Jump to content

nonchalant

Members
 • Content Count

  1,148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

974 Expert

7 Followers

About nonchalant

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/08/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Profile Fields

 • Character Name
  we playin' for keeps

Recent Profile Visitors

3,193 profile views
 1. Putem afla si noi la ce etapa sunteti? Mapping / sisteme / wipe
 2. ROMÂNIA - ROLEPLAY REEVALUARE (SERVER) 1. INFORMAŢII JUCĂTOR 1.1 Nume şi prenume: Harold Gryen, Harold Wood, Roberto Espiga, Carlos Belucci 1.2 Level: 6 1.3 IP: Nu e nevoie, este in colt sus. 2. INFORMAŢII ADMINISTRATOR 2.1 Nume şi prenume: Carmine Palmintiri (Coordonator) 2.2 Funcţie: Admnistrator Coordonator 3. DESCRIEREA ACŢIUNII 3.1 Data şi ora: 2017-11-27 22:19:31 3.2 Regula încălcată (motivul afişat): weapon-hack 3.3 Perioada sancţiunii (în zile pentru ban, în minute pentru ajail): ban permanent 3.4 O explicaţie a acţiunii: Am folosit weapon-hack, am trecut de probation. 3.5 Motivul pentru care consideri că sancţiunea a fost acordată greşit: Pentru ca imi permite sistemul sa imi debanez contul. 3.6 Dovezi (link direct, nu cu img, şi nici album): 3.7 Link către BANLIST: https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15993.html https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15995.html https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15996.html https://www.ro-rp.ro/banlist/ban-15997.html 3.8 Martor(i): 3.9 Alte informaţii: 4. DECLARAŢIA JUCĂTORULUI "Trimiţând această reevaluare, afirm că toate dovezile şi faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau minţit în leătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate şi sunt făcute pe serverul România - Roleplay." 4.1 Înţeleg şi sunt de acord cu declaraţia de mai sus: DA
 3. Ce caut?: Un proiect nou. Pentru ce caut: Sa fac roleplay. Contactati-ma pe discord nonchalant#8032
 4. Nu vrem sa fie toti testerii din LSPD care sunt paraleli cu jocul. Daca au stat 10 ore si l-au lins pe sebi sau pe luci asta nu inseamna ca stiu roleplay. Ultimele 3 sesiuni au fost 50% LSPD, dintre care 1-2 erau activi la askq-uri si ajutau membri comunitatii. Aici e o poza cu toate persoanele care au primit tester in ultimele 3 sesiuni. Din toate 3 liste 5-6 persoane au luat pentru merit, au avut o influenta pozitiva pentru membri comunitatii. Acelea fiind @No Good / Oregontrail / @racknocz / Lakeshore / @DAY-DAY / @truth / @lost and damned si @dre. Ceilalti pe care nu i-am numit sunt degeaba, daca mai sunt in staff. Activitate de weekend doar. Restul au doar arfe, si-au luat functia in cap si iti dau /mute doar pentru o intrebare. Erau 4-5 testeri online, toti erau in LSPD si cand dadeam /askq niciun raspuns nu primeam. Daca se apuca un incepator de server si avea nevoie sa afle o informatie despre server OOC, nu IC. Sa primeasca tester doar persoanele cu o influenta pozitiva, nu LSPD care fac roleplay de robot. Pursuit, shootout, trafic stop, camp pe alte factiuni si apoi sa pupe pe staff-chat sau cum se cheama pe TS ca vor testeri si ei. Sa fie votati te catre tot stafful, dar daca un admin este in factiune cu un respectiv sa nu poata vota.
 5. Nu era vorba de genul de sanctiuni. Dar e prea mult 3 avertismente pentru un membru al staffului care trebuie sa fie un exemplu. Scazut la 2 avertismente ar fi OK.
 6. Noi suntem cei care strică serverul. Stati 1 ora full intr-un cartier si incepeti sa va plimbati cu M4 ca nu exista alti playeri pe server. Ai reclamatii la activ despre buna ta purtare si faptul ca nu meriti functia asta. Daca se gaseste scripter dati gamemode-ul ca nu o sa ajunga pe net. Cine are nevoie de gamemode-ul asta cu ultimul update in 2017. 100+ dupa rezolvarea bugului cu furniture. Cati vom fi daca se adauga sistemul de droguri/taguri si bug fix ? Constant 100 seara. Factiunile nu se vor mai inchide din lipsa membrilor si vor fi mai serioase. Schimbarea liderului LSPD, nu se ocupa cu nimic @Mr.Donut sau cine este lider la moment. Cresterea sanctiunilor pentru troll. Incetarea cu Avertismente la reclamatiile membrilor de staff si sa fie sanctionati ca toate persoanele daca nu le este frica de acel AV.
 7. Macar un admin isi da interesul pentru comunitatea asta! Sper sa rezolvati macar problema cu favorizarile. LSPD-ul este o lista continua pentru testeri, sunt testeri care folosesc testerul doar sa se plimbe sau sa foloseasca /mute cand li se ridica lor. Sa se simte ei, nu le dau tag ca dupa o sa prinda ura pe mine si o sa ma vaneze. Elegante e prima persoana care favorizeaza si isi face de cap pe server cum vrea el, injura / raspunde la reclamatiile membrilor din LSPD.
 8. E degeaba daca ne plangem la conducere. O sa primim aceiasi chestie ca data trecuta, promisiuni.
 9. Ce caut? Jucatori care doresc sa se distreze si nu vaneaza statutul de official. Pentru ce caut? Contactati-ma pe discord nonchalant#8032 sau Private Message.
 10. Ce caut?: Persoane doritoare intr-o factiune de durata. Pentru ce caut?  Contactati-ma prin PM sau discord nonchalant#8032
 11. Ce caut?: Persoane doritoare intr-o factiune de durata, sa ne distram! Pentru ce caut? Contactati-ma prin PM sau discord nonchalant#8032
×
×
 • Create New...