Jump to content
JUDGE

Buletinul comunității - IUNIE 2019

Recommended Posts

cepulamea.png

 

Stimați jucători, 
Bine v-am regăsit pentru buletinul de știri a altei luni. În cele ce urmează, vă vom prezenta evenimentele notabile ale acestei luni. Totodată, prin acestă cale, dorim să le urăm succes și multă baftă celor care susțin ultimele probe ale bacalaureatului!
 

 

noutati.png

 

  SCHIMBARE ÎN ECHIPA ADMINISTRATIVĂ

 

 • Timpul ne oferă, dar timpul ne și ia. De data asta, le-a făcut pe amândouă. @Goddess Annabelle a renunțat, pe unsprezecele acestei luni, la funcția în staff de administrator principal, după o lungă cursă în a ajunge la nivelul la care a stat un timp îndelungat. Dorim, prin această cale, să îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru server și pentru comunitate și să îi urăm succes. Totuși, postul nu a fost lăsat liber pentru mult timp, fiind ocupat de @Mr.Donut. Tot prin această modalitate vrem să îl felicităm pe Mr.Donut și sperăm să rămână o vreme îndelungată alături de noi. Multă bafta! <3   

 


   APEL DE URGENȚĂ

 

 • Ultimul apel de urgență a venit cu o multitudine de schimbări în avantajul jucătorilor și a server-ului. De curând, un nou topic pe aceeași tematică și-a făcut apariția aproape de începutul lunii și, într-un timp foarte scurt, toți jucătorii și-au dat cu părerea, au criticat și au lăudat. Datorită implicării multora în acest topic, schimbările au început să apară, precum următoarele înscrise în acest topic:

 

 

UN NOU TIP DE REEVALUARE

 

 • Pentru cei care nu sunt la curent cu reevaluările, începând cu această lună, orice persoană care a fost banată permanent înainte de 12 iunie poate să facă o reevaluare de acest tip pentru a-i fi scos banul și a primi acces la caracter. Pe scurt, dacă ai greșit și consideri că meriți o a doua șansă, ești mai mult decât bine venit să-ți încerci norocul cu această reevaluare. Mai multe informații se găsesc în următorul topic: 

  soimanitorul, HEAD OF MAPPERS

 

 • Această lună aduce comunității un nou Head of Mappers. Persoana pusă în conducerea mapper-ilor este @soimanitorul, o persoană care este dornică să readucă echipa înapoi la glorie și să înfrumusețeze experiența pe server cu proiectele ce urmează să vină. Îi urăm mult succes acestuia pentru funcția primită și să-l felicităm totodată pentru reușită. Sperăm să aducă numai lucruri bune în perioada șederii lui în această funcție. <3 

 


  soul of war, HEAD OF DESIGNERS

 

 • Tot în această lună s-a ales și un nou Head of Designers. @soul of war este dornic să impresioneze comunitatea pe partea de Design & Grafică, alături de echipa lui. Îi urăm mult succes pentru funcția pe care o deține și îl felicităm pentru că a reușit să o primească. <3 

 

 


   Gotti, HEAD OF FACTIONS

 

 • În alte știri, @Gotti a fost desemnat noul Head of Faction, funcția care se ocupă cu management-ul facțiunilor și menținerea unui RolePlay calitativ. Totodată, a avut nevoie de încă două persoane care să-l ajute și astfel au venit @morphium ca Head of Legal Factions și @Erasyl_Aliyev ca Head of Illegal Factions. Le urăm muncă ușoară și success cu funcția! <3 

 

 


  FACTION MANAGEMENT SI FACTION MANAGEMENT PUBLIC

 

 •   Un nou inceput și pentru echipa Faction Management Public. @Andi este desemnat drept Head of Faction Management Public. Odată cu schimbarea liderului, Faction Management Public are parte de noi membri adăugați, printre care se numără: @Bhowder, @Cătă05, @Kenny[] și @Filip_Gojkovic.  Au fost aleși și noi membrii ai Faction Management: @blind, @Gugu, @Eddie, @dre, @racknocz, @lost and damned, @Asmodeus., @Trustmotorcy, @DAY-DAY, @prayer, @Pontius Pilatus & @pimp. MFL. Le urăm multă tuturor baftă!
 •   Totodată, de la jumatătea lunii iunie, facțiunile pot beneficia de un Faction Handler din partea echipei Faction Management Public. Odată cu această modificare, cererile pentru statutul de oficial au fost eliminate, încât Faction Handler-ul solicitat se va ocupa de asta. Mai multe informații aveți în topicul care urmează. :astonished:

 

 


  FACȚIUNILE GUVERNAMENTALE PRIMESC UN LIDER NOU

 

 • Un nou început și pentru facțiunile guvernamentale. Los Santos Police Department este preluat de @aemilio, un membru vechi al acestei comunități, care are șansa să aducă ceva nou. Pe cealaltă parte, noul Fire Chief al Los Santos Fire Department este @Arxancy. Pe partea de politică, @Gotti este noul primar al orașului Los Santos și conducătorul Los Santos Government-ului, iar pe partea de jurnalistică și reportaje, @ItzErik a preluat tronul companiei San Andreas Network. :like:

 

 

 

  HARPYS 13, O NOUĂ FACȚIUNE OFICIALĂ

 

 • Facțiunea Harpys 13 este prima facțiune din această lună care primește mult așteptatul statut de oficial din partea echipei Faction Management. Aceștia au dat dovadă de profesionalism, seriozitate și au adus o atmosferă frumoasă în zona El Corona. Felicitări @Big Trouble și echipa lui pentru munca depusă și sperăm să țineți facțiunea cât mai mult. :like:

 

 

 

 

promovari.png

 

ADMINISTRATORI PROMOVAȚI
@Mr.Donut : Administrator Coordonator  → Administrator Principal
@Gotti: Administrator Coordonator → Administrator General
@king strappy: Administrator Senior → Administrator Coordonator


TESTERI PROMOVAȚI
@racknocz: Tester → Asistent


  PLAYERI REINTEGRAȚI
@levi: Player → Tester
@DAY-DAY : Player → Tester

   
PLAYERI PROMOVAȚI
@pimp. MFL : Player → Tester
@Erasyl_Aliyev : Player → Tester
@Asmodeus. : Player → Tester
@prayer: Player → Tester
@drk : Player → Tester
@Pontius Pilatus : Player → Tester
@Garette: Player → Tester
@Trustmotorcy: Player → Tester
@crazy : Player → Tester
@pump action : Player → Tester
@ItzErik : Player → Tester

 

Felicitări tuturor celor promovați în Staff, cât și celor reintegrați! <3 


 

incheiere.png


      Am ajuns și la finalul acestei luni. Îi felicităm încă o data pe toți cei care au reușit să facă ceva în această perioadă și mulțumim tuturor că ați fost alături de noi.

:warning: Suntem conștienți de problema server-ului, implicit a host-ului, și va fi remediată cât de curând posibil. :warning: 

Sperăm să rămâneți alături de noi în continuare. Vacanță plăcută și succes la bacalaureat!

Acest buletin de știri a fost creat de @JUDGE ; @Asmodeus. & @ItzErik 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mă bucur că am putut ajuta la acest buletin si felicitari tututor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumos. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

O să încercăm să rezolvăm toate problemele în cel mai scurt timp posibil.

Numai bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumos, felicitări!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo tata , de mine ati uitat a ? Cel mai smecher player al lunii ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari tuturor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

bv si bv copile frumos buletin

Share this post


Link to post
Share on other sites

O noua era pentru rorp, un viitor mai bun. Felicitari!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte smecher asteptam sa se deschide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speram ca in urmatorul buletin sa apara lucruri care sa merite la modul serios felicitarile playerilor. Pana atunci nu cred ca serverul e in situatia in care ar trebui felicitat.

Asteptam cu tot dragul deschiderea serverului dar pana atunci speram ca stafful sa pastreze legatura cu playerii (ceea ce s-a spus cand s-a inchis sv.) dar inca nu se face asta. 

E inchis de aproape 3 saptamani iar playerii nu au nici o veste despre server, doar 1 sau 2 administratori ce mai bat campii pe discord din cand in cand!

 

Hai sa va spun si eu macar spor la treaba, ca sa nu par nesimtit.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...