Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

R8fJp4E.png

 

flood2.png

 

R8fJp4E.png


Salutare tuturor!
R8fJp4E.png

  • Los Santos Fire Department & Emergency Services atentioneaza cetatenii orasului Los Santos si, in special, pe locuitorii din Red County faptul ca raul local se afla intr-o ascensiune constanta, lucru ce va duce la inundarea imprejurimilor.
  • In continuare, vom afla ce crede Commissioner Diego Ramsey si ce masuri vor fi luate:

   

Citat

"In primul rand, vreau sa asigur fiecare cetatean al orasului ca Los Santos Fire Department & Emergency Services a inceput pregatirile pentru batalia impotriva apelor. De-asemenea, putem sa precizam faptul ca departamentul este plin de membrii priceputi, ce au ore intregi de pregatire pentru situatii de acest gen, deci, fiecare cetatean poate sa isi puna increderea in noi.
    In cel de-al doilea rand, ne-am gandit la ce masuri vom lua impotriva acestui eveniment, astfel incat, multiple echipaje se vor ocupa de evacuarea cetatenilor in cazul in care situatie ne va iesi de sub control, de-asemenea, vom construi baraje si santuri pentru a impiedica apa sa ajunga la locuinte sau, in cel mai rau caz, pentru a ne castiga niste timp."

 

  • Atentionarea este valabila din 20 Martie, de la ora 00, pana in 24 Martie, ora 00, perioada in care bazinul hidrografic din zona Red County este intr-o curenta ascensiune. In acest moment, membrii departamentului construiesc baraje la malul raului si sunt pregatiti sa intervina in cazul in care apele ies de sub control.

R8fJp4E.png
Comunicat de Presa oferit de Public Affairs Division din cadrul Los Santos Fire Department and Emergency Services.
Los Santos Fire Department and Emergency Services. Toate drepturile rezervate.
Echipa LSFD&EMS va multumeste pentru atentie.

 


 
Edited by Rvmses

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×