Jump to content
Sign in to follow this  
DAY-DAY

Buletinul comunității - FEBRUARIE 2019

Recommended Posts

zjc84By.png

Stimați jucători,

 • Bine v-am găsit în luna februarie 2019. Această lună a fost una productivă din toate punctele de vedere, cu multiple modificări pozitive.  Echipa administrativă a comunității a jucat un rol important în satisfacerea jucătorilor și de-a lungul acestei luni a avut sarcina de a analiza, dezbate și găsi rezolvări pentru problemele apărute. Pentru a afla îndetaliat noutățile acestei luni, vă invit să citiți întregul buletin.
   

 

noutati.png

O nouă echipă Faction Management

 • Head of Factions, @Aryan, a decis să restructureze echipa Faction Management, alcătuită din următorii membrii staff: @señor eddie, @Lothar, @xflow, @blind și @Splinter Head of Ilegals Factions @ACE, iar în prezent Head of Legals Factions @Mr.Donut înlocuindu-l pe @Hatake. pentru o perioadă nedeterminată. Tot o dată, această echipă a ajutat în realizarea unui nou regulament INTERACȚIUNI ÎNTRE FACȚIUNI — TIPURI DE RĂZBOI și au adăugat o regulă cu privire la răpiri. Fiind la capitolul Faction Management, această lună 3 facțiuni au fost promovate la funcția de oficial după multiple voturi și dezbateri în cadrul echipei. Felicitări, Westside Mob!

 • După cum bine v-ați obișnuit deja majoritate dintre voi, @Gotti, a reușit să aducă încă o facțiune la statutul de oficial. Facțiunea prezintă un roleplay calitativ, formată din membrii pe măsură. Felicitări @Gotti, cat și echipei tale pentru efortul depus si drumul parcurs!
 
 

Felicitări, The Zeta Brothers - Alcides Cartel!
 • The Zeta Brothers - Alcides Cartel, este una dintre facțiunile promovate la statutul de oficial de către echipa Faction Management. @Kelan. a dat dovadă de seriozitate și muncă în echipă alături de membrii săi încat au reușit să promoveze această facțiune.  Felicitări @Kelan., cat și echipei pentru efortul depus si drumul parcurs!
 
 
Felicitări, Aryan Brotherhood!
 • Aryan Brotherhood, facțiune condusă de către @racknocz, a reușit în această lună să fie promovată la statutul de oficial de către echipa Faction Management. El, cât și echipa sa, au depus un efort de apreciat pentru a ajunge în acest punct. Felicitări @racknocz, cat si echipei pentru efortul depus si drumul parcurs!
 
 
Medivh, noul lider Emergency Medical Services
 • @Balthasir, a decis, ca noul lider al facțiunii legale Emergency Medical Services să fie ales de către el însuși, fără posibilitatea de a aplica pentru această funcție, deoarece @Medivh face parte de mai mult timp din facțiune și a ajutat la clădirea internă, astfel, el a fost persoana potrivită acestei funcții. Felicitări @Medivh și succes în dezvoltarea maximă a facțiunii!

 

 

Sanbook, rețeaua de socializare San Andreas
(https://sanbook.ro-rp.ro/)

 • Sanbook este reintrodus după o perioadă îndelungată de cand a fost scos din uz acest site. Majoritatea cunoașteți despre ce este vorba, Sanbook reprezintă o rețea de socializare pentru populația din San Andreas, un mediu online In-Character,  un beneficiu pentru anumite tipuri de roleplay. Se lucrează la un regulament, în mod cert, unul foarte server pentru încălcarea unor anumite reguli, pentru a nu se creea ulterioare abuzuri pe site ce duc la încălcarea regulamentului comunității. Pentru mai multe informații accesați ACEST LINK!

STATISTICĂ VIZUALĂ SANBOOK

625408254f5e76d13928dc2c13a0a79d.png


 


 
Schimbare în regulament,  adăugată regula NR. 51
 • Regula 51 constă în sancționarea celor ce se folosesc de Non Player Characters pentru a se avantaja. Era o problemă ce se discuta din trecut, deoarece au existat mai multe cazuri de încălcare a acestei reguli, într-un final, @Balthasir a rezolvat problema implementând această regulă. Mai multe detalii puteți găsii accesând postarea de mai jos ce vă va redirecționa direct la regula proaspăt adăugată.

 

 promovari.png

ADMINISTRATORI PROMOVAȚI

@reender - Asistent → Moderator


TESTERI PROMOVAȚI

@Bill - Tester → Asistent

@blind - Tester → Asistentincheiere.png
 • Dragi jucători, vă mulțumim că ne sunteți alături în continuare și mulțumim că ați citit întregul buletin lunar. Sperăm să vă distrați prin activitatea voastră pe joc, spor la roleplay, însă fără abuzuri și încălcări de regulament! Și... pregătiți-vă de noul anotimp și schimbarea de vreme! Băieți, să nu uitați de mărțișoarele specifice sărbătorilor din Martie! 
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

cam gaygay dar imi plc

bravo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari EXMILITARY a fost scos din staff!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites

la cat mai multe lucruri pozitive

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo, frumos.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 23 ore, EXMILITARY a spus:

Felicitari EXMILITARY a fost scos din staff!!

inca mai exista o speranta pe server <3 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo la oficiale :star:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aryan principal

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...