Jump to content
Sign in to follow this  
Goddess Annabelle

Buletinul Comunității — AUGUST 2018

Recommended Posts

vrYxwDW.png

 

Stimați jucători,

 • Ajunși la finalul lunii August 2018, putem spune că România Roleplay a început ușor-ușor să crească și nu putem decât să fim bucuroși și să vă mulțumim din suflet pentru acest lucru. Am observat un număr impresionant de persoane care doresc să se implice în viitorul comunității și majoritatea au fost luați în considerare pentru că cealaltă parte din ei doar repetau ceea ce era scris deja. Ne-am apucat atât cât ne permitem momentan de treabă și sperăm ca lucrurile să evolueze și mai mult pe viitor, dar până atunci, rămâneți cu noi pentru a citi noutățile din această lună care nu sunt atât de multe. :)) 

 

noutati.png

 

LA GUAJIRA PRIMEȘTE OFICIAL

 

 • O facțiune bună și cu foarte mult potențial— asta putem spune despre La Guajira. Ideile unice și implicarea foarte mare au dus spre succes această facțiune condusă de @Sargon. Această facțiune a deschis cu timpul și San Andreas National Guard, lucru impresionant, și totodată a fost implicată în numeroase acțiuni frumoase pe server. Din nefericire, aceasta s-a închis în această lună, însă considerăm că trebuie menționată fără dar și poate. Felicitări lui @Sargon și restul echipei lui pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă. Sperăm să avem și alte facțiuni de acest gen pe viitor.

 

REGULĂ PENTRU NON-REALISM

 

 • Ne jucăm în continuare pe un server de Role Play, ceea ce înseamnă că fiecare lucru pe care îl facem trebuie să respecte realitatea. Am observat că pe server apăruse un val ceva mai mare de jucători care încălcau această realitate pe care trebuie să o respectăm în momentul în care facem Role Play, așa că am decis să implementăm această regulă în primul rând pentru a reuși să învățăm mai ușor jucătorii, dar și pentru a-i putea sancționa pe cei care în continuare încalcă acest lucru de bază al Role Play-ului. Sugestia a fost implementată și este valabilă în acest moment, așa că vă rugăm să consultați regulamentul server-ului pentru mai multe informatii referitoare la Non-Realism.

 

APEL DE URGENȚĂ

 

 • Apelul de urgență a început printr-un topic în care un jucător spunea ce anume am putea să schimbăm pentru ca această comunitate să avanseze. În scurt timp, un număr imens de jucători i-au urmat exemplul și s-au implicat în a aduce idei pentru dezvoltarea server-ului și nu  putem decât să vă mulțumim pentru acest lucru. Răspunsul din partea staff-ului a fost unul întârziat, șim acest lucru, însă sperăm să fie destul de bine realizat și pe înțelesul tuturor. La scurt timp după postarea mesajului nostru pentru "Apel de urgență", am început să implementăm ușor-ușor sugestiile voastre din acel topic și am început să ne gândim la noi metode pentru a dezvolta această comunitate. Sperăm ca în viitorul apropiat să implementăm cât mai multe dintre sugestiile voastre, însă pe moment trebuie să știți că facem tot ce putem. Mai multe informații despre răspunsul nostru le puteți găsi în anunțul de pe forum și în topicul pentru informare de mai jos.

Statistici.png

 


 • cjw2fK4.png

 


 • rFYY5ns.png

 


 • 8GoProk.png

 


 • UFeipJe.png

 

incheiere.png

 

 • Am ajuns și la finalul acestui buletin de știri. Mulțumim că sunteți alături de noi și că ne ajutați să ne dezvoltăm. Sugestiile voastre vor fi luate în considerare și sperăm ca majoritatea dintre ele să fie implementate în cel mai scurt timp posibil, insă vă rugăm să aveți puțină răbdare pentru că toate se vor întâmpla. Vă urăm de pe acum mult succes cu noul an școlar, pentru că acesta se apropie cu pași repezi. Amintiți-vă că școala este cea mai importantă și trebuie să îi acordați importanță maximă dacă vreți să reușiți pe viitor. Sperăm să ne auzim cu bine în următoarea lună. Mult succes! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari!

De data asta chiar sunt primul care comenteaza aici, ey ey ey

Share this post


Link to post
Share on other sites

La tot mai bine. Respectul meu staff-ului pentru implicare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitări. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ESY nu mai intra si el sa se ocupe de donatii? Astept de doua saptamani si nu am primit nici un raspuns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca de fiecare data ati crescut si totul e perfect..

felicitari! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csz....GG, si multa bafta,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...