Sari la conținut

Los Santos Government


Hatake.

Postări Recomandate

airplane-logo.png


 


   Jetavio este o companie de transport aerian orientată spre valoare și axată pe inovare în toate aspectele călătoriilor pasagerilor. Obiectivul nostru este acela de face din călătoria cu avionul o modalitate accesibilă de transport pentru cetățenii Americii, precum și de a oferi o experiență nouă de zbor tuturor călătorilor din orice regiune a tarii.

 

poza1.png


   Utilizăm tehnologii de ultimă oră pentru a face din experiența Jetavio o experiență remarcabilă în privința serviciilor și a raportului calitate-preț. Avem un model de servicii simplu: călătorii fără bilet imprimat, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor și timpului, posibilitatea de a călători pe scaune de piele de tip single și furnizarea de servicii de catering la cerere, contra cost.


 

 Considerăm că oamenii sunt cei care fac diferența, deaceea, echipa noastră, atât angajații de la bord, cât și cei de la sol, împărtășește aceeași pasiune: pasiunea pentru industria

aviatică. Echipa JETAVIO crede în standarde etice înalte, susținute de un stil excepțional de lucru în echipă. Compania noastră aeriană lucrează cu un personal dedicat, angajat din diferite țări din America de Nord / Sud.

pilot.png


 

   Scopul eforturilor noastre este de a garanta siguranta transportului aerian pentru clientii nostri in conformitate cu reglementarile si standardele de aviatie interne si internationale. In urma controalelor repetate ale aeronavelor sale, Jetavio a fost clasificata ca indeplinind in intregime normele de siguranta a zborului de catre programul SAFA (Safety Assessment of Foreign Aircraft), ceea ce demonstreaza preocuparea continua a companiei Jetavio pentru siguranta si confortul pasagerilor sai.

safety.png


media.png

 

poza2.png

 

poza3.png


poza4.png

 

 


 

IN CURAND:

- PAGINA CU PRETURI -

- PAGINA CU CALATORIILE DISPONIBILE -

- INFORMATII DESPRE CALATORII -

- PAGINA CONTACT -

- INFORMATII ANGAJARI -

Editat de Quit.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...