Sari la conținut

Postări Recomandate

axn-gengszter-620x348.jpg


The Eyes from the OtherSide este o organizatie criminala care isi desfasoara activitatiile in Los Santos. Acestia isi fac toate treburile din umbra,in momentul de fata politia doar a dat o porecla mafiei,nestiind nimic despre aceasta. 

Acestia pot fii vazuti in zona Dillimore,Market si Commerce fiind cele mai frecvent vizitate de catre membrii mafiei.Membrii sunt deghizati in civili,fiind extrem de greu de recunoscut,isi fac aparitia in locuri publice foarte rar si planuiesc fiecare actiune in parte timp de cateva zile chiar saptamani.


 

 Reguli
     Atunci cand carabinierii l-au arestat pe mafiotul Alberto Devontae pe 5 noiembrie 2007, printre lucrurile acestuia a fost descoperita o lista a codurilor mafioate care i-a uimit pe oamenii legii. Nimeni nu se gandise ca regulile mafioate au mers pana acolo incat sa creeze chiar "10 porunci" ale membrilor :
-Nimeni nu se poate prezenta direct unui "barbat de onoare". Trebuie sa existe o a treia persoana care sa faca introducerea.
-Niciodata sa nu te uiti la sotia unui prieten sau "barbat de onoare".
-Niciodata sa nu fii vazut in compania unui politist.
-Nu trebuie sa intri in cluburi sau baruri.
-Sa fii mereu pregatit pentru a indeplini ordinele date - chiar daca sotia ta este pe punctul de a naste.
-Trebuie sa fii intotdeauna punctual.
-Sotiile trebuie tratate cu respect.
-Atunci cand esti intrebat ceva, raspunsul nu trebuie sa contina decat adevarul.
-Nu poti lua bani care apartin unor sau uneia dintre famigliile mafioate.
       Ce fel de oameni nu pot intra in Mafie : oricine are o ruda sau un apropiat in politie, oricine nu respecta codurile morale si care are un comportament urat, oricine are o ruda care a tradat deja mafia.
  Exista, evident, si reguli perimate, care se foloseau de catre mafiotii sicilieni si care astazi nu mai sunt de actualitate. In orice perioada de timp, insa, familia si respectul aratat celor din jur au constituit o regula de baza a mafiotilor. Pare ciudat, dar orice mafiot devenea, in primul rand, un mare proprietar de terenuri, agricultura fiind o meserie de baza. Modul in care isi obtinea terenurile, finantele si bunurile reprezinta, insa, o alta poveste. Respectul reprezinta si astazi o norma de baza, chiar si in randul oamenilor simpli nefiind recomandat sa te adresezi doar cu numele respectivei persoane. De obici, atunci cand te adresezi unui cunoscut, sau chiar unui necunoscut, trebuie sa faci acest lucru mentionand inaintea numelui meseria celui apelat (Doctor, Inginer) iar in cazul in care nu o stii trebuie sa folosesti apelativul "Don".


 Structurile Mafiei
     Mafia siciliana are cea mai mare notorietate si este, totodata, mafia cu o structura bine articulata, in acelasi timp unitara, si organizata piramidal ierarhic. Aceasta are la baza "familia" in care opereaza sau pe care il domina. "Familia" este compusa din asa-zisii "barbati de onoare" si din "Soldati" constituiti in grupe. Deasupra "familiilor" se afla "comisia" sau "cupola", constituita din sefii mafiilor ale caror zone de influenta sunt limitrofe. Aceasta este condusa de un sef de comisie sau seful cupolei, care reprezinta, de fapt, puterea absoluta a Mafiei intr-o anumita provincie. Acest sef de comisie are diferite denumiri, cele mai cunoscute fiind "Capo". Multa vreme s-a crezut ca Mafia reprezinta doar un ansamblu de bande rivale aflate in permanent conflict. 
Boss[DON]: Cel mai inalt grad. Toti membrii organizatiei trebuie sa asculte de acesta. Are ultimul cuvant in orice decizie. 
Underboss: Grad mai mic decat donul, are putere peste toate gradele mai mici decat el. 
Consigliere[ADVISOR]: Membrii in care se poate avea incredere, treaba acestora este sa isi spuna parerea cu opinie la deciziile Donului. Sunt trimisi ca reprezentanti ai mafiei in diferite tranzactii si activitati. De obicei sunt avocati si sunt prieteni buni cu Donul. Nu au in sub-ordine nici o echipa, dar tot au o influenta foarte mare.
Caporegime[CAPO]: Sefi peste mici familii, formate din maxim 5 membrii. In mod normal sunt alesi de catre Underboss, dar de obicei Donul pastreaza aceasta responsabilitate.
Soldier: Membru al mafiei, ajuns dupa ce a trecut de stagiul de Associate. De obicei sunt recomandati de catre un Capo cand se elibereaza un loc. In cazul in care sunt mai multi pe un loc, Donul va face alegerea. Acestia vor intra in familia Capo-ului ce i-a recomandat.
Associate: Nu sunt membri ai gruparii, de obicei se ocupa cu vanzarea de droguri, jafuri si alte activitati ilegale. Primesc gradul de Soldier dupa ce dovedesc ca sunt de incredere si sunt loiali. 
 

Slave: Este cel mai mic rang si nu are nici o putere in Mafie.

Probation Slave: Sunt cei care doresc sa se integreze,soarta lui depinde de deciziile sefiilor mai mari.

 

nPjubEh.jpg


        

INFORMATII OOC

INFO: Factiunea isi rezerva dreptul de a-si alege membrii si de a-i respinge fara nicio explicatie.
INFO2: Factiunea incepe ca o simpla familie de italo-americani, care in cateva saptamani de Ch. Dev. detaliat se va transforma intr-un Crime Family.
INFO3: The Eyes from the OtherSide necesita cunostinte medii/ridicate in privinta roleplay-ului de Italian.
INFO4: Factiunea doreste sa portretizeze o organizatie de italieni din anul 2016.

INFO5: Orice membru integrat isi asuma riscul de a primi CK.
INFO6: Daca doresti sa faci parte din factiune, trebuie sa respecti urmatoarele conditii:
• Varsta caracterului tau poate varia intre 18-25 ani.
• Trebuie sa faci character development detaliat. Trebuie sa-ti rolezi fiecare sentiment si emotie in parte.
NOTA: Factiunea incepand ca un Crew, membrii vor fi tineri, la inceput de drum, neexperimentati in ilegalitati.

Editat de MaestrulBetiv
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adauga credite uratule, ca parca ziceai de mine ca sunt taran dela caruia ii bate porumbul in geam :)))

Daca iese ceva din primele pagini vin si eu, pana atunci mult noroc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...