niste mici texturi pe perete cu un anumit scris făcut de jucător (la limita bunului simt că nu faci acum pe toti peretii) ? Totusi.
 5. Nu prea se merită, de abia ce te intâlnesti cu oameni prin LS, mai bine să găsesti oameni in zonele mai populate gen El Corona/Willowfield/Ganton/Idlewood/Downtown/Jefferson/Santa Maria si după să se deschidă si alte orase.
 6. Se dă wipe din câte a spus si Silvermask pentru că poate să apară probleme că sistemele sunt mai vechi, e si normal. Nu cred că stă nimeni să iti facă iar tot GM-ul de la 0 ca să iti rezolve anumite probleme.
 7. Tu poate nu ai nevoie de anumite lucruri, dar restul da, contează si ce spune 90% din comunitate, nu numai 10%. Mai bine se sterg toate bunurile dar se păstrează conturile la level 1 toate. Si eu am level 22 dar nu plâng pentru el sau pentru 1kk si mai multe masini, nu este nimic, se fac si reluăm totul.
 8. O fi joc vechi, dar accepti să mergi pe alt server să incepi de la 0 unde vezi sisteme mai avansate si asa mai departe? Da, dar pe acesta de ce nu? Nu inteleg.
 9. Bine spus, fiecare biz pus la licitatie, cine il ia il ia cine nu, asteaptă după următorul. Poate si preturile schimbate la masini/case/bizuri ar merge cât si banii pe care ii primesti pe payday/job. Nu crescuti ci scăzuti cred, aici nu mă bag.
 10. Citez pe Silvermask : "Legat de farming si situatia de la inceput cand se va redeschide serverul: Vom porni mai multe programe prin care vom oferi diverse bunuri in schimbul la roleplay, exemple care imi vin acum in minte ar fi un sistem de aprovizionare a factiunilor cu un anumit numar de arme, oferita sansa de a beneficia de un numar de case pentru factiune in cartierul respectiv, afaceri de inchiriat + multe altele. Probabil ati uitat insa exista un sistem actual prin care primiti pe fiecare ora suma de 1,500$ daca nu ma insel, fara sa faceti ceva. Deci nu va fi nevoie sa stati la job-uri (care vor suferi de asemenea modificari) pentru a face bani, cei ce nu doresc sa se implice in roleplay si ii intereseaza doar averea nu vor beneficia de aceste programe."
 11. Multe sisteme noi erau făcute de valele dacă mai era developer. Poate vă oferă el scripturile, pe baza de mapping am inteles că era ceva pregătit pt LSPD si EMS. EDIT : Sistemele sunt vechi, dacă ei incep să lucreze acum la gamemode si să adauge sisteme s-ar putea să se f*tă tot. Asa că pentru a nu strica si mai multe mai bine dă wipe si se reia cu bani/arme si asa mai departe de la capăt. Nu cred că doresti să vezi la un sistem de arme să zicem să ai de dinainte un pistol si printr-un bug să faci rost de 500 de gloante la el. Asa mai bine lucrează fără a găsi alte probleme.
 12. Bine spus, cel mai bine să vezi oamenii pe strâzi cum fac roleplay, cu masini ieftine, nu numai bullet/elegy. Si mai bine fără arme pentru că totusi, dacă o iei realistic nu ai accepta să mori pentru o injurătură sau că fugi de politie si tragi inapoi.
 13. Si dacă se inchidea acest server si se deschidea altul, nu tot de la 0 se incepea? Cu o bază stabilă in factiunile guvernamentale si playerii de la 0... Nu stiu care e bătaia...
 14. Stiti care e ideea, toti cei care zic că pierd arme bla bla ideea e că pe alte servere când vă apucati incepeti de la 0 nu cu alte arme si asa mai departe. Nu cred că ar strica să se inceapă iar de la 0 + că ar mai scoate lumea pe stradă, nu numai afk si asa in case.
×
×
 • Create New...