Jump to content
România Roleplay

Regulamentul Oficial al România Roleplay — Forums

Recommended Posts

ulsSuPK.png

 

ROMANIA ROLEPLAY — HOME OF ROLEPLAY

SINCE 2011

REGULAMENT OFICIAL FORUMS

 

Deoarece ne dorim o bunăstare a jucătorilor nu numai In Game, dar și pe orice Forum relatat RO:RP, am dori să aducem și niște reguli la mijloc, astfel fiecare jucător poate înțelege limitele impuse de noi. De menționat faptul că acest regulament este impus peste orice Forum Romania Roleplay, el nu se schimbă în funcție de forum și este unul general.

 

0. Discreția Administratorului

 

Odată ce v-ați creat un cont, indiferent de forum, sunteți din start de acord cu termenii și condițiile, implicit regulamentul Romania Roleplay. Orice membru staff își rezervă dreptul de a modera content-ul postat de cineva atât timp cât acesta îl consideră neadecvat. Discreția Administratorului se aplică și aici. Fiecare moderator are dreptul să decidă sancțiunea acordată unui jucător, în funcție de gravitatea greșelii. 

 

1. Situația Contului

 

Nu aveți dreptul să vă oferiți contul de forum unei alte persoane, acesta este strict personal. Nu aveți dreptul să vă comercializați niciun cont de forum, indiferent de forum-ul pe care este folosit. Nu aveți dreptul să folosiți contul cuiva dacă ați fost banat doar în cadrul forum-ului. Aveți totuși dreptul de a vă crea alt cont în condițiile în care ați fost banat în cadrul comunității, însă doar pentru appeal. Sancțiunile diferă de la greșeală la greșeală, pornind de la 20 de puncte la care se pot adăuga restrictiile de postare, durata fiind decisă de administratorul ce moderează content-ul, până la restricționarea accesului pe site.

 

2. Content-ul Postat

 

Singura limbă folosită pe forum-urile Romania Roleplay este limba română. Aveți dreptul să folosiți orice altă limbă, însă doar în secțiunile/topicurile destinate pentru așa ceva. 

 

Nu aveți dreptul să promovați nimic ce nu ține de Romania Roleplay (indiferent că este o altă comunitate, o reclamă publicitară, politică, religie, postări tip click-bait).

 

Nu aveți dreptul să postați content cu caracter sexual, indiferent că se leagă de ceva In Character. Minimul de nuditate este interzis în cadrul forum-ului, content-ul fiind ulterior moderat și contul, după caz, sancționat.

 

Nu aveți dreptul să postați content cu caracter rasial. Rasismul sau discriminările în funcție de rasă și nu numai vor fi sancționate.

 

Nu aveți dreptul să postați topic-uri în care comercializați contul sau bunurile de pe server (case, afaceri, mașini, etc.) pentru bunuri din viața reală (ex. bani), indiferent de secțiunea în care este postată.

 

Nu aveți dreptul să faceți spam, indiferent de secțiune. Double post-ul se va încadra drept spam (postarea a două reply-uri unul după altul pentru aceeași idee).

 

Nu aveți dreptul la Off-Topic decât în secțiunile aferente. Orice jucător ce promovează ceva IC și consideră un reply Off-Topic are dreptul să raporteze reply-ul în cauză, acesta fiind ulterior moderat. 

 

Nu aveți dreptul să publicați conversații private fără acordul tuturor participanților la conversație, indiferent dacă acea conversație a avut loc pe unul din forumurile RO:RP sau pe altă aplicație de socializare.

 

Nu aveți dreptul să abuzați de CAPS LOCK, emoji-uri, imagini sau orice alt tip de text formatat pentru a obstrucționa sau a face pe cinevă să nu înțeleagă subiectul postat în topic-ul aferent. (ex. O imagine de dimensiuni foarte mari, care să ocupe un box întreg, postată fără niciun motiv)

 

Nu aveți dreptul să folosiți spoiler-ul pentru a ascunde content-ul ce încalcă regulamentul. Acesta va fi moderat în cel mai scurt timp, contul ulterior sancționat.

 

Aveți dreptul să formați un poll doar dacă doriți opinii din partea altor jucători, totuși, acesta trebuie postat doar în secțiunile unde își are rostul.

 

Moderatorii forum-urilor își rezervă dreptul să închidă topic-uri unde nu s-a mai oferit un feedback de ceva timp atât timp cât aceste topic-uri au fost create pentru a primi reply-uri. (facțiuni, însă după regulamentul facțiunilor, topic-uri de comercializare IC, promovarea afacerilor, etc.)

 

Fiecare topic trebuie creat în secțiunea aferentă. Fiecare secțiune este destinată unui subiect anume. Facțiunile pot fi postate doar după citirea completă a regulamentului facțiunilor.

 

Nu aveți dreptul să oferiți un bump unui topic dacă nu sunteți autorul acestuia. Prin bump înțelegem ridicarea unui topic inactiv pe primele locuri din secțiune (prin postarea unui reply "bump/up").

 

Nu aveți dreptul să instigați la ceartă sau să provocați pe cineva prin postarea content-ului, indiferent că este direct sau indirect. 

 

Nu aveți dreptul să vă dați drept personal Staff, astfel de acțiuni pot duce la sancțiuni grave. Nu aveți dreptul să postați orice reply de forma "L&A; Arhivat;" oriunde altundeva decât în topicul creat de voi. Fiecare moderator își va da reply-ul într-o secțiune folosind propriul cuvânt, niciun jucător nu are dreptul să vorbească în numele altuia, în mod special în numele unui moderator.

 

Nu aveți dreptul să copiați avatar-ul altui jucător decât cu permisiunea acestuia. Dacă doriți un avatar personalizat, puteți lua legătura cu echipa de Designeri, folosind secțiunea aferentă și urmând regulamentul secțiunii.

 

Folosirea sistemului de report poate fi folosit doar dacă un jucător încalcă regulamentul printr-un reply. Nu aveți dreptul să spamați butonul de report sau să raportați același content de mai multe ori. Moderatorii vă vor răspunde la report în cel mai scurt timp. Motivul report-ului trebuie să fie cât mai explicit.

 

Folosirea Private Messages (PM) pentru injurii, defăimare sau acuzații este interzisă. Astfel de acțiuni pot fi sancționate dacă un membru implicat trimite o reclamație pe forum în secțiunea aferentă.

 

Nu aveți dreptul să adresați injurii asupra membrilor Staff/moderatorilor. Dacă o decizie luată de ei vă deranjează, aveți dreptul să trimiteți o reevaluare. Dacă voi considerați că moderatorul a greșit, puteți trimite o reclamație.

 

3. Customizarea Profilului

 

Toate regulile prezentate mai sus se aplică și prin folosirea unui nume/semnături/avatar/etc. 

 

Nu aveți dreptul să folosiți altă limbă în semnătură decât dacă este un citat. Nu aveți dreptul să aduceți injurii la adresa cuiva prin intermediul semnăturii voastre. 

 

Aveți dreptul la doar o singură imagine într-o semnătură. Aceasta nu trebuie să depășească 400px. pe înălțime. Nu aveți dreptul să folosiți o semnătură care are mai mult de 8 linii de text. Mărimea textului trebuie să rămână între valorile 8-16. 

 

Orice moderator are dreptul să vă modereze semnătura/avatarul sau chiar și numele atât timp cât aceștia consideră că încalcă regulamentul. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...