Jump to content
Sign in to follow this  
reender

Buletinul comunității - DECEMBRIE 2018

Recommended Posts

kAMrQtf.png

 

Stimați jucători,

 

 • Buletinul comunității din ultima lună a anului 2018 a venit cu o mică întârziere cum de altfel e și firesc ca în această perioadă fiecare dintre noi să își petreacă timpul cu familia sau cu prietenii și să sărbătorească așa cum este și normal în această perioadă de trecere dintre ani. În această perioadă au avut loc mai multe schimbări în cadrul conducerii unor facțiuni, în cadrul Faction Management, dar și o actualizare a script-ului și a STAFF-ului prin intermediul reintegrărilor și aplicațiilor pentru funcția de tester. Mai multe detalii o să fie prezentate în continuarea acestui buletin.

 

 

noutati.png

 

RESTRUCTURARE FACTION MANAGEMENT

 

 • Funcția de Head of Factions a fost ocupată de @Aryan și dorim să îi transmitem pe această cale felicitări și multe, multe realizări. De când a ocupat această funcție, meritul lui a fost acela de a restructura FM-ul și de a-l reduce la un număr destul de restrâns de persoane a căror atribuții au fost conturate mult mai bine. Încă o dată dorim să-i transmitem mult succes lui @Aryan cu această funcție și la mai multe realizări!

 

 • Funcția de Head of Illegal Factions a fost ocupată de @ACE căruia îi transmitem mult succes și sperăm ca alături de celelalte persoane din cadrul Faction Management să reușească să aducă pe server același spirit care a fost cândva și creat de către facțiuni. Pe de altă parte, sub conducerea sa mai multe facțiuni cu calitate în roleplay au fost promovate la statutul de oficial reușind să ne încânte pe zi ce trece prin roleplay-ul lor.

 

 • Funcția de Head of Legal Factions a fost ocupată de @Hatake. căruia, la fel, îi dorim mult succes cu noua funcție și la mai multe realizări. Sub conducerea sa și prin alegerile bune pe care le-a facut a reușit să readucă o facțiune la nivelul de plutire și anume EMS, plus a reușit să redeschidă încă o facțiune care a prins și ea succes, San Andreas Network. 

 

 

 

RESTRUCTURARE ȘI ROL FACTION MANAGEMENT PUBLIC

 

 

 • A fost introdusă funcția de Head of Faction Management Public care este ocupată de @Erasyl_Aliyev și care are dreptul de a-și alege propriile persoane care să ocupe această funcție. Totodată, rolul acestei funcții s-a schimbat odată cu restructurarea Faction Management, primind drept deplin de vot asupra a tot ceea ce se discută în interiorul Faction Management. 

 

 

 

 

BALTHASIR, LIDER EMERGENCY MEDICAL SERVICES

 

 • Factiunea Emergency Medical lider este condusă acum de către @Balthasir, căruia îi dorim mult succes cu funcția pe care a mai deținut-o și în trecut. De când a primit această funcție se cunosc schimbările care au avut loc în cadrul facțiunii și putem observa acum faptul că facțiunea prezintă activitate, potențial în roleplay și o echipă compactă. 

 

 • Un alt merit al lui @Balthasir a fost acela de a reface GOV-ul facțiunii de la 0 alături de câteva dintre persoanele din facțiunea respectivă. După cum știți, GOV-ul a fost distrus de o serie de persoane care au încercat să facă ceva pentru această facțiune, dar și-au depășit propria condiție. Tot ce a fost, rămâne acum de domeniul trecutului. Pentru mai multe detalii referitoare la GOV puteți accesa link-ul: https://www.ro-rp.ro/ems/

 

 

FELEP, LIDER SAN ANDREAS NETWORK

 

 • San Andreas Network, facțiune care a fost redeschisă nu cu mult timp în urmă sub conducerea lui @young wolf from 1918, cunoaște acum un alt lider. Din diferite motive personale ale liderului anterior, funcția de conducere a acestei facțiuni este ocupată acum de către @felep căruia îi dorim mult succes cu noua funcție și cât mai multe realizări.

 

FELICITĂRI, SHAWN CITY!

 

 • Facțiunea Shawn City denumită acum Chamberlain Mafia, după o perioadă în care au dat dovadă de seriozitate, muncă și roleplay de calitate, au reușit să obțină statutul de oficial și între timp și TYPE II. Felicitari @Swervo și echipa pentru munca depusă până în acest moment și sperăm să ne încântați în continuare la fel cum ați făcut-o și până acum. 

 

 

FELICITĂRI, BIG VARRIO MARAVILLA!

 

 • Facțiunea Big Varrio Maravilla reușește să obțină statutul de oficial ca urmare a muncii, activității și calității de care au dat dovadă până în acest moment și așteptăm mai multe lucruri din partea voastră fiindcă știm de ceea ce sunteți în stare. Felicitări @PRAYER și echipa pentru munca depusă și sperăm să vă mențineți mult timp în top. 

 

XANAX, HEAD OF DESIGNERS

 

 • După cum bine știți, secțiunea de Design și Grafică a avut o perioadă de inactivitate. @Xanax. a fost pus în conducerea echipei și a demonstrat că totul se poate repara. Acesta a refăcut echipa aproape integral și îi urăm succes cu noua funcție.

 

ACTUALIZARE SCRIPT

 

 

 

promovari.png

 

ADMINISTRATORI PROMOVAȚI

@Mr.Donut — Moderator → Administrator Senior

@king strappy — Moderator → Administrator Senior

@morphium — Asistent → Moderator

 

TESTERI PROMOVAȚI

@ACE — Tester → Asistent

@$URGICAL $TEEL — Tester → Asistent

@xflow — Tester → Asistent

 

PLAYERI REINTEGRAȚI

@xxx — Player → Asistent

@tyl3r — Player → Tester

@Bill — Player → Tester

 

PLAYERI PROMOVAȚI

@#Gugu — Player → Tester

@No Good — Player → Tester

@Dirty South — Player → Tester

@Xanax. — Player → Tester

@specter  — Player → Tester

@omar arabboy  — Player → Tester

 

 • Felicitări tuturor celor care au fost promovați în cadrul STAFF-ului cât și celor reintegrați!

 

incheiere.png

 

 • Am ajuns și la finalul acestui buletin lunar. A fost o lună destul de însemnată și cu câteva evenimente specifice acestei perioade a anului. Totodată a fost o lună cu o serie de transformari importante la nivelul staff-ului cât și un mic update după o perioadă de pauză.  În încheiere, vă dorim să aveți un An Nou Fericit, plin de realizări, iar toate dorințele pe care le aveți în următorul an să vi se împlinească. La mulți ani tuturor!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

felicitari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Administratori Degradati - @reender Moderator - Asistent


Succes =))

Share this post


Link to post
Share on other sites

tare

Share this post


Link to post
Share on other sites

tare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitări. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 34 minute, ItzErik a spus:

Administratori Degradati - @reender Moderator - Asistent


Succes =))

o luna buna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitasions...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Surpriza speciala, mult asteptata care a picat chiar in prima zi din noul an, dovedeste multe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×