Sari la conținut

Almeda Downs Crips


xflow

Postări Recomandate

 

Prin anii '80, crack-cocaine a invadat sectiunea Idlewood din Los Santos, mai ales ghetto-urile dubioase peste care se asterneau bazele unui imperiu al banilor, traficului de droguri si omuciderilor planificate. Spre deosebire de celelalte produse distribuite in strazi, acest extrem de dependent drog a mutilat comunitatile african-americane din clasa joasa a societatii. Raspandit la aproape imediat prin intermediul distribuitorilor, crack-cocaine a reprezentat noua afacere profitabila pentru african-americanii ce isi cladeau organizatii sustinute de sumele uriase, ce au fost evaluate la ordinul sutelor de mii. Astfel o grupare de elevi ai scolilor si liceelor centrale ale orasului au initiat o noua cultura, cea a produsului de bani, o noua economie pentru ce parea a fi o mafie african-americana si care a zguduit puternic cartierele estice. 

 

Cei doi baroni ai drogurilor din Harmony Oaks, Alphonso Curry si Leroy Perez, conduceau, cu o transparenta completa, gruparea traficanta, stralucind in strazi datorita buzunarelor umflate, diamantelor orbitoare, masinilor aparute contemporan lor, dar si prin violenta si teribilitatea produsa datorita banilor. Un personaj periculos, ai carui prieten era intr-o legatura fixa cu factiunile cubaneze, Alpie Curry a devenit un model pentru comunitatea african-americana pe care o crestea ca si un tata. Bineinteles ca viitorul nu putea fi doar roz pentru cei doi. Cu Leroy Perez asasinat in Almeda de catre o factiune rivala si cu Alphonso Curry arestat si inchis pentru pedeapsa maxima de 2 vieti in inchisoare, dovedit vinovat pentru acuzatii RICO, trafic de droguri si omucideri, piramida organizatiei avea sa se schimbe.

 

credits: alessyo

 

 

Editat de xflow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Almeda Downs Crips reflecta viata unui gangster modern, roleplayul avand la baza ch. dev. Factiunea cere dreptul de a acorda CK oricarui membru cand High Council-ul decide. Dorim cat mai mult ch. dev. din partea tuturor membrilor si din partea celor ce vor sa se integreze. Se va incerca, pe cat posibil, ca actiunile initiate de factiune, cat si cele la care factiunea va participa sa fie finalizate exemplar. Factiunea doreste si dispune de membrii cu un roleplay ridicat, dar merge si pe principul "nimeni nu s-a nascut invatat". Orice incercare de integrare prin metagaming in factiune se rasplateste cu ignoranta. Factiunea nu doreste sa impresioneze prin topicul ei ci prin roleplay, pentru ca, dupa parerea noastra, nu un topic pompos da nota roleplayului. Momentan factiunea este in dezvoltare si cel mai probabil va ramane mult timp asa. 

Pentru orice nelamurire, pm @xflow @saint lauren @braduDEPRESIE

 

0cf66076347d9e1e011dbae29b165b3e.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...