Jump to content
Sign in to follow this  
Dirty South

BULETIN LUNAR DE ȘTIRI - DECEMBRIE, 2018

Recommended Posts

 

1ylr64K.png

 

AbLmf8g.png

 

 

     Începutul lui decembrie aduce și un nou început în cadrul departamentului Los Santos Fire. Larissa Musgrove a fost decorată ca Fire Chief, iar prima ei mișcare a surprins întreg spitalul. Acesta este discursul dânsei:

Quote

      Această lună a fost una de continuă evoluție pentru acest departament, reușind să atingem în jur de șaptezeci și cinci la sută din scopurile pe care ni le-am propus. Astfel, doresc să le mulțumesc foștilor colegi Cevonte Myers și Rowan Mortimer, cât și Yaseminei Aksu, care m-au ajutat să repunem bazele spitalului All Saints. Echipa este și va fi într-o continuă schimbare, iar, din această cauză, și departamentul va fi, în continuare, într-o evoluție permanentă. Aveți grijă de dumneavoastră și țineți minte: un măr pe zi ține doctorul departe!


     O felicităm pentru funcția primită și îi urăm succes în continuare!

 

 

 

 


 

QcxTGdt.png


 


 

 

logo.png

 


 

      Prima academie de când departamentul, cu sediul în All Saints General Hospital, a devenit Los Santos Fire Department s-a finalizat și ea. Cu un total de șaisprezece C.V.-uri înaintate către Office of Administrative Services, doar nouă dintre aceștia au reușit să treacă atât de proba fizică, cât și de examenul scris. Noii angajați ai departamentului sunt următorii: William Walton, Jayceon Watson, Vlad Morello, Pasqual Velasques, Lynda Borowski, Johson Allyson, Marco Buonarrotti, Amon Atshushi și Rockwell Ted. Îi felicităm încă o dată și le urăm o carieră ușoară!


  

 

nU2X7lN.png


oZ1gzWg.png

 

 

 

      Membrii departamentului, specializați în prevenirea incendiilor și siguranța cetățenilor, încep controalele în localurile din San Andreas. Aceștia vor controla amănunțit dacă localurile în care vor efectua controale respectă regulile prevăzute în întocmirea unei afaceri publice. Deținătorii trebuie să dețină o licență validă, pe care o pot obține făcând o cerere pe site-ul guvernamental al departamentului. Localul trebuie să respecte regulile de igienă și să prezinte ieșiri de siguranță, respectiv extinctoare perfect funcționale. În atenția tuturor deținătorilor, amenzile sunt cumprinse între 2,500 de dolari și 7,500 de dolari și închiderea afacerii deținute.

 


 

 

HwIrroU.png

 

      Începând cu această lună, fiecare cetățean își poate întocmi o asigurare medicală la All Saints General Hospital, depunând o cerere pe site-ul guvernamental al departamentului. Această asigurare trebuie plătită lunar, iar, în cazul unui tratament mai costisitor, puteți fi scutit de plățile pentru diverse operații sau tratamente medicamentoase. Costul unei asigurări medicale este de 500 de dolari pe luna sau 6,000 de dolari pe an. Această asigurare vă asigură, totodată, suport non-stop în cazul unei probleme medicale pe care o întâmpinați.

 

 

 


 

 

ffU29ZU.png


 

 

      Dedicația, seriozitatea de care au dat dovadă și performanța angajaților nu este lăsată de o parte, acest lucru fiind vizibil în premierea și promovarea lor. Următoarea listă conține promovările lunii Decembrie, în ordine descrescătoare a rangurilor.

 


 

            High Command Staff:

 

      ─ Deputy Chief - Assistant Fire Chief: Yasemin Aksu
      ─ Battalion Chief - Deputy Chief: Nathan Rexford
      ─ Captain II - Deputy Chief: David Van Dijk

 

            Supervisory Staff:

 

      ─ Field Supervisor - Lieutenant I: Taylor Fields
      ─ Field Supervisor - Lieutenant I: Michelle Jefferson
      ─ Fire Engineer - Field Supervisor: Dean Severide

 

            Fire Staff:

 

      ─ Senior Firefighter - Fire Engineer: Lisa Mitchell
      ─ Senior Firefighter - Fire Engineer: Rebecca Andrews
      ─ Senior Firefighter - Fire Engineer: Gabriele Queen
      ─ Firefighter II - Senior Firefighter: Kevin Sayen
      ─ Firefighter II - Senior Firefighter: Kristina Sokolov
      ─ Firefighter I - Firefighter II: Michael Tyrese
      ─ Firefighter I - Firefighter II: Vlad Morello
      ─ Firefighter I - Firefighter II: Rockwell Ted
      ─ Firefighter I - Firefighter II: Pasqual Velasques
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Matias Vidal
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Adam Chol
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Derreck McLaugh
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Allyson Johson
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Marco Buonarrotti
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Amon Atsushi
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: Jayceon Watson 
      ─ Probationary Firefighter - Firefighter I: William Walton


 

 


 

 

((

njkb1sT.png

 

      După o serie de evenimente negative pentru Los Santos Fire Department, o veste bună își face apariția printre membrii facțiunii, și anume site-ul https://www.ro-rp.ro/ems/index.php. Site-ul a fost într-o lungă perioadă de inactivitate, dar, cu ajutorul staff-ului server-ului, acesta a revenit, reformatat și în aceeași structură. Site-ul, deoarece este încă la începuturile sale, va fi într-o continuă schimbare, respectiv o continuă evoluție. Dorim, prin această cale, să le mulțumim celor care au contribuit la refacerea lui!

 

 

 

))

 

 


 

Acest buletin de știri a fost adus dumneavoastră de către Los Santos Fire Department, implicit de către membrii Public Affairs. Orice comentariu de natură pozitivă, cât și negativă, va fi trimis către Director of Public Affairs David Van Dijk sau către Fire Chief Larissa Musgrove, iar ei vă vor răspunde întrebărilor și feedback-ului privind acest articol.
Los Santos Fire Department © 2018. Toate drepturile rezervate

 


 

 

 

 

Echipa Los Santos Fire Department vă urează un an nou fericit și plin de bucurii!

Edited by Dirty South

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×