Jump to content

Blak

Designeri
 • Content Count

  638
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

464 Excellent

3 Followers

About Blak

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 05/08/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Character Name
  blak

Recent Profile Visitors

1,662 profile views
 1. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane doritoare intr-o factiune de durata, nu sunt 2 sa stiti de pe acum . Pentru ce caut? Contactati-ma prin PM sau discord blak#8032
 2. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane care doresc sa se distreze si sa faca roleplay din placere. Nu prea conteaza stilul de edit sau roleplay-ului. Pentru ce caut?: O factiune, detaliile le dau pe PM Contactati-ma prin: PM sau discord blak#8032
 3. Blak

  Skin-uri

  Daca te referi la modurile de la inceput. Daca te referi la folderul GTA exista regula urmatoare 10. Pirateria (warez-ul) Pe acest forum, este strict interzisă crearea subiectelor despre piraterie (warez), precum și purtarea discuțiilor despre programele piratate, instrucțiuni sau tutoriale de utilizare ale programelor piratate, publicarea sau solicitarea de crack-uri, surse de torent (trackere), serial numbers, cd keys, dlc-uri etc. De asemenea, este strict interzisă publicarea unor site-uri sau link-uri spre diverse programe sau aplicații asupra cărora nu dețineți drepturi de autor. Excepție de la această regulă sunt site-urile care permit astfel de lucruri și oferă în mod gratuit programul sau aplicația respectivă. SANCŢIUNI Încălcarea acestei reguli va atrage asupra utilizatorului suspend (ban) permanent pe forum şi ştergerea sau editarea postării sau topicului în cauză.
 4. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut ? Persoana cu caracter masculin. Pentru ce caut ? Dezvoltare caracterului, al personei cat si al meu. Am idei destule. Contactati-ma printr-un PM sau discord blak#8032 (on mai mereu)
 5. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: Persoane pentru roleplay de familie (sa nu fie prin factiuni ilegale, nu ma bag cu d-astea) Pentru ce caut?: Contactati-ma prin PM @Blak sau discord blak#8032 (mai mereu is online)
 6. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut ? Oameni Pentru ce caut ? Roleplay Dati Pm sau pe discord blak#8032
 7. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut? Persoane care doresc sa roleze ca niste cowboy Pentru ce caut? Contactati-ma prin PM @Nonchalant
 8. Blak

  Persoane pentru roleplay

  Ce caut?: O persoana care doreste sa faca roleplay de student / studenta ne intelegem noi. Pentru ce caut?: https://www.ro-rp.ro/forum/index.php?/forum/225-caracterul-tău/ character developing de studenti. Contactati-ma printr-un PM, va raspund rapid.
×